Mmelisa 21.06.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 takiemu to dobrze a ja ide dalej ogarniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.06.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Plazing? U nas zimno jak diabli, zaraz idziemy na impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 21.06.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 My mieliśmy jechać na kajaki, ale pogoda Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu upolowałam na west lampę do sypialni hihihi. Upatrzyłam ją ponad rok temu w jakimś sklepie za 750zł, a dzisiaj kupiłam za 180zł. Jestem http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Atmosphere-309084.html?c=kampania-strefa-najnizszych-cen22 Co wy na nią powiecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Plazing? U nas zimno jak diabli, zaraz idziemy na impreze. czyli pogoda nie inna od tej co u mnie panuje wrrrr nastepna z imprezka buuuu ale wy macie faaaajnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Gosia ... fajna lampa... jak ja sobie pomyślę że i mnie to czeka.. to skręca mnie w żołądku..dostaję kręćka w głowie.. a ręce drżą na sam fakt wydawania $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 21.06.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mnie w tym momencie zostało kupić lampę do gabinetu. To jednak za jakiś czas bo na razie nie mam koncepcji na ten pokój. Swoją drogą to wybór lamp to był jakiś koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 pocieszaj mnie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 21.06.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No co mam napisać to prawda. Ceny lamp powalają na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 21.06.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Oj przepraszam jeszcze łazienka na dole i tu też mam problem, bo nie wiem na co się zdecydować. Poczekam na szafkę i umywalkę, ale szafka ma być gotowa za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja wiem, ze malo wiem...wiec nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 21.06.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 My mieliśmy jechać na kajaki, ale pogoda Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu upolowałam na west lampę do sypialni hihihi. Upatrzyłam ją ponad rok temu w jakimś sklepie za 750zł, a dzisiaj kupiłam za 180zł. Jestem http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Atmosphere-309084.html?c=kampania-strefa-najnizszych-cen22 Co wy na nią powiecie??? Jak się nauczyć takiej cierpliwości i konsekwencji w urządzaniu wnętrz? Rok polować na lampę! Mnie jak się coś podoba, to albo muszę mieć natychmiast, albo się niecierpliwię i kupuję coś innego. Wiecie, marzyłam o tym, że wprowadzę się do zupełnie nowych wnętrz, do czystego, urządzonego domu, że skompletuję wszystko i będzie pięknie i będę żyła długo i szczęśliwie a tu ZONG. Dom wciąż jest jedną wielką budową a pieniądze topnieją i będę musiala do takiego rozbabranego wejść ze starymi meblami, z ktorymi nawet nie da się za bardzo nic zrobić... A na wiele rzeczy wykończeniowych zabraknie....Ech muszę się tej cierpliwości od Was nauczyć, bo zamiast gustownie urządzonego domu będę miała jakiś bazarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 21.06.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No co mam napisać to prawda. Ceny lamp powalają na kolana. Lamp to ja się chyba w tym życiu już nie doczekam... Może chociaż drzwi się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.06.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Lamp to ja się chyba w tym życiu już nie doczekam... Może chociaż drzwi się doczekam Ja przez rok mieszkałam z żarówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja przez rok mieszkałam z żarówkami u mnie tez tak chyba bedzie.... albo i jeszcze rok wiecej Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 u mnie tez tak chyba bedzie.... albo i jeszcze rok wiecej Dzien dobry Dasz radę to taki nowy dizajn A z tym Dzień dobry to coś słabo u mnie wieje i przelotnie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.06.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Dzien doberek! :)To tak jak u mnie ...wieje jak cholera zimno ale słońce w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Cholerka..Fajna to u mnie tak jak u Ciebie Women..w koncu zarowki sa modne... mozna kupic te ozdobne i juz jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.06.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ode mnie to juz blisko do Ciebie moze dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Pewnie tak jeeej za tydzien i tej godz to juz bedziemy godzine jechac w Danii... nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Autem jedziecie? Daleko...No ale wygodniej pózniej bo jest sie czym poruszać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts