fajna kobieta 14.06.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Nie trawie tej dziewczyny.Nie wiem dlaczego ale działa mi na nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ma jakby złą prasę. Ale na Instagramie jest pozytywna. Ile ona ma butów sportowych! Samych różowych z pięć par, każde z innymi sznurowadłami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ilona jej maz zarabia 200 tys DZIENNIE!!!!! :)To 5 par to i tak mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Jeszcze New Balance wchodzą w grę. Ale muszę się rozejrzeć za dziecięcymi, można wyhaczyć do 150 zł, a mój rozmiar jeszcze jest w rozmiarówce dziecięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Ilona jej maz zarabia 200 tys DZIENNIE!!!!! No wiem . Mój do teraz nie może przeboleć, że nie został piłkarzem (podobno miał talent, ale rodzice do nauki pędzili, na studia i przebabrał sprawę z piłką). Teraz młodego szykuje na piłkarza . Dryg ma, piłki to u nas w domu must have, cały dzień może grać. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Wczoraj dostał piłkę, cały dzień z nią chodził, nawet poszedł z nią spać, nie chciał puścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 14.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Słyszałam piosenkę Masłowskiej - Żona piłkarza - jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja mam w domu dwóch piłkarzy w tym jeden zawodowy.:mad:U Was jest fajna szkółka piłkarska Lecha.:yes:Jak młody będzie juz w odpowiednim wieku daj go na testy do tej szkółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Spadam odgruzowywac chałupe.:(Milej soboty dziewczynki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja mam w domu dwóch piłkarzy w tym jeden zawodowy.:mad:U Was jest fajna szkółka piłkarska Lecha.:yes:Jak młody będzie juz w odpowiednim wieku daj go na testy do tej szkółki. No tak mąż kombinuje . Ale z góry zapowiada, że trzeba się zdecydować czy nauka, czy piłka, bo tego się nie da pogodzić (on nie dał rady już gdzieś na etapie liceum, żeby mieć dobre oceny + grać). Nie wiem, czy tego chcę. Rzeczywiście znani polscy piłkarze od małego byli przygotowywani do grania (rodzice to też często piłkarze, szkoły sportowe, obozy sportowe, wszystko już ukierunkowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 14.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Za to jak się wypowiadają w telewizji, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam się weekendowo............. co do butów, to muszę do gajora kupić nowe.....chyba takie kupie:http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.htmlhttp://i2.ztat.net/selector/CE/81/2A/00/0Q/11/[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Buty ekstra Lolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No tak mąż kombinuje . Ale z góry zapowiada, że trzeba się zdecydować czy nauka, czy piłka, bo tego się nie da pogodzić (on nie dał rady już gdzieś na etapie liceum, żeby mieć dobre oceny + grać). Nie wiem, czy tego chcę. Rzeczywiście znani polscy piłkarze od małego byli przygotowywani do grania (rodzice to też często piłkarze, szkoły sportowe, obozy sportowe, wszystko już ukierunkowane). Troche sie pozmieniało w tej kwestii.:)Kiedy mój maz zaczynał grać w piłkę było tak ze notorycznie zwalniano uczniów z lekcji na zgrupowania treningi obozy bez względu na wyniki w nauce.Siła rzeczy odbywało to sie kosztem szkoły wiec i wyniki w nauce były jakie były.Teraz jest inaczej.Moj syn skończył podstawówkę sportowa pózniej gimnazjum i liceum sportowe teraz idzie na studia AWF.Od początku istniała jedna zasada: nie ma wyników w nauce nie uczysz sie to nie jedziesz na obóz nie jedziesz na zgrupowanie .Malo tego ,kiedy wyniki były bardzo dobre dostawali nagrody np wyjazd z trenerem na jakiś mecz prestizowy(moj był raz w Barcelonie i raz w Amsterdamie) ;)To jest bardzo mobilizujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.06.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Lolek buty bym brała.:yes:Okazja cenowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 14.06.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam się weekendowo............. co do butów, to muszę do gajora kupić nowe..... chyba takie kupie: http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html http://i2.ztat.net/selector/CE/81/2A/00/0Q/11/[email protected] Jak wy znajdujecie te promocje?! Buty mega fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Lolek fajne, uwielbiam brązowe mojego męża, ale nie pamiętam jakiej firmy (oczywiście do odpowiedniego garnituru). Ilona, piąteczka mam taki sam wzrost tylko jestem z dwa razy szersza no trudno. Fajne buty, teraz jest moda na kolorowe, ja zaczęłam od pomarańczowych tenisówek za 18 zł . Do biegania mam adidasa takie z siatką. Super wygodne, pięknie oddychają ale po bieganiu w polu ta głupia siatka wygląda strasznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 .Lolek buty fajne! takie inne i cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Dzięki dziewczyny, Zapisałem się dopiero na zalando i czekam na bon za newslettera potwierdziłem już maila ale kodu nie mam (byłoby jeszcze 4 dychy mniej.....)..... edit: YYUUUUUPPPPIIIIIIII..... Buty z rabatem kupione 269 zamiast 639 ale masakra....... tak to ja moge kupować Edytowane 14 Czerwca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 yokasta, tak, mnie właśnie też kuszą takie kolorowe, naoglądałam się i teraz chciałabym mieć . Moje do biegania też z siateczką, właśnie noga fajniej oddycha niż w całych zabudowanych ze skóry, jak w sandale, a jednak mega wygodnie. Całe szczęście nie brudzą się jakoś masakrycznie, ja biegam tylko jak jest ładna pogoda, a mają wysoką podeszwę, więc błoto zatrzymuje się tylko na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts