reni1980 22.06.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a ten domek w środku bardzo przeciętny, raczej klasyka, myślę że niespodobało by ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 mam nadzieję że obecny lokator tego nie czyta:lol2:, nigdy nie wiadomo, ostatnio zaczepiła mnie sąsiadka i powiedziała, ładną ma Pani łazienkę, ja zdziwiona sobie myślę, cholera nie pamietam abym zapraszała a ona wyraźnie widząc moją minę mówi, na muratorze widziałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 na muratorze widziałam:rotfl: :rotfl: No tak, pokazując dom na forum publicznym musimy pamiętać o tym, że bardzo dużo osób zapraszamy do domu nawet nie wiedząc o tym Eames piękniusi. Wygodny jest dla Ciebie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ślyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A z okolicą się troszkę zapoznałam, ale i tak Twojego domku tam niet . Szkoda, ze nie robią uaktualnień np. co roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rany, myślałam w pierwszej chwili, że trafiłam na jakieś wątek o szpiegowskich satelitach a nie do Reni Eamsika do jadalni dokupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 :rotfl: No tak, pokazując dom na forum publicznym musimy pamiętać o tym, że bardzo dużo osób zapraszamy do domu nawet nie wiedząc o tym Eames piękniusi. Wygodny jest dla Ciebie czy nie bardzo wygodny:yes: i bardzo się witaj venuskato dzięki tobie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rany, myślałam w pierwszej chwili, że trafiłam na jakieś wątek o szpiegowskich satelitach a nie do Reni Eamsika do jadalni dokupiłaś? witaj Elena, to rere szpieguje moją okolicę i połowę Krakowa:lol2: krzesełko kupiłam do sypialni będzie przy toaletce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Fajne krzesełko, ale przyłączam się do pytania - wygodne? Ostatnio siedziałam na oryginale i jakoś tak nie bardzo Cały czas zsuwała mi się pupa z siedziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ilonka bardzo wygodnie i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja tak się zapytała, bo codziennie na takim siedzę (z drewnianymi n.) przy mojej toaletce tudziesz stanowisku do szycia . Ja kocham te krzesełka bardzo, a mój mąż nie ma nic przeciwko nim, więc będą u mnie w jadalni. Kiedyś, kiedy się tryndy zmienią, a ja będę nie modna, ale za to jaka szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witaj Elena, to rere szpieguje moją okolicę i połowę Krakowa:lol2: krzesełko kupiłam do sypialni będzie przy toaletce To idę sprawdzić, czy google uaktualniły moją okolicę i czy pierdzielnik budowlany z działki zniknął Ja do sypialni kupiłam ghosta, ale że nie mam jeszcze toaletki to służy za wieszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Elena google tak uaktualnia mapy jak ty swój dziennik:rotfl: u mnie też będzie jako wieszak bo nie wiem ile razy usiądę przy tej toaletce, makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać Ja też makijaż robię w łazience, ale jak mam gości na dłużej, to toaletka jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Elena google tak uaktualnia mapy jak ty swój dziennik:rotfl: u mnie też będzie jako wieszak bo nie wiem ile razy usiądę przy tej toaletce, makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać Ożesz Ty złośliwa bestyjko a do dziennika nie mam co wrzucać, łosie i sarny już się wszystkim dawno znudziły Jak tak napisałaś o toaletce, to też sobie uzmysłowiłam, że w sumie to tapeten nakładam w łazience i tam najwygodniej, bo od razu łapki można umyć, więc cała filozofia toaletki w sypialni u mnie legła w gruzach.... Ale jak nie postawię toaletki, to mąż gotów tiwi tam zainstalować, więc niech już lepiej taki eskponat nieużywany stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Elena bo co do ciebie przyjdę to oglądam te Łosie:rotfl:a sama mam swoje:lol2:, codziennie rano piją wodę z mojego przyszłego oczka wodnego, takze się nie dziw że człowiek by poogladał co innego, naprzykład nie widziałam twojego salonu i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ożesz Ty złośliwa bestyjko a do dziennika nie mam co wrzucać, łosie i sarny już się wszystkim dawno znudziły Jak tak napisałaś o toaletce, to też sobie uzmysłowiłam, że w sumie to tapeten nakładam w łazience i tam najwygodniej, bo od razu łapki można umyć, więc cała filozofia toaletki w sypialni u mnie legła w gruzach.... Ale jak nie postawię toaletki, to mąż gotów tiwi tam zainstalować, więc niech już lepiej taki eskponat nieużywany stanie uśmiałam się z wpisu Reni:lol2: Elena nożesz aparat w dłoń i działaj... co do toaletki w sypialni...ja tez makijaz robię w łazience ale toaletkę chcę mieć:yes:pewnie makijażu nie będę przy niej robić ale za to ramki ze zdjęciami będę mieć gdzie poustawiać:lol2:prawdę mówiąc to kupiłam małe biurko, któro bedzie toaletką ale od tygodnia jeżdzę nim po sypialni i jakos miejsca właściwego znalezć nie mogę:lol2:tam gdzie planowałam nie pasuje za bardzo:( Reni dzięki za zdjątko domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 [u mnie też będzie jako wieszak bo nie wiem ile razy usiądę przy tej toaletce, makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać No co Wy, dziewczyny! Ja trzymałabym na takiej toaletce jakąś śliczną szkatułkę z biżuterią i przymierzałabym przy lusterku kolczyki... albo wisiorki dobierała do kreacji I stawiałabym na niej piękne flakony z perfumami, żeby się psiknąć po wyjściu z garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U mnie na szczęście siatka hamuje zwierzynę, żeby w szkodę nie lazła, ale okoliczne drzewka poobgryzane i gałęzie połamane - tak tarmoszą świeżą zieleninę Reni, salon to prowizorka by Ikea, wrzucałam kiedyś w komentarzach jakieś foty, ale już dawno więc się nie dokopiesz zbyt łatwo. Jadalnię na pewno widziałaś, bo wrzucałam foty, tylko nie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts