Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam sie !! :DMnie juz praktycznie urządzanie domu nie dotyczy to chociaż namówiłam mamę na remont i będę u niej sie realizować :pPo tych wszystkich moich perypetiach matka żeby mi humor poprawić zgadza sie na wszystko! :lol2:Podejrzewam ze jakbym chciała ściany burzyć tez by na to przystała.:DPoki co biorę sie za salon.:yes:Zaczynamy od wymiany siedzisk w krzesłach- na zmianę krzeseł sie nie zgodziła....bo rodowe.:p

Dzien dobry...

Witaj NewLife ...to sie rooozpisalas :rolleyes::D

Mozna sie inspirowac tak jak piszesz... podpatrzec pomysly itp, bo skoro ktos je pokazuje to liczy sie z tym, ze ktos cos moze skopiowac..ale jak piszesz, nie szczycic sie tym, ze to byl jego pomysl...pomysl zainspirowania sie dana osoba owszem..

Fajnie ze sie ujawnilas...

teraz zzera mnie ciekawosc:popcorn: do jakiego stopnia poszlas w urzadzaniu swojego domku... wiesz o co mi chodzi.. ;)

Temat byl dlugo maglowany..wiec pamietaj, ze nie damy ci zyc jak nam nie pokazesz foto :p

no co..popatrzec mozna... :rolleyes:

Ty powaznie tak po cichaczu nasze chwilowe odskoki czytalas?

pewnie mialas ubaw po pachy :D

wiesz...dziewczyny sa takie troszke zakrecone...Lolek z tekstami tez czasami wyskakuje, ze mnie na smiech zbiera :D

Juupi dziewczyny/chlopaki... byle do poludnia i wakacje!! :wave::wave:

NO, naskrobałam post, potem jak mi wyświetliło to się za glowę złapałam. Dziękuję, że doczytałyście do końca :D

Tak, znam Was od miesięcy :) No i śmiechu co nie miara i takiej życzliwej, zdrowej zazdrości, że tak się dobrze znacie, wspieracie.

Jeśli chodzi o urządzanie mojego domku to ten etap dopiero przede mną. W tej chwili nawet nie wiem, kedy się zacznie, bo mam tak niesolidną ekipę, że wykończeniówka prędzej chyba wykończy mnie niż mój dom :bash:

Mam kilka wizek tego, jak moje wnętrza mają wyglądać. U Oli pokazywałam....Dużo tam Jej... Oczywiście, że chętnie pokażę tu tylko nie wiem, czy wypada mi zaśmiecać wątek Reni. Najpierw pytam o zgodę.

Hejka

Ja tez mam mufinke:D

Newlife ale post, chyba najdłuższy :D witam cię serdecznie, myśle ze meli napisała wszystko

:yes:

Ja również przylączam się do próśb o uzupełnienie wątku zdjęciami. Tak dobrze się do Ciebie wracało oko nacieszyć Twoimi wnętrzami i oddać marzeniom po powrocie z rozkopanej budowy...

Ja też przyleciałam się przywitać :bye: i lecę na budowę. NewLife nie Ty jedna czerpałaś z domu Oli inspiracje, ale trzeba dać coś od siebie. No cokolwiek.

Meliska już kolejną nękasz? A swoją drogą to ja dałam się szybko:P

Wiadomo, że dużo do wnętrz wniosą durnostojki i mam nadzieję, że moje wnętrza przy całym tym szaleństwie chęci posiadania "tak jak u Oli" zyskają jednak indywidualnego, takiego mojego charakteru...Ale wiatrołap to będę chyba toczka w toczkę taki sam miala jak Ola (no tapeta inna, ale to pikuś) :oops:

Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Należą się Wam całe tuziny cupcakes :hug: