Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

London.... ja juz jemu kiedys napisalam..ze jak zakonczymy cala ta zabawe to poczuje on taaaaka ulge, ze juz nie bede go zawalac mailami i setka pytan :lol2:

sam mi odp ze bardzo dobrze ze tak pytam, bo nie chcialby zeby podczas montazu wyszlo cos czego ja bym nie chciala.

Kupilas dwa fotele..takie jak ten co zrobilas teraz?

Aja wam powiem, że jakiś czas temu też miałam świra, kupowałam do domu jak najęta, to nic, że mam sto dwa dywaniki, sto trzeci tez sie przyda, to nic, że mam pięćdziesiąt wazonów i innych dupereli, pięćdziesiąty pierwszy jest przeciez taki ładny, super będzie wyglądał na stole...i tak cały czas. Sklepy typu H&Y, Almi były na porządku dziennym, nawet się zastanawiałam czy kupić bluzkę czy może tą piękną ramkę i ramka wygrywała. Minęło mi to uzależnienie, całe szczęście uff , a parę poważnych obsesji miałam:rolleyes:

Nesska..ja bedac w ciazy 30tydz. po kontakcie z chora na ospe (zostalam zaproszona w gosci i mnie nikt nie poinformowal o chorobie..rodzina:mad:)

to odrazu pojechalam na zakazny robic wyniki!

nie bylo w mojej kartotece wpisu o ospie..wiec pobrali krew ... jest malo czasu na reakcje zeby podac jakies antidotum... (czy jak to sie zwie)

na moje nieszczescie wyniki robili dluuugo, mimo wpisu PILNE! po2 tygodniach odp ze chorowalam na ospe. Strachu mialam co nie miara.. moj rodzinny do mnie ciagle dzwonil czy wszystko ok ze mna.bo w jego karierze bylam takim pierwszym przypadkiem ;)

Wiec skontaktuj sie z przychodnia i niech zobacza wpis w karcie chorob...a pozniej do lekarza i po skierowanie na wyniki jezeli go nie bylo.