fajna kobieta 18.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Miałam na długi weekend nad morze wyskoczyć a tu pokazują ze 16 stopni i deszcz...posiedze w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 18.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 mirka zaczęłam w sierpniu 2009 a skończyłam grudzień 2010 Szybko się uwinęłaś. My już 3 lata, ale bardziej z braku czasu małżonka. On tak wszystko zpowalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Chyba szybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No właśnie dlaczego:(?? przez tą kopię nie bo kopia dopiero wczoraj sie okazala..tzm Ola sie dowiedziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Miałam na długi weekend nad morze wyskoczyć a tu pokazują ze 16 stopni i deszcz...posiedze w domu. No masakra ,u nas niby 20 pokazują .Mloda nie pocieszona ,basen rozłozyła i raz się pluskała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel a jak sie ta dziewczyna do tego ustosunkowała? Wyjaśniła chociaż cos tłumaczy sie jakos? nic nie ma wyjasnienia od niej .... ja tylko siedze i czekam co zrobi...bo ciagle sa komentarze i pozytywne i te teraz negatywne.. pewnie zwinie sie bez wyjasnien.. wiecie co... ja bym nie mogla tak mieszkac... ok cos sie podoba to pytam i moge odgapic...ale tez musi byc cos mojego od siebie...moje rozwiazania pomysly... dlatego moj projekt domu jest poprzerabiany ze chyba nikt tak nie bedzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mam dzisiaj imprezkę w szkole u młodej z okazji zakończenia roku szkolnego No i wychowawczyni ostatni rok - ognisko grillek itp...pózniej chyba przyniesiemy sie do knajpy na popijawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Szkoda miała jeszcze Ola pokazac tarasy i ogród:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mój projekt to szyper przerobiony przez architekta;) a i tak przy budowaniu totalnie zmieniłam układ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No dokładnie tak Mmel!!! Przecież te wnętrza juz nie byłyby takie " moje" ?! Mnie sie cos podoba to kupuje nie patrzę czy będzie współgralo z reszta No moze czasem kombinuje żeby ładnie jednak było ale bez przesady...żeby tak wszystko zerżnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Szkoda miała jeszcze Ola pokazac tarasy i ogród:( jak zapytasz na priv to pewnie pokaze Jaki w tym prblem by napisac pare slow i zapytac? Ja swoj dziennik tutaj usuwam od roku na szczescie mam pokazane z zewntarz i w srodku schody.... ale jestem przekonana ze usune go i tak...bo mam maly plan ulotnienia sie z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mam dzisiaj pogrzeb w rodzinie i zastanawiam sie czy iść? Chłopak mojej kuzynki popełnił samobójstwo w zeszłym tygodniu...w sumie tylko raz go widziałam " na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mój projekt to szyper przerobiony przez architekta;) a i tak przy budowaniu totalnie zmieniłam układ;) u mnie to i po tynkowaniu sciany wyburzane byly... a pozniej inne dodawane teraz czeka mnie walka ze scianka w spizarce... wyburze zeby miec wwysoka zabudowe o 1 slupek wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel to Ty masz dziennik???? A gdzie ???? Dlaczego chcesz sie ulotnic????:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Fajna, nie wiem co doradzic... jezeli to bliska kuzynka to pewnie bym poszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Fajna, nie wiem co doradzic... jezeli to bliska kuzynka to pewnie bym poszla... Dokładnie,jak z kuzynka jestes blisko to bym poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel to Ty masz dziennik???? A gdzie ???? Dlaczego chcesz sie ulotnic????:( no pewnie ze mam.... ale juz dawno nie dodaje postow..zdjecia nie sa aktualne.. mamy teraz wszystkie okna dachowe.. nie pokazalam jak robilismy odwierty pod sondy do p.ciepla itp oki ujawniam sygnature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No bliska bliska....córka tego wujka co w Bergen mieszka.( wujek to brat mojej matki) Chyba pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Idz idz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Mam dzisiaj pogrzeb w rodzinie i zastanawiam sie czy iść? Chłopak mojej kuzynki popełnił samobójstwo w zeszłym tygodniu...w sumie tylko raz go widziałam " na żywo" "Raz widziałam go na żywo" w kontekście pogrzebu Na pogrzeb w sumie nie chodzi się dla zmarłego, bo jemu to i tak już rybka, ale raczej dla rodziny, dla tych, co zostali, żeby ich jakoś wesprzeć. Jeśli kuzynka Ci bliska, to idź. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts