mirkamis 18.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Racja - Meli schody masz cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mel, a gdzie ja mogę zobaczyć Twoje włości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ale młot z tego kolesia,nie rozumiem takich ludzi ..chcesz się wieszać to się wieszaj hu..ci w d.. ale wara od nie twojego żysia:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Reni sytuacja mega dziwna...W zeszłym tygodniu byli razem na weselu u przyjaciółki mojej kuzynki.Wrocili w poniedziałek wszystko było ok mieli plany otwierać razem klub fitness z salonem masażu kosmetyka fryzjerem itp - kuzynka jest fryzjerka.Nic nie wskazywało ze cos sie z nim dzieje!!! W środę nie dawał znaku życia a w czwartek rano znaleźli go w łazience...Był prokurator i stwierdził samobijstwo bez działania osób trzecich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 http://fakty.interia.pl/zachodniopomorskie/news-powiesil-wlasne-dziecko-i-chcial-sie-zabic,nId,1444985#iwa_item=9&iwa_img=0&iwa_hash=18530&iwa_block=facts o w morde!!! Ale mi chodziło tylko o znaczenie słów: widzieć kogoś na żywo kiedy w kontekście jest pogrzeb. Nie odnoszę się do sytuacji konkretnej i nie smieje z sytuacji. wiem Kamila... ja odebralam to tak jak ty pomyslalas... i mnie wzielo pozniej na smiech... dobrze , ze Fajna jest fajna Masakra!!!! jakim czubkiem trzeba byc zeby dziecku taka krzywde robic!! co z ta dziewczynka teraz bedzie! jak z jej psychika...? jak wyjasnic takiej kruszynce co ojciec chcial zrobic? dlaczego to zrobil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mel, a gdzie ja mogę zobaczyć Twoje włości? Kamila w stopce wyzej pokazane jest albo tutaj nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 18.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Gosia dziekuje od lipca zaczynamy powoli wykanczanie...kuchnia ma byc na koniec lipca montowana... ojj dziewczyny mi tutaj duuuzo pomogly... ale jak bylo na goraco-to musialam raptem szybko sama podjac decyzje... i teraz sobie mysle czy nie powinnam byla skrocic te uchwyty ak u ciebie... bo mam taki sam styl tylko ze do konca pociagniete a u Ciebie widze sciecie jest po bokach... no ale namieszalam kazalam tylko w szafkahc naroznych tak podciac a przy reszcie dolu po calosci... w gornych szafkach bede miala je schowany w korpusie (za korpus) czy jak to sie mowi Melcia u mnie te uchwyty wyszły przypadkiem. Nie miały być ścięte, ale się nie dochodziłam bo nie ma to dla mnie różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No straszne ..... Kim trzeba byc i co czlowiekiem kieruje ,zeby dziecku takie coś zrobić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 mam kilka powodow.. ale zeby nie wy to by mnie juz dawno nie bylo... jednym slowem - trzymacie mnie tu sila Mam Twój adres przyjadę i dam po dupie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Skurwy....bym zabiła na pewno!!!! Po cholerę jeszcze w więzieniu trzymać i utrzymywać takiego gada za podatników pieniądze!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja mam ją na face żyć jej nie dam Magda jak pojedziesz to zwołamy ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 fajna to przejebane, jak ta laska musi się czuć co do tego ojca - brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ja tez chętna do podrózy, zwłaszcza ze melcia mnie zapraszała na wczasy nad morzem u niej:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Z moja kuzynka spotykał sie od niedawna jakieś dwa miesiące ale bardzo sie zaangażowali oboje.On rozwiedziony miał 5 letnie dziecko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No dobra....to ja też pojadę jak już tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mam Twój adres przyjadę i dam po dupie !!!! jzu z lapami sie rzuca no masz masz ... ja tez mam...wiec i tak jakos trafie a co? masz ochote sie powspinac ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dziewczyny.. ale Madzik pisze o adresie w NO do Pl Reniu zaproszenie aktualne... tylko pozwol mi wnetrza skonczyc No i sobie nagrabilam jeszcze na fb bede scigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.06.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Melcia - dom cudownie się zapowiada. Podoba mi się bardzo, bardzo, bardzo. Co do pogrzebu, to kurna, dziewczyna już całe życie będzie się zastanawiać dlaczego to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Heloł ale naklepałyście ledwo nadrobiłam:mad: Na zdjęcia też się nie załapałam proszę o powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Szkoda mi jej ...ma dziewczyna mega pecha do facetów.Przez ostatnie półtora roku spotykała sie z bigamista- gościu sie okazało ze ma żonę idziecko i jeszcze jedna laske na boku jak moja kuzynka.Zero podejrzeń przez półtora roku!!!! Jak można sie tak kamuflowac??!! :eek:I teraz ten...Wcześniej miała typa ktory ja naciągnął na kredyt- do dzisiaj biedna spłacą.Noszę kuzwa wydaje mi sie ze sa dziewczyny które przyciągają takich dziwnych typów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts