Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lolek, jakie buty :popcorn:.

Ej, nie bądźcie wiśnie, polećcie jakieś męskie sandały :). Wygodne, ale niekoniecznie wyglądające na sportowe!

Mam wrażenie, że wszystko dla dziadków 60+. Faceci w ogóle chodzą w sandałach???

Ja nie chodze bo wszystko jest beznadziejne kiedyś były fajne z Dr Martensa to je wycofali.......

a ja kupiłem takie

http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html

włoskie a jak pachną...... chyba jakiś buciany fetysz ze mnie hihihi

Ja nie chodze bo wszystko jest beznadziejne kiedyś były fajne z Dr Martensa to je wycofali.......

a ja kupiłem takie

http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html

włoskie a jak pachną...... chyba jakiś buciany fetysz ze mnie hihihi

Ja też uwielbiam zapach skóry :yes:.

No fajne, klasyczne.

Też nie możemy znaleźć sandałów dla męża od wielu, wielu lat. Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie mieć sandałów latem, ale to, co w sklepach z męskim obuwiem :sick:.

hejka

Ilona mam narożne okna i to aż 3 , nic się nie dzieje bo słupki mam z drewna, tzn cały element konstrukcyjny to okna a nie jak czesto ludzie popełniaja błąd, ze dwa okna łączą się ze sobą a pomiędzy wylana z betonu podpora, wtedy ona jest największym mostkiem termicznym, często pleśnieje,

hejka

Ilona mam narożne okna i to aż 3 , nic się nie dzieje bo słupki mam z drewna, tzn cały element konstrukcyjny to okna a nie jak czesto ludzie popełniaja błąd, ze dwa okna łączą się ze sobą a pomiędzy wylana z betonu podpora, wtedy ona jest największym mostkiem termicznym, często pleśnieje,

No właśnie słyszałam, że konstrukcja okna nie jest jeszcze na tyle doskonała i zimą jest szron, potem wilgoć i pleśń (kiedyś tak było, pewnie teraz udoskonalili). Widziałam takie okna narożne, pomiędzy którymi jest beton, mąż tak chce (wiadomo - taniej), ja wolę jak u Ciebie, tym bardziej, że jak piszesz, nic się nie dzieje.

Czesc :)

Hejka! :)U nas szaro buro i ponuro...deszcz pada i zimno jak cholera16 stopni tylko :bash:Miałam pójść do kumpeli na grilla ale chyba sobie odpuszcze.Posprzatam i poprasuje bo juz sie nazbierało.;)

u mnie podobnie...ale 14stopni ....

ja nigdzie nie wyjde..bo zaraz po dziewczyny musze jechac... jeszcze tylko jutro iiiiiii koniec..wakacje! :cool:

niee no co ty...

chodzi o prace domowe...itp..

wiesz...bo moja mloda do szkoly nosi plecak i pojemnik na kanapki plus picie i dzienniczek ucznia...

reszte rzeczy, przybory itp maja szkolne..ksiazki kseruja im z zadaniami , ktore sa w szkole a po przerobieniu ich-skonczeniu np nauki literki N, dostaja do domu... :)

wczoraj w szkole dzieci z klasy 7 mialy mecz..kontra nauczyciele..

wygrali mlodzi, wiec do domu na wakacje nikt nie bedzie mial zadanej pracy domowej :D

no nic...zmykam po mloda... a pozniej po starsza... jak ja nie lubie przez centrum jezdzic :bash: