Mmelisa 16.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nikt mi nie doradzi? Renia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.06.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Dzień doberek dziewczęta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.06.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 i chłopcy of korst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.06.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.06.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Meliska, to co za problem, jak zdecydowałaś sie na podział w wersji pierwszej to zmieniaj, póki czas. Tym bardziej że wysoka szuflada to spora różnica na wysokości, bo chyba 7 cm?, na małych nie będzie to tak widoczne. Zmieniaj na swoja wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 tak tez zrobilam. na 3 rozne wysokosci zamienilam po mojemu. to byl pilny nagly przypadek, wiec odp juz wyslalam o 8:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.06.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 a czyli po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 a czyli po sprawie jeszcze moge pozmieniac a co? jest cos czego nie wiem a powinnam? mam tylko cicha nadzieje, ze dobrze zrobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.06.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Hej:-) Meli zmieniaj ,placisz niemala kase wiec wymagaj masz prawo:-) Zrobilam fotel:-) jade naprawic lapa i jak sie uda to wkleje fotki:-) Jestem chora na glowe ....kupilam kolejne dwa fotele---hymmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.06.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Hejka!!!! Londonka uzależniłaś się :lol2: Ja sprzątam po imprezie takiego sajgonu już dawno nie widziałam . Magda jak samopoczucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 London.... ja juz jemu kiedys napisalam..ze jak zakonczymy cala ta zabawe to poczuje on taaaaka ulge, ze juz nie bede go zawalac mailami i setka pytan sam mi odp ze bardzo dobrze ze tak pytam, bo nie chcialby zeby podczas montazu wyszlo cos czego ja bym nie chciala. Kupilas dwa fotele..takie jak ten co zrobilas teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.06.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Heloł ja już posprzątałam od rana teraz się witam z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 biore kawke...zawsze to jakas wymowka na dluzszy pobyt na fm moja mama juz zaliczke wplacila.. bo pytam faceta czy ma ona dzisiaj do niego pojechac..a on ze o godz 9 juz byla teraz wiem , dlaczego na domowy sie dodzwonic nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.06.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Aja wam powiem, że jakiś czas temu też miałam świra, kupowałam do domu jak najęta, to nic, że mam sto dwa dywaniki, sto trzeci tez sie przyda, to nic, że mam pięćdziesiąt wazonów i innych dupereli, pięćdziesiąty pierwszy jest przeciez taki ładny, super będzie wyglądał na stole...i tak cały czas. Sklepy typu H&Y, Almi były na porządku dziennym, nawet się zastanawiałam czy kupić bluzkę czy może tą piękną ramkę i ramka wygrywała. Minęło mi to uzależnienie, całe szczęście uff , a parę poważnych obsesji miałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 16.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Ja też się witam poniedziałkowo. Mirkamis - u nas w sobotę była impreza też. Jak już wróciłam do życia w niedzielę, to wzięłam się za sprzątanie, bo syf niesamowity. Ilona zapisałam się do p. Darka. Termin na 8 lipca. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.06.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja dalej sprzątam,ale robię to bardzo powoli w końcu przerwy muszą być :lol2::lol2: Jakiś tu spokój dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.06.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 no właśnie, jaki spokój ja już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 :bash:hellol u mnie poczatek tyg zajebisty. termin mam za dwa tyg a dzisiaj sie okazalo ze byla u nas wczoraj znajoma z ospa niby mam jakies przeciwciala ale nie wiem czy mnie nie dopadnie....mam sie czym przejmowac???? jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nesska..ja bedac w ciazy 30tydz. po kontakcie z chora na ospe (zostalam zaproszona w gosci i mnie nikt nie poinformowal o chorobie..rodzina:mad:) to odrazu pojechalam na zakazny robic wyniki! nie bylo w mojej kartotece wpisu o ospie..wiec pobrali krew ... jest malo czasu na reakcje zeby podac jakies antidotum... (czy jak to sie zwie) na moje nieszczescie wyniki robili dluuugo, mimo wpisu PILNE! po2 tygodniach odp ze chorowalam na ospe. Strachu mialam co nie miara.. moj rodzinny do mnie ciagle dzwonil czy wszystko ok ze mna.bo w jego karierze bylam takim pierwszym przypadkiem Wiec skontaktuj sie z przychodnia i niech zobacza wpis w karcie chorob...a pozniej do lekarza i po skierowanie na wyniki jezeli go nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.06.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 nesska niepoważna ta twoja znajoma, idź do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts