nilaf 23.06.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 betony na podłogach, asfalt na podjeździe i lato w ogrodzie z drinkiem i palemką...luzik:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 betony na podłogach, asfalt na podjeździe i lato w ogrodzie z drinkiem i palemką...luzik:cool: taa gliniastym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 kurcze Małgosia Braunek przegrała walkę z chorobą* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 a była nadzieja w tej klinice w Niemczech, nie doczekała, taka optymistyczna babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.06.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 wiecie a ja mam szarą, najtańszą kostkę betonową i brudu nie widzę, hmm a może nie chcę widzieć? nie, nie widzę, jak się przybrudzi to potem jakoś się odczyści:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 powiem Wam, że już bym w życiu takiej kostki nie zrobiła, tzn i kolor i struktura, może tam gdzie jest fajny dojazd na posesję, tzn z drogi utwardzonej asfaltowej-to spoko, a u mnie z drogi polnej zjazd, wszystko na kołach auta wjeżdża na kostkę-tragedia. Miejscami mam ciemną i gładka i z ta nie ma żadnego problemu, Nie dosć że pozamiatać tą strukturę to trzeba sie namachać miotłą, że hoho, to po zamiataniu prawie 70 m2-miotła zdarta do wymiany:mad: Nilaf, współczuję Ci problemów z czyszczeniem kostki......... Ty ją masz ułożoną na podjeździe do garażu, czy na chodniku??? Nas ostrzegano, by absolutnie nie brać koloru bianco carrara na podjazd, ale wzięliśmy na chodnik, mam nadzieję, że w czyszczeniu będzie ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.06.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 nilaf ja tez myślę, że głównym problemem jest zjazd z polnej drogi, dlatego taka brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 nilaf ja tez myślę, że głównym problemem jest zjazd z polnej drogi, dlatego taka brudna tak dokładnie, ta polna droga to dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 23.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nilaf, współczuję Ci problemów z czyszczeniem kostki......... Ty ją masz ułożoną na podjeździe do garażu, czy na chodniku??? Nas ostrzegano, by absolutnie nie brać koloru bianco carrara na podjazd, ale wzięliśmy na chodnik, mam nadzieję, że w czyszczeniu będzie ok.... Tak na podjeździe do garażu , w sumie cały przód przed domem jest z tej kostki, tylko gdzie niegdzie czarne wstawki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 23.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ja to o wakacjach mogę chyba pomarzyć. No chyba że właśnie coś spłynie bo też na rezerwach lecimy. Faktury już wystawione 3 miesiące temu. Chyba bez radcy prawnego się nie obędzie. Na wakacje jakieś zaskórniki zawsze się znajdą a o zaległych fakturach to nic nie mów jeden gościu jeszcze za 12.2013 nie zapłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.06.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Na wakacje jakieś zaskórniki zawsze się znajdą a o zaległych fakturach to nic nie mów jeden gościu jeszcze za 12.2013 nie zapłacił My fakturę jedną postawiliśmy w lutym taką na znaczną kwotę. O tych drobnych to nawet nie wspomnę. Wszystko odebrane, podpisane i....... :@ Nas nasi pracownicy nie pytają czy nam zapłacili. Jakaś szansa zawsze istnieje na wakacje. Zobaczymy na razie to przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć wszystkim! :)Czy ktos moze mi powiedziec kiedy będzie w końcu ciepło?????!!!!!!!!!:bash:Moja młoda w niedziele na kolonie jedzie a pizdzi jak w kieleckiem u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.06.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć wszystkim! :)Czy ktos moze mi powiedziec kiedy będzie w końcu ciepło?????!!!!!!!!!:bash:Moja młoda w niedziele na kolonie jedzie a pizdzi jak w kieleckiem u nas. A czemu jak w kieleckim? U nas dzisiaj słonko i 22 stopnie. Więc nie jest źle:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.06.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 :lol2::lol2:Sorkiiiii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 taa u mnie tez tak pizdzi Fajna Gosia.. bo tak sie mowi na polnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 23.06.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Gośka a ty z Kieleckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.06.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 oby w kieleckim chociaz nie pizdzilo bo sie tam wybieram z dzieciami na tydzien ps. u nas tez slonecznie i ok 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.06.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 :lol2::lol2:Sorkiiiii!!!!! Nie szkodzi obyś tylko nie wkrakała;-) Melisa nie wiedziałam o tym powiedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Gośka a ty z Kieleckiego Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Czy ktos malował moze u siebie farbami Para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts