Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilona jej maz zarabia 200 tys DZIENNIE!!!!! :)

No wiem :(.

Mój do teraz nie może przeboleć, że nie został piłkarzem (podobno miał talent, ale rodzice do nauki pędzili, na studia i przebabrał sprawę z piłką). Teraz młodego szykuje na piłkarza ;). Dryg ma, piłki to u nas w domu must have, cały dzień może grać.

Edytowane przez Ilona Agata

Ja mam w domu dwóch piłkarzy w tym jeden zawodowy.:mad:U Was jest fajna szkółka piłkarska Lecha.:yes:Jak młody będzie juz w odpowiednim wieku daj go na testy do tej szkółki.:yes:

No tak mąż kombinuje :yes:.

Ale z góry zapowiada, że trzeba się zdecydować czy nauka, czy piłka, bo tego się nie da pogodzić (on nie dał rady już gdzieś na etapie liceum, żeby mieć dobre oceny + grać). Nie wiem, czy tego chcę. Rzeczywiście znani polscy piłkarze od małego byli przygotowywani do grania (rodzice to też często piłkarze, szkoły sportowe, obozy sportowe, wszystko już ukierunkowane).

No tak mąż kombinuje :yes:.

Ale z góry zapowiada, że trzeba się zdecydować czy nauka, czy piłka, bo tego się nie da pogodzić (on nie dał rady już gdzieś na etapie liceum, żeby mieć dobre oceny + grać). Nie wiem, czy tego chcę. Rzeczywiście znani polscy piłkarze od małego byli przygotowywani do grania (rodzice to też często piłkarze, szkoły sportowe, obozy sportowe, wszystko już ukierunkowane).

Troche sie pozmieniało w tej kwestii.:)Kiedy mój maz zaczynał grać w piłkę było tak ze notorycznie zwalniano uczniów z lekcji na zgrupowania treningi obozy bez względu na wyniki w nauce.Siła rzeczy odbywało to sie kosztem szkoły wiec i wyniki w nauce były jakie były.Teraz jest inaczej.Moj syn skończył podstawówkę sportowa pózniej gimnazjum i liceum sportowe teraz idzie na studia AWF.Od początku istniała jedna zasada: nie ma wyników w nauce nie uczysz sie to nie jedziesz na obóz nie jedziesz na zgrupowanie .Malo tego ,kiedy wyniki były bardzo dobre dostawali nagrody np wyjazd z trenerem na jakiś mecz prestizowy(moj był raz w Barcelonie i raz w Amsterdamie) ;)To jest bardzo mobilizujące.:)

Witam się weekendowo.............

co do butów, to muszę do gajora kupić nowe.....

chyba takie kupie:

http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html

http://i2.ztat.net/selector/CE/81/2A/00/0Q/11/[email protected]

Jak wy znajdujecie te promocje?! Buty mega fajne.

Lolek fajne, uwielbiam brązowe mojego męża, ale nie pamiętam jakiej firmy (oczywiście do odpowiedniego garnituru).

Ilona, piąteczka mam taki sam wzrost :) tylko jestem z dwa razy szersza :p no trudno.

Fajne buty, teraz jest moda na kolorowe, ja zaczęłam od pomarańczowych tenisówek za 18 zł :rotfl:.

Do biegania mam adidasa takie z siatką. Super wygodne, pięknie oddychają ale po bieganiu w polu ta głupia siatka wygląda strasznie :sick:.

Dzięki dziewczyny,

Zapisałem się dopiero na zalando i czekam na bon za newslettera potwierdziłem już maila ale kodu nie mam (byłoby jeszcze 4 dychy mniej.....).....

edit:

YYUUUUUPPPPIIIIIIII.....

Buty z rabatem kupione 269 zamiast 639 ale masakra.......

tak to ja moge kupować :D

Edytowane przez lolek7825

yokasta, tak, mnie właśnie też kuszą takie kolorowe, naoglądałam się i teraz chciałabym mieć :yes:.

Moje do biegania też z siateczką, właśnie noga fajniej oddycha niż w całych zabudowanych ze skóry, jak w sandale, a jednak mega wygodnie. Całe szczęście nie brudzą się jakoś masakrycznie, ja biegam tylko jak jest ładna pogoda, a mają wysoką podeszwę, więc błoto zatrzymuje się tylko na niej.