Mmelisa 18.06.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Magdalena.. daje Ci lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Magda i co u endokrynologa ?? Popieram Magde i Lolka i wszystkich . Edytowane 18 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Magdalena.. daje Ci lajka Ja też (przyszły moje buty z zalando ale są zajebiste, założyłem i jakby na mnie były tworzone......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Lolek no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Lolek, jakie buty . Ej, nie bądźcie wiśnie, polećcie jakieś męskie sandały . Wygodne, ale niekoniecznie wyglądające na sportowe! Mam wrażenie, że wszystko dla dziadków 60+. Faceci w ogóle chodzą w sandałach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.06.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Aaa, taka afera . Wiecie, jak ktoś nie ma własnego stylu... To sam się ze sobą męczy . Dotyczy wszystkiego, co można skopiować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.06.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Reni, czy Ty masz narożne okna? Pisz mnie tu szybko, czy coś się zimą dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.06.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Lolek, jakie buty . Ej, nie bądźcie wiśnie, polećcie jakieś męskie sandały . Wygodne, ale niekoniecznie wyglądające na sportowe! Mam wrażenie, że wszystko dla dziadków 60+. Faceci w ogóle chodzą w sandałach??? Ja nie chodze bo wszystko jest beznadziejne kiedyś były fajne z Dr Martensa to je wycofali....... a ja kupiłem takie http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html włoskie a jak pachną...... chyba jakiś buciany fetysz ze mnie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Lolek..bylo kupic 2 pary ale druga w innym kolorze czy fasonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.06.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Lolek..bylo kupic 2 pary ale druga w innym kolorze czy fasonie a wiesz że myślałem nad tym???? były fajne brązowe bo granatowe już mam z napapijri....... Edytowane 18 Czerwca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.06.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja nie chodze bo wszystko jest beznadziejne kiedyś były fajne z Dr Martensa to je wycofali....... a ja kupiłem takie http://www.zalando.pl/cerbero-francesina-con-puntale-fondo-cuoio-oksfordki-czarny-ce812a000-q11.html włoskie a jak pachną...... chyba jakiś buciany fetysz ze mnie hihihi Ja też uwielbiam zapach skóry . No fajne, klasyczne. Też nie możemy znaleźć sandałów dla męża od wielu, wielu lat. Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie mieć sandałów latem, ale to, co w sklepach z męskim obuwiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Dlatego mój w trampkach pomyka, na wakacje ma japonki na słomie, sandałów jeszcze nie udało się znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 hejka Ilona mam narożne okna i to aż 3 , nic się nie dzieje bo słupki mam z drewna, tzn cały element konstrukcyjny to okna a nie jak czesto ludzie popełniaja błąd, ze dwa okna łączą się ze sobą a pomiędzy wylana z betonu podpora, wtedy ona jest największym mostkiem termicznym, często pleśnieje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.06.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hejka! :)U nas szaro buro i ponuro...deszcz pada i zimno jak cholera16 stopni tylko :bash:Miałam pójść do kumpeli na grilla ale chyba sobie odpuszcze.Posprzatam i poprasuje bo juz sie nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.06.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 hejka Ilona mam narożne okna i to aż 3 , nic się nie dzieje bo słupki mam z drewna, tzn cały element konstrukcyjny to okna a nie jak czesto ludzie popełniaja błąd, ze dwa okna łączą się ze sobą a pomiędzy wylana z betonu podpora, wtedy ona jest największym mostkiem termicznym, często pleśnieje, No właśnie słyszałam, że konstrukcja okna nie jest jeszcze na tyle doskonała i zimą jest szron, potem wilgoć i pleśń (kiedyś tak było, pewnie teraz udoskonalili). Widziałam takie okna narożne, pomiędzy którymi jest beton, mąż tak chce (wiadomo - taniej), ja wolę jak u Ciebie, tym bardziej, że jak piszesz, nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Czesc Hejka! :)U nas szaro buro i ponuro...deszcz pada i zimno jak cholera16 stopni tylko :bash:Miałam pójść do kumpeli na grilla ale chyba sobie odpuszcze.Posprzatam i poprasuje bo juz sie nazbierało. u mnie podobnie...ale 14stopni .... ja nigdzie nie wyjde..bo zaraz po dziewczyny musze jechac... jeszcze tylko jutro iiiiiii koniec..wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 My jeszcze tydzień i wakacje! :DAle juz jest luz w szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 za tydzien to ja bede w PL tzn liczac od niedzieli... U nas nie bede pisala jak to jest z nauka bo nie chce nikogo zalamywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Wiem wiem pewnie tak jak we Francji - dzieciaki chodzą do szkoły od poniedziałku do środy tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 niee no co ty... chodzi o prace domowe...itp.. wiesz...bo moja mloda do szkoly nosi plecak i pojemnik na kanapki plus picie i dzienniczek ucznia... reszte rzeczy, przybory itp maja szkolne..ksiazki kseruja im z zadaniami , ktore sa w szkole a po przerobieniu ich-skonczeniu np nauki literki N, dostaja do domu... wczoraj w szkole dzieci z klasy 7 mialy mecz..kontra nauczyciele.. wygrali mlodzi, wiec do domu na wakacje nikt nie bedzie mial zadanej pracy domowej no nic...zmykam po mloda... a pozniej po starsza... jak ja nie lubie przez centrum jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts