Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzień dobry, dziewuszki! Madzia, doczytałam, że samopoczucie lepiej, to dobrze. Jednak siła FM działa. :)

Co do spraw kościelnych, to ja ostatnio byłam u księdza, bo potrzebowałam zaświadczenia, że mogę być chrzestną. Musiałam trochę pokombinować, bo pytał kiedy ostatnio u spowiedzi byłam, jak sytuacja z mężem wygląda, takie dziwne nawet pytania zadawał, no ale glejt dostałam. :)

Macie plany na długi weekend? My wybywamy po południu, ale mam nadzieję łapać sieć i tu zaglądać.

Dzień dobry, dziewuszki! Madzia, doczytałam, że samopoczucie lepiej, to dobrze. Jednak siła FM działa. :)

Co do spraw kościelnych, to ja ostatnio byłam u księdza, bo potrzebowałam zaświadczenia, że mogę być chrzestną. Musiałam trochę pokombinować, bo pytał kiedy ostatnio u spowiedzi byłam, jak sytuacja z mężem wygląda, takie dziwne nawet pytania zadawał, no ale glejt dostałam. :)

Macie plany na długi weekend? My wybywamy po południu, ale mam nadzieję łapać sieć i tu zaglądać.

Ja byłam chrzestną miesiąc temu z zaświadczeniem zero problemu ale na chrzcinach wtopa na maxa.Nikt nie poszedł do komunii...ani rodzice ani chrzestni.Ksiadz nas wziął po mszy do zachrystii i kazanie walnął ze cho cho...

Ja często za coś przepłacam. Podoba mi się to kupuję, a później sprawdzam ile przepłaciłam. Mój m mówi że ja to mam coś z głową. :bash::bash::rolleyes:

Mam dokładnie tak samo. Ulegam chwytom marketingowym. Ale tutaj już Madzia mnie podszkoli. Zakupiłam młynki w przecenie, buty w promocji. I mężowi też. Kłócił się, że jak to ciuchy przez net zamawiać, a on jest tak standardowej rozmiarówki, że w ciemno można. No i buty pasowały jak ulał.I nawet mu się spodobały.

Kurcze dziewczyny strach cokolwiek teraz w domu robić?! :eek:Trzeba wcześniej sprawdzić czy któraś juz tego nie ma co by o plagiat nie byc posadzona.:rotfl::rotfl:

Eee no widzis ja z Reni gadam nawet chyba jej ulegne i pomysłowi na taras drewniany w części ;)

Nawet pretensje mam haha ;) ale nie zamieniłabym nic to co odgapilam ;) nawet lampy lubie polerować ;)