Mmelisa 24.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Lolek..rozbroiles mnie z tymi spodniami teraz jaka ta wyobraznia ludzka jest faajna haha Reni idz do wc i przymierz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 24.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 No pewnie. Ja bym też przymierzyła w WC. A mnie też czeka zakup drugiego kostiumu. Ten co pokazywałam jest fajny, ale chcę jeszcze jednoczęściowy. Wakacje mamy na 2 tygodnie, to nie będę dwa tygodnie w jednym ciągle śmigać. Ale czekam na wyprzedaże tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Reni mierz, rob fote i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 O Reni chyba mierzy, bo cos sie długo nie odzywa, albo już show robi, od klientów się nie może odpędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Reni pisałam Ci ze fajne sa teraz w TK Maxie.;)Mierzylam i gacie super ale cycki bokiem i dołem wyszły. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Całe to zamieszanie z Instagramem ...w ogóle nie wiem o co chodzi! :PMnie podobno w ogóle nie ma bo nie jestem na Facebooku.Instagrama tym bardziej nie mam i bloga tez i czego tam jeszcze nie wiem.:PTeraz takim językiem ludzie operują ze cieżko załapać o co chodzi- selfie sweet focie lajki itp .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Reni pisałam Ci ze fajne sa teraz w TK Maxie.;)Mierzylam i gacie super ale cycki bokiem i dołem wyszły. :rotfl: Ja też byłam w piątek i skusiłam się na przymiarki w TK, te same wrażenia w przymierzalni:lol2:, majty ok, a stanik jak worek na ziemniaki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Język ubożeje, teraz młodzież komunikuje się skrótowo, kurcze jeszcze trochę i na migi bedziemy sie porozumiewali, albo jak w filmie "Walka o ogień". Czasami jak podsłucham rozmowę nastolatków to nie rozumiem o czym oni do siebie gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 te wszystkie gry online, spotkania na czacie, kiedyś punktem zbiórki był trzepak i zabawa w podchody. A teraz umawiają sie na FB, gadaja przez Skype - świat oszalał. Ja w każdym bądź razie pomału zaczynam zostawać w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Co sie dziwić...moja córka (10 lat) mowi ze ja jestem starożytna.No ręce opadają...Czasem jak słyszę rozmowę syna z kimś to nie wiem w jakim języku rozmawiają - nic nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 mowi ze ja jestem starożytna :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 24.06.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A jednoczęściowe w TK Maxie też były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Były, ale takie trochę babcine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 24.06.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 E, to se odpuszczę na razie. Zresztą jak wyjeżdżam we wrześniu, to lepiej kupić coś w końcówce sezonu, może będą jakieś fajne wyprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2014 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Qrwa za mały, i to znacznie, mam dosc:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.06.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Język ubożeje, teraz młodzież komunikuje się skrótowo, kurcze jeszcze trochę i na migi bedziemy sie porozumiewali, albo jak w filmie "Walka o ogień". Czasami jak podsłucham rozmowę nastolatków to nie rozumiem o czym oni do siebie gadają Wiesz, ja też tak myślę, ale są dwa punkty widzenia. Jedni mówią, że ubożeje, drudzy że ewoluuje. W jednym i drugim racja. Tym bardziej, że w naszym języku jest cała masa zapożyczeń, o których się nie pamięta bo już "nasze" . Przy blogu facebook jest bardzo wazny, instagram troche mniej ale zeby nie zostać w tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 24.06.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Qrwa za mały, i to znacznie, mam dosc:sick: Wiesz, ja też tak myślę, ale są dwa punkty widzenia. Jedni mówią, że ubożeje, drudzy że ewoluuje. W jednym i drugim racja. Tym bardziej, że w naszym języku jest cała masa zapożyczeń, o których się nie pamięta bo już "nasze" . No ale chociaż żeby ci, co te blogi piszą posługiwali się w miarę poprawnie tym językiem. Bo skoro piszą blog, to znaczy, że mają lekkie pióro, że łatwo im na piśmie wyrazić, co myślą. A nie błąd na błędzie i błąd w błędzie. No nawet to haha - to pisać cha cha trzeba, jakiś zamist jakichś... O treści już nie wspominając. Np. Fashionelka - czy ona jest ekspertką od wszystkiego? Edytowane 24 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 24.06.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 E, to se odpuszczę na razie. Zresztą jak wyjeżdżam we wrześniu, to lepiej kupić coś w końcówce sezonu, może będą jakieś fajne wyprz. W calzedonii będą 27 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Co sie dziwić...moja córka (10 lat) mowi ze ja jestem starożytna.No ręce opadają...Czasem jak słyszę rozmowę syna z kimś to nie wiem w jakim języku rozmawiają - nic nie kumam. Mamcia..ale ty smigasz na fm... wiec tak zle z toba to juz nie jest a dziecko pewnie nawet nie wie co to znaczy "fm" Reni i co teraz? wymiana? ja w koncu do domu dotarlam.... ufff malpi gaj! kto to wymyslil:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 24.06.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 W calzedonii będą 27 czerwca Kurna, szkoda Bo tam już zakupy już poczynione Jeeeju jaka ja głupia byłam, ale odbiję sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts