reni1980 22.06.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No co Wy, dziewczyny! Ja trzymałabym na takiej toaletce jakąś śliczną szkatułkę z biżuterią i przymierzałabym przy lusterku kolczyki... albo wisiorki dobierała do kreacji I stawiałabym na niej piękne flakony z perfumami, żeby się psiknąć po wyjściu z garderoby Ilonka toś Ty prawdziwa Dama, ja wszystko na szybciocha robię a kolczyki i inne pierdy nie pamietam kiedy miałam, Ilonka z dwójką dzieci inaczej się wychodzi rano do pracy niz samemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 z dwójką dzieci inaczej się wychodzi rano do pracy niz samemu:yes: To prawda. Najpierw dzieci, ewentualnie przy okazji mąż, a na koniec tego majdanu TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rozumiem, bo ja też zawsze zapominam o biżuterii, chociaż ciągle męczę męża, żeby kupił mi kolejne kolczyki, bo tak ładnie się do mnie uśmiechały na wystawie Gdzieś z tyłu głowy mam po prostu obraz kobiety, która siedzi przy toaletce, wybiera biżuterię, pudruje nos miękkim pędzlem, a na końcu sięga po flakonik perfum (koniecznie z pompką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Gdybym ja miała dzieci, to bym chyba w południe do pracy wychodziła Straszna guzdrała rano jestem, ale lubię sobie przy śniadaniu na spokojnie poczytać, przejrzeć gazetę, FM.... albo na łosie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Gdybym ja miała dzieci, to bym chyba w południe do pracy wychodziła Straszna guzdrała rano jestem, ale lubię sobie przy śniadaniu na spokojnie poczytać, przejrzeć gazetę, FM.... albo na łosie popatrzeć Stwierdzenie, że dziecko przestawia świat do góy nogami jest prawdziwie. Mnie ustawiło trochę do pionu i zmobilizowało do działań. Pewnie i Ty po urodzeniu dziecka zmienisz plan dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Stwierdzenie, że dziecko przestawia świat do góy nogami jest prawdziwie. Mnie ustawiło trochę do pionu i zmobilizowało do działań. Pewnie i Ty po urodzeniu dziecka zmienisz plan dnia No właśnie koleżanki przekonują, że z dziećmi czas się rozciąga jakimś cudem i ogarniają więcej spraw niż kiedyś bez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No właśnie koleżanki przekonują, że z dziećmi czas się rozciąga jakimś cudem i ogarniają więcej spraw niż kiedyś bez dzieci Z każdym kolejnym dzieckiem człowiek staje się jakoś bardziej zorganizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No właśnie koleżanki przekonują, że z dziećmi czas się rozciąga jakimś cudem i ogarniają więcej spraw niż kiedyś bez dzieci U mnie to się sprawdza tylko pod warunkiem, że mąż mi nie pomaga, szczególnie rano W naszej rodzinie, dwie osoby szykujące dziecko do wyjścia to o jedną za dużo! Nie muszę dodawać, że ja robię to lepiej? reni, super krzesło! Też planuję toaletkę/biureczko w sypialni. W ramach ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 U mnie to się sprawdza tylko pod warunkiem, że mąż mi nie pomaga, szczególnie rano W naszej rodzinie, dwie osoby szykujące dziecko do wyjścia to o jedną za dużo! Nie muszę dodawać, że ja robię to lepiej? reni, super krzesło! Też planuję toaletkę/biureczko w sypialni. W ramach ozdoby Aniu normalnie jakbym sama napisała tego posta:lol2: ja pomimo, że nie pracuję nie mam przy mojej dwójce za wiele czasu...ja mojego Męża znam od ok 30 lat, jesteśmy razem ponad 12, Okruszek z nami od niemal 4,5 a ja już nawet nie pamiętam jak to było bez niego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Z każdym kolejnym dzieckiem człowiek staje się jakoś bardziej zorganizowany. Matko to ja chyba kolejnej dwójki potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Z każdym kolejnym dzieckiem człowiek staje się jakoś bardziej zorganizowany. a moim zdaniem szybciej się zapier...... dziewczyny mam nowy etap domku, doszła huśtawka, coprawda będa 3 obok siebie a obok tej wspinaczki sznurkowej pomiędzy domkiem a huśtawką będzie most zwodzony, widziecie coś tak z daleka, zdjecie robione z tarsu nie chciało dalej mi się iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Reni, EXTRA Ale hamak też musi być Czy ja Ci wrzucałam moje ostatnie znalezisko ? Patrz, pasowałoby do domeczku:yes: To z ostatniego numeru Działkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 hejka hamak będzie na pergoli która bedzie na tarasie od strony salonu:yes: pestka ale że mój mąż ma jeszcze to wszystko zrobić to my nigdy chyba nie będziemy lezeć i odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No wiesz, „te parę piórek” ? – parę skrzynek i kawałek trochę większej piaskownicy Drzewka i krzaczki i tak będziecie sadzić. Tu masz gotowy projekt i przecież nie musi być tak samo. A to co posadzisz w skrzyniach, to potem bajka do zajmowania się. Ja mam warzywnik i truskawki w piętrowych skrzyniach. I powiem Ci, gdyby to wszystko nie rosło na podwyższeniu, w życiu bym żadnych rzodkiewek, sałatek a nawet groszku nie hodowała. A tak jadamy takie sałatki w sezonie, że Geslerowa mogłaby pozazdrościć *„parę piórek” to historia do pośmiania. Jak chcesz opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 a moim zdaniem szybciej się zapier...... To też Super ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 domek fantastyczny! a hamak obowiązkowo, my na tarasie właśnie mamy i jak dla mnie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ja mam warzywnik i truskawki w piętrowych skrzyniach. mozna gdzieś zobaczyc Twój waryzwniak...bo chyba takie cudo byla by dla mojego kręgosłupa idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 dziewczyny w katowickiej ikei zaczęły się wyprzedaże, naocznie widziałam trochę fajnych i dobrze przecenionych rzeczy, ze strony ikei wynika ze wyprzedaż tylko w Katowicach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 mozna gdzieś zobaczyc Twój waryzwniak...bo chyba takie cudo byla by dla mojego kręgosłupa idealne Wklejałam w różne wątki, ale pokażę Wam (bo pewnie nie Tobie jednej się przyda) kilka, które były moją inspiracją do realizacji ciągle dążę Na ostatnim jest ogród warzywny na Wawelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts