Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powiem Wam, że już bym w życiu takiej kostki nie zrobiła, tzn i kolor i struktura, może tam gdzie jest fajny dojazd na posesję, tzn z drogi utwardzonej asfaltowej-to spoko, a u mnie z drogi polnej zjazd, wszystko na kołach auta wjeżdża na kostkę-tragedia. Miejscami mam ciemną i gładka i z ta nie ma żadnego problemu, Nie dosć że pozamiatać tą strukturę to trzeba sie namachać miotłą, że hoho, to po zamiataniu prawie 70 m2-miotła zdarta do wymiany:mad:

Nilaf,

współczuję Ci problemów z czyszczeniem kostki.........

Ty ją masz ułożoną na podjeździe do garażu, czy na chodniku???

Nas ostrzegano, by absolutnie nie brać koloru bianco carrara na podjazd, ale wzięliśmy na chodnik, mam nadzieję, że w czyszczeniu będzie ok....

Nilaf,

współczuję Ci problemów z czyszczeniem kostki.........

Ty ją masz ułożoną na podjeździe do garażu, czy na chodniku???

Nas ostrzegano, by absolutnie nie brać koloru bianco carrara na podjazd, ale wzięliśmy na chodnik, mam nadzieję, że w czyszczeniu będzie ok....

Tak na podjeździe do garażu , w sumie cały przód przed domem jest z tej kostki, tylko gdzie niegdzie czarne wstawki są

Ja to o wakacjach mogę chyba pomarzyć. No chyba że właśnie coś spłynie bo też na rezerwach lecimy. Faktury już wystawione 3 miesiące temu. Chyba bez radcy prawnego się nie obędzie.

Na wakacje jakieś zaskórniki zawsze się znajdą a o zaległych fakturach to nic nie mów jeden gościu jeszcze za 12.2013 nie zapłacił :mad:

Na wakacje jakieś zaskórniki zawsze się znajdą a o zaległych fakturach to nic nie mów jeden gościu jeszcze za 12.2013 nie zapłacił :mad:

My fakturę jedną postawiliśmy w lutym taką na znaczną kwotę. O tych drobnych to nawet nie wspomnę. Wszystko odebrane, podpisane i....... :@ Nas nasi pracownicy nie pytają czy nam zapłacili. Jakaś szansa zawsze istnieje na wakacje. Zobaczymy na razie to przeprowadzka.