gośka.Ł. 18.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 A ja nawet nie wiem jakie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzień dobry, dziewuszki! Madzia, doczytałam, że samopoczucie lepiej, to dobrze. Jednak siła FM działa. Co do spraw kościelnych, to ja ostatnio byłam u księdza, bo potrzebowałam zaświadczenia, że mogę być chrzestną. Musiałam trochę pokombinować, bo pytał kiedy ostatnio u spowiedzi byłam, jak sytuacja z mężem wygląda, takie dziwne nawet pytania zadawał, no ale glejt dostałam. Macie plany na długi weekend? My wybywamy po południu, ale mam nadzieję łapać sieć i tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Kurcze dziewczyny strach cokolwiek teraz w domu robić?! :eek:Trzeba wcześniej sprawdzić czy któraś juz tego nie ma co by o plagiat nie byc posadzona.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzień dobry, dziewuszki! Madzia, doczytałam, że samopoczucie lepiej, to dobrze. Jednak siła FM działa. Co do spraw kościelnych, to ja ostatnio byłam u księdza, bo potrzebowałam zaświadczenia, że mogę być chrzestną. Musiałam trochę pokombinować, bo pytał kiedy ostatnio u spowiedzi byłam, jak sytuacja z mężem wygląda, takie dziwne nawet pytania zadawał, no ale glejt dostałam. Macie plany na długi weekend? My wybywamy po południu, ale mam nadzieję łapać sieć i tu zaglądać. Ja byłam chrzestną miesiąc temu z zaświadczeniem zero problemu ale na chrzcinach wtopa na maxa.Nikt nie poszedł do komunii...ani rodzice ani chrzestni.Ksiadz nas wziął po mszy do zachrystii i kazanie walnął ze cho cho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja często za coś przepłacam. Podoba mi się to kupuję, a później sprawdzam ile przepłaciłam. Mój m mówi że ja to mam coś z głową. :bash: Mam dokładnie tak samo. Ulegam chwytom marketingowym. Ale tutaj już Madzia mnie podszkoli. Zakupiłam młynki w przecenie, buty w promocji. I mężowi też. Kłócił się, że jak to ciuchy przez net zamawiać, a on jest tak standardowej rozmiarówki, że w ciemno można. No i buty pasowały jak ulał.I nawet mu się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 18.06.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Hahahaha:D dziękuje Reniusiu dziękuje Ciekawe czy fugi ma tez co Ty tfuuu tzn my Magda to jakie Wy macie fugi. Ja szare epoksydowe w łazience, a na dole białe epoksydowe. Będę płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel a jak sie ta dziewczyna do tego ustosunkowała? Wyjaśniła chociaż cos tłumaczy sie jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 to jest nawet bardzo podobny projekt domu, jak nie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Mel dziękuję przeczytałam:) Nadal jednak uważam ,że to bardzo marna kopia w stosunku do orginału;) Edytowane 18 Czerwca 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Kurcze dziewczyny strach cokolwiek teraz w domu robić?! :eek:Trzeba wcześniej sprawdzić czy któraś juz tego nie ma co by o plagiat nie byc posadzona.:rotfl: Eee no widzis ja z Reni gadam nawet chyba jej ulegne i pomysłowi na taras drewniany w części Nawet pretensje mam haha ale nie zamieniłabym nic to co odgapilam nawet lampy lubie polerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Reni od kiedy ty budowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Magda to jakie Wy macie fugi. Ja szare epoksydowe w łazience, a na dole białe epoksydowe. Będę płakać? Mapei epoksyd na dole do białych 111 a do szarych paradyz chyba szara zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 spoko, spoko Gosia , Magdzie chodziło o to ze mamy taki sam numer fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie mogę znaleźć tego wątku Oli ale pamietam ze kiedyś tam byłam i jak patrzę na te zdjęcia to faktycznie znajome.:DAle dziewczyna mało kreatywna jakaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 mirka zaczęłam w sierpniu 2009 a skończyłam grudzień 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Wątek Oli zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 18.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja nie wiem jaki ja mam. Nie mam głowy do takich rzeczy. Nawet nie pamiętam nazw płytek. Podobały mi się i już kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Wątek Oli zamknięty Aaaaaaa.....to dlatego.Z drugiej strony nie dziwie sie ze sie dziewczyna wkurzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 mirka zaczęłam w sierpniu 2009 a skończyłam grudzień 2010 szybka jesteś .czyli miałam na kim się inspirować tylko ja forum nie znalam :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Wątek Oli zamknięty No właśnie dlaczego:(?? przez tą kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts