Mmelisa 18.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Fajna...to jak masz jeszcze czas. to idz zawsze to jakies wsparcie dla niej... ze ktos z bliskich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel jaki Ty domek ładny masz!!!!! :yes:Oczywiście o wszystkim sie ostatnia dowiaduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dobra idę...Na 14:30 jest wiec spoko zdarze...Szkoda fajny facet....instruktor fitness. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Raz widziałam go na żywo w kontekście pogrzebu to nie powod do smiechu...ale kurde po dwukrotnym przeczytaniu rozbawilas mnie Sorki Fajna... nie chce nikogo urazic... ale odnioslam sie do cytatu Kamili i jej wpisu,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mmel jaki Ty domek ładny masz!!!!! :yes:Oczywiście o wszystkim sie ostatnia dowiaduje.... Fajna ciagle mialam w stopce linki do dziennika..ale od niedawna ukrylam bo i tak sie nie udzielam tam a jak juz ktos wejdzie i wynajdzie to odpisze... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 meli dlaczego sie ulatniasz, i gdzie my taką drugą wariatkę znajdziemy? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 18.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Melcia schody boskie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 to nie powod do smiechu...ale kurde po dwukrotnym przeczytaniu rozbawilas mnie Sorki Fajna... nie chce nikogo urazic... ale odnioslam sie do cytatu Kamili i jej wpisu,... Nieeee No co Wy....przecież ja Luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mnie to zawsze zastanawia ,skad ludzie maja odwagę popelnic samobójstwo.... Czytałyscie dzisiaj o Świnoujściu ?? w sumie na tym świecie coraz mniej rzeczy zadziwia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No bo jak by nie było to więcej razy już go nie zobaczy na żywo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 meli dlaczego sie ulatniasz, i gdzie my taką drugą wariatkę znajdziemy? co? mam kilka powodow.. ale zeby nie wy to by mnie juz dawno nie bylo... jednym slowem - trzymacie mnie tu sila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 bo jemu to i tak już rybka sorki ale nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 A co w Swinoujsciu bo to blisko mnie???!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No bo jak by nie było to więcej razy już go nie zobaczy na żywo;) oplulam klawiature kawa!!!!!!!!!!!!! cholera ...Fajna pisze o pogrzebie...ktory jest dzisiaj ! a my tutaj z takimi tekstami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 mam kilka powodow.. ale zeby nie wy to by mnie juz dawno nie bylo... jednym slowem - trzymacie mnie tu sila Mmel ty sie nie wygłupiaj nawet!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie No spokojnie...przecież dobrze go nie znałam raz tylko mieliśmy okazje sie spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 to nie powod do smiechu...ale kurde po dwukrotnym przeczytaniu rozbawilas mnie Sorki Fajna... nie chce nikogo urazic... ale odnioslam sie do cytatu Kamili i jej wpisu,... Ale mi chodziło tylko o znaczenie słów: widzieć kogoś na żywo kiedy w kontekście jest pogrzeb. Nie odnoszę się do sytuacji konkretnej i nie smieje z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 fajna a dlaczego się powiesił, skoro trenował fitness to musiał mieć fajne ciało,sorki, no i dziewczynę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 http://fakty.interia.pl/zachodniopomorskie/news-powiesil-wlasne-dziecko-i-chcial-sie-zabic,nId,1444985#iwa_item=9&iwa_img=0&iwa_hash=18530&iwa_block=facts Masakra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Melcia schody boskie:eek: Gosia dziekuje od lipca zaczynamy powoli wykanczanie...kuchnia ma byc na koniec lipca montowana... ojj dziewczyny mi tutaj duuuzo pomogly... ale jak bylo na goraco-to musialam raptem szybko sama podjac decyzje... i teraz sobie mysle czy nie powinnam byla skrocic te uchwyty ak u ciebie... bo mam taki sam styl tylko ze do konca pociagniete a u Ciebie widze sciecie jest po bokach... no ale namieszalam kazalam tylko w szafkahc naroznych tak podciac a przy reszcie dolu po calosci... w gornych szafkach bede miala je schowany w korpusie (za korpus) czy jak to sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts