Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To mnie pocieszyłaś bo też mam taką jasną, ale ja zdawałam sobie sprawę że tak może być. Na szczęście u mnie było odwrotnie to m chciał taką. To będzie czyścił. Ostatnio była akcja czyszczenie i na razie jest w porządku. Jakiś cymbał postawił samochód i lał mu się olej. Plama na samym środku.

To mnie pocieszyłaś bo też mam taką jasną, ale ja zdawałam sobie sprawę że tak może być. Na szczęście u mnie było odwrotnie to m chciał taką. To będzie czyścił. Ostatnio była akcja czyszczenie i na razie jest w porządku. Jakiś cymbał postawił samochód i lał mu się olej. Plama na samym środku.

ojojoj olej to katastrofa, i co doczyściłaś? Ja mam problem z takim brudem typowo użytkowym, tam gdzie sie najczęściej chodzi to są takie brunatno-żółte ślady, myślałam że karcher da rade, a tu doooopa

ojojoj olej to katastrofa, i co doczyściłaś? Ja mam problem z takim brudem typowo użytkowym, tam gdzie sie najczęściej chodzi to są takie brunatno-żółte ślady, myślałam że karcher da rade, a tu doooopa

Ja????????????? No proszę Cię. nawet palcem nie kiwnęłam, ale m dał radę. Właśnie karcharem.

powiem Wam, że już bym w życiu takiej kostki nie zrobiła, tzn i kolor i struktura, może tam gdzie jest fajny dojazd na posesję, tzn z drogi utwardzonej asfaltowej-to spoko, a u mnie z drogi polnej zjazd, wszystko na kołach auta wjeżdża na kostkę-tragedia. Miejscami mam ciemną i gładka i z ta nie ma żadnego problemu, Nie dosć że pozamiatać tą strukturę to trzeba sie namachać miotłą, że hoho, to po zamiataniu prawie 70 m2-miotła zdarta do wymiany:mad:

ludzie, ręce mam jak u chłopa zaorane, pęcherze, odciski, o pomalowanych paznokciach to mogę zapomnieć, nie sądziłam że tak to będzie wyglądało, miałam leżeć i pachnieć w pięknym ogrodzie, pełnym cudownie pachnących kwiatów i pieknych roślin...a tu ku..wa co???

Rzeczywistość :rotfl:

jak nie ladnie?

ojj nie znacie sie :D

Meliska, ładnie nie ładnie, byle praktycznie i mało roboty koło tego, z takiego założenia teraz wychodzę. Bo później koniec końców człowiek tylko lata koło tego to na miotle, to na myjce, to na ścierze i tak w kółko. A o ile łatwiej by było, gdyby tak praktycznie podejść do wielu rzeczy podczas budowy

Ja w tym roku ogarniam ogrodzenie a kostkę się zobaczy jak faktury zaczną spływać bo jak nie ma kasy na koncie to na razie jest jakby wirtualnie na fakturze a tu jeszcze jakieś wczasy by trzeba by ogarnąć

Ja to o wakacjach mogę chyba pomarzyć. No chyba że właśnie coś spłynie bo też na rezerwach lecimy. Faktury już wystawione 3 miesiące temu. Chyba bez radcy prawnego się nie obędzie.