Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni sytuacja mega dziwna...W zeszłym tygodniu byli razem na weselu u przyjaciółki mojej kuzynki.Wrocili w poniedziałek wszystko było ok mieli plany otwierać razem klub fitness z salonem masażu kosmetyka fryzjerem itp - kuzynka jest fryzjerka.Nic nie wskazywało ze cos sie z nim dzieje!!! W środę nie dawał znaku życia a w czwartek rano znaleźli go w łazience...Był prokurator i stwierdził samobijstwo bez działania osób trzecich.

o w morde!!!

Ale mi chodziło tylko o znaczenie słów: widzieć kogoś na żywo kiedy w kontekście jest pogrzeb. Nie odnoszę się do sytuacji konkretnej i nie smieje z sytuacji.

wiem Kamila... ja odebralam to tak jak ty pomyslalas...

i mnie wzielo pozniej na smiech...

dobrze , ze Fajna jest fajna :D

Masakra!!!! :eek:

jakim czubkiem trzeba byc zeby dziecku taka krzywde robic!! co z ta dziewczynka teraz bedzie! jak z jej psychika...? :cry:

jak wyjasnic takiej kruszynce co ojciec chcial zrobic? dlaczego to zrobil?

Gosia dziekuje :)

od lipca zaczynamy powoli wykanczanie...kuchnia ma byc na koniec lipca montowana...

ojj dziewczyny mi tutaj duuuzo pomogly...

ale jak bylo na goraco-to musialam raptem szybko sama podjac decyzje... :bash: i teraz sobie mysle czy nie powinnam byla skrocic te uchwyty ak u ciebie... bo mam taki sam styl tylko ze do konca pociagniete a u Ciebie widze sciecie jest po bokach...

no ale namieszalam :lol2:

kazalam tylko w szafkahc naroznych tak podciac a przy reszcie dolu po calosci...

w gornych szafkach bede miala je schowany w korpusie (za korpus) czy jak to sie mowi :lol2:

Melcia u mnie te uchwyty wyszły przypadkiem. Nie miały być ścięte, ale się nie dochodziłam bo nie ma to dla mnie różnicy.

Szkoda mi jej ...ma dziewczyna mega pecha do facetów.Przez ostatnie półtora roku spotykała sie z bigamista- gościu sie okazało ze ma żonę idziecko i jeszcze jedna laske na boku jak moja kuzynka.Zero podejrzeń przez półtora roku!!!! Jak można sie tak kamuflowac??!! :eek:I teraz ten...Wcześniej miała typa ktory ja naciągnął na kredyt- do dzisiaj biedna spłacą.Noszę kuzwa wydaje mi sie ze sa dziewczyny które przyciągają takich dziwnych typów!!! :bash: