Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mmel a jak sie ta dziewczyna do tego ustosunkowała? Wyjaśniła chociaż cos tłumaczy sie jakos?:mad:

nic nie ma wyjasnienia od niej ....

ja tylko siedze i czekam co zrobi...bo ciagle sa komentarze i pozytywne i te teraz negatywne.. :)

pewnie zwinie sie bez wyjasnien..

wiecie co... ja bym nie mogla tak mieszkac...

ok cos sie podoba to pytam i moge odgapic...ale tez musi byc cos mojego od siebie...moje rozwiazania pomysly...

dlatego moj projekt domu jest poprzerabiany ze chyba nikt tak nie bedzie mial :D

Szkoda miała jeszcze Ola pokazac tarasy i ogród:(

jak zapytasz na priv to pewnie pokaze :)

Jaki w tym prblem by napisac pare slow i zapytac? :)

Ja swoj dziennik tutaj usuwam od roku :lol2:

na szczescie mam pokazane z zewntarz i w srodku schody....

ale jestem przekonana ze usune go i tak...bo mam maly plan ulotnienia sie z fm ;)

Mój projekt to szyper przerobiony przez architekta;) a i tak przy budowaniu totalnie zmieniłam układ;)

u mnie to i po tynkowaniu sciany wyburzane byly... a pozniej inne dodawane :lol2:

teraz czeka mnie walka ze scianka w spizarce... wyburze zeby miec wwysoka zabudowe o 1 slupek wiecej :)

Mmel to Ty masz dziennik???? A gdzie ???? Dlaczego chcesz sie ulotnic????:(:(:(

no pewnie ze mam.... :lol2:

ale juz dawno nie dodaje postow..zdjecia nie sa aktualne.. mamy teraz wszystkie okna dachowe..

nie pokazalam jak robilismy odwierty pod sondy do p.ciepla itp :)

oki ujawniam sygnature :)

Mam dzisiaj pogrzeb w rodzinie i zastanawiam sie czy iść? Chłopak mojej kuzynki popełnił samobójstwo w zeszłym tygodniu...w sumie tylko raz go widziałam " na żywo" :(

"Raz widziałam go na żywo" w kontekście pogrzebu :lol2:

Na pogrzeb w sumie nie chodzi się dla zmarłego, bo jemu to i tak już rybka, ale raczej dla rodziny, dla tych, co zostali, żeby ich jakoś wesprzeć. Jeśli kuzynka Ci bliska, to idź.

Edytowane przez kam_gosc