Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No te do biegania nigdy nie są piękne :no:. Ta dziecięca podeszwa :sick:. Wyjątek: Nike free run, ale tak na dobrą sprawę, są najgorsze spośród wszystkich do biegania (chodzi o amortyzację) - raczej na krótsze trasy, tylko na asfalt, po równej drodze., a najlepiej na siłkę (bieżnia). Edytowane przez Ilona Agata

Meliska , co słychać???? Jak okap? wybrany w końcu? :)

Edit:

O kurcze pomyliłam wątki!!

:lol2::lol2: dobra wpadka :lol2:

Tak Aniqa okap wybrany...w sumie zamowienie juz zrobione..wycena itp..

Jutro juz pierwsza wplate robie :cool:

Ale tutaj cichutko... chyba trzeba sie do tego przyzwyczajac...lato coraz blizej..

Ja jeszcze tylko ten tydzien szkoly i woooolne :wiggle:

Ilona, jesteś? Pytanie mam do Ciebie. Czy Ty już byłaś u fryzjera? Polecasz Hair Bazar Studio? Muszę coś zrobić ze swoimi włosami. :)

Hej, byłam. Drugi raz (pierwszy przed ciążą) i drugi raz jestem zadowolona. Oczywiście jeszcze nie myłam sama włosów, więc nie wiem, jak z tym nowym ścięciem (czy będę miała problem z układaniem czy nie), ale fryzura fajna :yes:.

Fryzjer obejrzał włosy, zapytał, jak dużo czasu im poświęcam (żeby wiedzieć mniej więcej jak mnie obciąć) no i zrobił fryzurę podobno bezproblemową, która ma dobrze wyglądać, nawet jak mi się włosy zakręcą od wilgoci czy nie będę miała czasu ich suszyć i układać.

Atmosfera mega pozytywna. Lubię ich za to :). Wiesz, nie psioczą na poprzednie obcięcie czy na rodzaj włosów (często się tak zdarza!), tylko raczej szukają pozytywów. No i mają specyficzne podejście, raczej podkreślają to, co dała natura, nie walczą z nią na siłę. Same fryzjerki nie są jakieś mega wystylizowane, raczej naturalne fryzury, mało która ma farbę na głowie, jak już to lekko podkręcony naturalny kolor. Nie każdemu musi to pasować.

No i bardzo staranne obcięcie, u mnie samo obcinanie trwało ponad godzinę, a ja w sumie tylko przycinałam włosy. Miałam wrażenie, że pojedynczo je ciacha, włos do włosa, a nie kępkami ;). No ale za tę cenę chcieli pokazać, że się starają, to nie takie hop i musi potrwać ;).

Aha, i mega wiedza na temat fachu, jak nadać fryzurze określony kształt, tam nic nie dzieje się przypadkiem (często siadam na fotelu i widzę, jak fryzjerka robi coś na żywioł, na zasadzie: a może się uda, ale w sumie do samego końca nie wie, co chce osiągnąć i kombinuje w trakcie. Oni mają plan zanim chwycą nożyczki i tego trzymają się do końca).

hej mam problem na goraco!!

zauwazylam ze szuflady w umowie sa inne niz myslalam ze wybralam:

w systemie Kamplus szuflady mają podział 14cm. niska szuflada i dwie szuflady wysokie po 28,3 cm. natomiast w Kammoduł niska szuflada ma 12,8 cm. środkowa szuflada ma 22,4 cm. i dolna szuflada 35,2 cm.

ja chcialam ta druga opcje a gosciu zrobil 1... i co teraz? bo moge zmienic na ta druga po mojemu...

jak patrze na katalog to jednak moja wersja mi sie bardziej podoba..3 rozne wysokosci...

i w tej drugej wersji (mojej) butelki poltora litrowe moge postawic w pionie... wiadomo napoje i tak do spizarki wrzuce..ale chocby oliwe czy tez garnek wysoki to sobie schowam bez problemu..zawsze to iles cm wiecej..