Mmelisa 20.06.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Reni...nie badz taka....dodaj cos od siebie zmykam..robic fryzury i do szkoly ...ostatni dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2014 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Juz wsunelam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 20.06.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ja też przyleciałam się przywitać i lecę na budowę. NewLife nie Ty jedna czerpałaś z domu Oli inspiracje, ale trzeba dać coś od siebie. No cokolwiek. Meliska już kolejną nękasz? A swoją drogą to ja dałam się szybko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Gosia nekam w sensie pokazania fotek Reni nie chodzilo mi o zjedzenie muffinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 20.06.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tam melisa o zdjęcia chodzi. Mnie urobiłaś bardzo szybko. Dałam się jak dziecko:$ aż mi teraz wstyd. Bo miałam zamiar pokazać, ale dopiero po przeprowadzeniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ojj to pokazesz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.06.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam sie !! :DMnie juz praktycznie urządzanie domu nie dotyczy to chociaż namówiłam mamę na remont i będę u niej sie realizować :pPo tych wszystkich moich perypetiach matka żeby mi humor poprawić zgadza sie na wszystko! :lol2:Podejrzewam ze jakbym chciała ściany burzyć tez by na to przystała.:DPoki co biorę sie za salon.:yes:Zaczynamy od wymiany siedzisk w krzesłach- na zmianę krzeseł sie nie zgodziła....bo rodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.06.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 hej wpadłam wam pomachać a tu zastój widać że weekend pogoda u mnie do bani więc zamiast grillować wybieram się na shopping :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 20.06.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dzien dobry... Witaj NewLife ...to sie rooozpisalas Mozna sie inspirowac tak jak piszesz... podpatrzec pomysly itp, bo skoro ktos je pokazuje to liczy sie z tym, ze ktos cos moze skopiowac..ale jak piszesz, nie szczycic sie tym, ze to byl jego pomysl...pomysl zainspirowania sie dana osoba owszem.. Fajnie ze sie ujawnilas... teraz zzera mnie ciekawosc:popcorn: do jakiego stopnia poszlas w urzadzaniu swojego domku... wiesz o co mi chodzi.. Temat byl dlugo maglowany..wiec pamietaj, ze nie damy ci zyc jak nam nie pokazesz foto no co..popatrzec mozna... Ty powaznie tak po cichaczu nasze chwilowe odskoki czytalas? pewnie mialas ubaw po pachy wiesz...dziewczyny sa takie troszke zakrecone...Lolek z tekstami tez czasami wyskakuje, ze mnie na smiech zbiera Juupi dziewczyny/chlopaki... byle do poludnia i wakacje!! :wave: NO, naskrobałam post, potem jak mi wyświetliło to się za glowę złapałam. Dziękuję, że doczytałyście do końca Tak, znam Was od miesięcy No i śmiechu co nie miara i takiej życzliwej, zdrowej zazdrości, że tak się dobrze znacie, wspieracie. Jeśli chodzi o urządzanie mojego domku to ten etap dopiero przede mną. W tej chwili nawet nie wiem, kedy się zacznie, bo mam tak niesolidną ekipę, że wykończeniówka prędzej chyba wykończy mnie niż mój dom Mam kilka wizek tego, jak moje wnętrza mają wyglądać. U Oli pokazywałam....Dużo tam Jej... Oczywiście, że chętnie pokażę tu tylko nie wiem, czy wypada mi zaśmiecać wątek Reni. Najpierw pytam o zgodę. Hejka Ja tez mam mufinke:D Newlife ale post, chyba najdłuższy witam cię serdecznie, myśle ze meli napisała wszystko Ja również przylączam się do próśb o uzupełnienie wątku zdjęciami. Tak dobrze się do Ciebie wracało oko nacieszyć Twoimi wnętrzami i oddać marzeniom po powrocie z rozkopanej budowy... Ja też przyleciałam się przywitać i lecę na budowę. NewLife nie Ty jedna czerpałaś z domu Oli inspiracje, ale trzeba dać coś od siebie. No cokolwiek. Meliska już kolejną nękasz? A swoją drogą to ja dałam się szybko:P Wiadomo, że dużo do wnętrz wniosą durnostojki i mam nadzieję, że moje wnętrza przy całym tym szaleństwie chęci posiadania "tak jak u Oli" zyskają jednak indywidualnego, takiego mojego charakteru...Ale wiatrołap to będę chyba toczka w toczkę taki sam miala jak Ola (no tapeta inna, ale to pikuś) Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Należą się Wam całe tuziny cupcakes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tak, znam Was od miesięcy No i śmiechu co nie miara i takiej życzliwej, zdrowej zazdrości, że tak się dobrze znacie, wspieracie. my sie wcale nie znamy :lol2: tyle co tutaj siedzimy i klepiemy sobie co nam palce na klawiaturze wystukaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.06.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 my sie wcale nie znamy :lol2: tyle co tutaj siedzimy i klepiemy sobie co nam palce na klawiaturze wystukaja Co niektorzy mają swoje wzajemne foty hihihihi:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 yyy no tak..Lolek oddaj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.06.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ktos jeszcze poszukuje stroju??? Piękne Mierzylam przed chwila w TK Maxie.Jeden Chloe drugi Jessika Simpson.Pierwszy 129 zł drugi 99 zł.Gacie super ale w staniki sie nie zmiescilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.06.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hej Co sadzicie o.... to jest woal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.06.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Hej Co sadzicie o....[ATTACH=CONFIG]266431[/ATTACH] to jest woal Kurde London, G**** widać na tym białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ja nie lubię firan, więc nie pomogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.06.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Tez nie lubie :/ Czesc nowicjuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Hej Co sadzicie o....[ATTACH=CONFIG]266431[/ATTACH] to jest woal Razi po oczach, ale zalezy jak sie monitor ustawi...wiec widze i powiem ze fajnie wyglada ... ogolnie woal ladnie wyglada... i jak dla mnie to nie jest firana... a bardziej jak woalowa zaslona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 co tu tak cicho? Weekend to sie plazinguja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 co tu tak cicho? Weekend to sie plazinguja? Ja dzisiaj idę na rodzinny spęd imieninowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts