Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tak się zapytała, bo codziennie na takim siedzę (z drewnianymi n.) przy mojej toaletce tudziesz stanowisku do szycia :D. Ja kocham te krzesełka bardzo, a mój mąż nie ma nic przeciwko nim, więc będą u mnie w jadalni. Kiedyś, kiedy się tryndy zmienią, a ja będę nie modna, ale za to jaka szczęśliwa ;)

witaj Elena, to rere szpieguje moją okolicę i połowę Krakowa:lol2:

krzesełko kupiłam do sypialni będzie przy toaletce

To idę sprawdzić, czy google uaktualniły moją okolicę i czy pierdzielnik budowlany z działki zniknął :lol2:

Ja do sypialni kupiłam ghosta, ale że nie mam jeszcze toaletki to służy za wieszak ;)

Elena google tak uaktualnia mapy jak ty swój dziennik:rotfl:

u mnie też będzie jako wieszak bo nie wiem ile razy usiądę przy tej toaletce, makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać:lol2:

Ożesz Ty złośliwa bestyjko ;) a do dziennika nie mam co wrzucać, łosie i sarny już się wszystkim dawno znudziły :lol:

Jak tak napisałaś o toaletce, to też sobie uzmysłowiłam, że w sumie to tapeten nakładam w łazience i tam najwygodniej, bo od razu łapki można umyć, więc cała filozofia toaletki w sypialni u mnie legła w gruzach.... Ale jak nie postawię toaletki, to mąż gotów tiwi tam zainstalować, więc niech już lepiej taki eskponat nieużywany stanie ;)

Ożesz Ty złośliwa bestyjko ;) a do dziennika nie mam co wrzucać, łosie i sarny już się wszystkim dawno znudziły :lol:

Jak tak napisałaś o toaletce, to też sobie uzmysłowiłam, że w sumie to tapeten nakładam w łazience i tam najwygodniej, bo od razu łapki można umyć, więc cała filozofia toaletki w sypialni u mnie legła w gruzach.... Ale jak nie postawię toaletki, to mąż gotów tiwi tam zainstalować, więc niech już lepiej taki eskponat nieużywany stanie ;)

uśmiałam się z wpisu Reni:lol2: Elena nożesz aparat w dłoń i działaj...

co do toaletki w sypialni...ja tez makijaz robię w łazience ale toaletkę chcę mieć:yes:pewnie makijażu nie będę przy niej robić ale za to ramki ze zdjęciami będę mieć gdzie poustawiać:lol2:prawdę mówiąc to kupiłam małe biurko, któro bedzie toaletką ale od tygodnia jeżdzę nim po sypialni i jakos miejsca właściwego znalezć nie mogę:lol2:tam gdzie planowałam nie pasuje za bardzo:(

Reni dzięki za zdjątko domku:hug:

[u mnie też będzie jako wieszak bo nie wiem ile razy usiądę przy tej toaletce, makijaz robię w łazience i cały czas się zastanawiam po co będę tam przysiadać:lol2:

No co Wy, dziewczyny! Ja trzymałabym na takiej toaletce jakąś śliczną szkatułkę z biżuterią i przymierzałabym przy lusterku kolczyki... albo wisiorki dobierała do kreacji :yes: I stawiałabym na niej piękne flakony z perfumami, żeby się psiknąć po wyjściu z garderoby :D

U mnie na szczęście siatka hamuje zwierzynę, żeby w szkodę nie lazła, ale okoliczne drzewka poobgryzane i gałęzie połamane - tak tarmoszą świeżą zieleninę :lol:

Reni, salon to prowizorka by Ikea, wrzucałam kiedyś w komentarzach jakieś foty, ale już dawno więc się nie dokopiesz zbyt łatwo. Jadalnię na pewno widziałaś, bo wrzucałam foty, tylko nie pamiętasz :cool: