yokasta 14.06.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Moje zakurzone, sznurówki od innej parady, wrzuce na Insta haha to się pośmiejesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) No te do biegania nigdy nie są piękne . Ta dziecięca podeszwa . Wyjątek: Nike free run, ale tak na dobrą sprawę, są najgorsze spośród wszystkich do biegania (chodzi o amortyzację) - raczej na krótsze trasy, tylko na asfalt, po równej drodze., a najlepiej na siłkę (bieżnia). Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja wczoraj mierzyłam w Lidlu za 69 złotych, całkiem wygodne, ale miałam wrażenie, że przy kostce słabo zabudowane (moje mocno trzymają kostkę) no i jak pociągnęłam za sznurowadło, to usłyszałam prucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.06.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Hmm, wiecie o tym, że pasie zamknęła sklep na Skoroszach (Warszawa). Dzisiaj byłam przypadkiem, przechodzę-myślę wejdę zobaczyć co nowego, a tam pusto ... Szkoda. A może tylko zmieniła lokalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Hmm, wiecie o tym, że pasie zamknęła sklep na Skoroszach (Warszawa). Dzisiaj byłam przypadkiem, przechodzę-myślę wejdę zobaczyć co nowego, a tam pusto ... Szkoda. A może tylko zmieniła lokalizację? Chodzi ci o home artdeco to jest na Modzelewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.06.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) O, dobra wiadomość. Wiedziałam, że na Skoroszach nie chwyci, bo tam wszystkie sklepy się zamykają. Jakaś dziwna lokalizacja, pomimo tego, że tam ebejot robi całkiem fajne osiedla dla młodych rodzin. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.06.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Meliska , co słychać???? Jak okap? wybrany w końcu? Edit: O kurcze pomyliłam wątki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Meliska , co słychać???? Jak okap? wybrany w końcu? Edit: O kurcze pomyliłam wątki!! :lol2: dobra wpadka Tak Aniqa okap wybrany...w sumie zamowienie juz zrobione..wycena itp.. Jutro juz pierwsza wplate robie Ale tutaj cichutko... chyba trzeba sie do tego przyzwyczajac...lato coraz blizej.. Ja jeszcze tylko ten tydzien szkoly i woooolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.06.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Hejka!! Ja dzisiaj robiłam ostatnią imprezę urodzinowa w tym roku .Oj, napracowałam się ciężko . Młoda ma zakończenie roku 25 ,niby moze chodzić do 30 ale czy będzie to nie wiem . Edytowane 15 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 15.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ilona, jesteś? Pytanie mam do Ciebie. Czy Ty już byłaś u fryzjera? Polecasz Hair Bazar Studio? Muszę coś zrobić ze swoimi włosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ilona, jesteś? Pytanie mam do Ciebie. Czy Ty już byłaś u fryzjera? Polecasz Hair Bazar Studio? Muszę coś zrobić ze swoimi włosami. Hej, byłam. Drugi raz (pierwszy przed ciążą) i drugi raz jestem zadowolona. Oczywiście jeszcze nie myłam sama włosów, więc nie wiem, jak z tym nowym ścięciem (czy będę miała problem z układaniem czy nie), ale fryzura fajna . Fryzjer obejrzał włosy, zapytał, jak dużo czasu im poświęcam (żeby wiedzieć mniej więcej jak mnie obciąć) no i zrobił fryzurę podobno bezproblemową, która ma dobrze wyglądać, nawet jak mi się włosy zakręcą od wilgoci czy nie będę miała czasu ich suszyć i układać. Atmosfera mega pozytywna. Lubię ich za to . Wiesz, nie psioczą na poprzednie obcięcie czy na rodzaj włosów (często się tak zdarza!), tylko raczej szukają pozytywów. No i mają specyficzne podejście, raczej podkreślają to, co dała natura, nie walczą z nią na siłę. Same fryzjerki nie są jakieś mega wystylizowane, raczej naturalne fryzury, mało która ma farbę na głowie, jak już to lekko podkręcony naturalny kolor. Nie każdemu musi to pasować. No i bardzo staranne obcięcie, u mnie samo obcinanie trwało ponad godzinę, a ja w sumie tylko przycinałam włosy. Miałam wrażenie, że pojedynczo je ciacha, włos do włosa, a nie kępkami . No ale za tę cenę chcieli pokazać, że się starają, to nie takie hop i musi potrwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Aha, i mega wiedza na temat fachu, jak nadać fryzurze określony kształt, tam nic nie dzieje się przypadkiem (często siadam na fotelu i widzę, jak fryzjerka robi coś na żywioł, na zasadzie: a może się uda, ale w sumie do samego końca nie wie, co chce osiągnąć i kombinuje w trakcie. Oni mają plan zanim chwycą nożyczki i tego trzymają się do końca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 15.06.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 A długo się czeka na wizytę u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 To zależy kiedy. Ja musiałam się zapisać na sobotę i czas oczekiwania to były dwa tygodnie. Pewnie w tygodniu szybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dziewczyny spac! Koniec dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.06.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Haha, no nie, ja pracuję . Mały zasnął dzisiaj przed 22. Mam przez to spory poślizg ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.06.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 hej wieczorkiem, Meliska ja posłusznie szykuję się do spania. Jueszcze tylko siusiu i paciorek :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.06.2014 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No to hejka w poniedziałek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 hej mam problem na goraco!! zauwazylam ze szuflady w umowie sa inne niz myslalam ze wybralam:w systemie Kamplus szuflady mają podział 14cm. niska szuflada i dwie szuflady wysokie po 28,3 cm. natomiast w Kammoduł niska szuflada ma 12,8 cm. środkowa szuflada ma 22,4 cm. i dolna szuflada 35,2 cm. ja chcialam ta druga opcje a gosciu zrobil 1... i co teraz? bo moge zmienic na ta druga po mojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 jak patrze na katalog to jednak moja wersja mi sie bardziej podoba..3 rozne wysokosci...i w tej drugej wersji (mojej) butelki poltora litrowe moge postawic w pionie... wiadomo napoje i tak do spizarki wrzuce..ale chocby oliwe czy tez garnek wysoki to sobie schowam bez problemu..zawsze to iles cm wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts