Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

My mieliśmy jechać na kajaki, ale pogoda :sick: Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu upolowałam na west lampę do sypialni hihihi. Upatrzyłam ją ponad rok temu w jakimś sklepie za 750zł, a dzisiaj kupiłam za 180zł. Jestem :lol:

:lol:

http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Atmosphere-309084.html?c=kampania-strefa-najnizszych-cen22

Co wy na nią powiecie???

My mieliśmy jechać na kajaki, ale pogoda :sick: Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu upolowałam na west lampę do sypialni hihihi. Upatrzyłam ją ponad rok temu w jakimś sklepie za 750zł, a dzisiaj kupiłam za 180zł. Jestem :lol:

:lol:

http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Atmosphere-309084.html?c=kampania-strefa-najnizszych-cen22

Co wy na nią powiecie???

Jak się nauczyć takiej cierpliwości i konsekwencji w urządzaniu wnętrz? Rok polować na lampę! Mnie jak się coś podoba, to albo muszę mieć natychmiast, albo się niecierpliwię i kupuję coś innego.

Wiecie, marzyłam o tym, że wprowadzę się do zupełnie nowych wnętrz, do czystego, urządzonego domu, że skompletuję wszystko i będzie pięknie i będę żyła długo i szczęśliwie a tu ZONG. Dom wciąż jest jedną wielką budową a pieniądze topnieją i będę musiala do takiego rozbabranego wejść ze starymi meblami, z ktorymi nawet nie da się za bardzo nic zrobić... :sick: A na wiele rzeczy wykończeniowych zabraknie....Ech muszę się tej cierpliwości od Was nauczyć, bo zamiast gustownie urządzonego domu będę miała jakiś bazarek.