Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Obiecuję solennie, że założę. Sama chciałaby popisać o różnych rzeczach. Pokazać i pomarzyć. Tylko niech złapię czas za ogon :yes:

Pestka, biorąc pod uwagę, jak intensywnie się udzielasz na forum, uważam, że te 2 minuty ekstra na założenie swojego wątku to wykroisz ;) bo ja Ci założę!! (czy to już jest groźba karalna?;))

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reniu, krzesło świetne, ale jak na 28 grudnia to ciepło u Ciebie i słoneczko piękne :lol2:

[ATTACH=CONFIG]121138[/ATTACH]

Pesteczko, czy ja mogę zaadoptowac sobie to zdjęcie i wkleić u siebie w wątku? Generalnie nie jest to mój styl, ale coś mi się w tym zdjęciu podoba więc chciałabym móc do niego wrócić.

ALACANTARA to syntetyczna odmiana zamszu, zwana również “super zamszem” (z ang. – Super-Suede).Posiada wszystkie zalety naturalnego zamszu nie posiada natomiast jego wad. Ta luksusowa tkanina jest do nabycia w doskonałej cenie: 22,99 zł/mb.

:)Dobrze trafiłam?

Pytam ze względu na mój podziadkowy fotel. Będe potrzebowała jeden rodzaj tkaniny w różnych kolorach

:lol2: z Zieniem... DOBRE. Poznałam go jak jeszcze był nieopierzonym młodziutkim nikomu nie znanym projektantem i uszył kiecki do sesji foto dla Steczkowskiej. Ledwie mówił taki był nieśmialutki, bladziutki i chudziutki.

Reni, to masz tu jest taniej http://www.same-meble.eu/alacantara-tkanina-obiciowa/

może jeszcze do czegoś Ci się przyda :wiggle:

dziewczyny zdecydowałam, że będę usuwać moje obydwa wątki, na forum pozostaje bo bardzo was wszystkie polubiłam:hug:

i pewno i tak bym zaglądała ale galerie zamykam:bye:

jak zrobię sypialnię to wkleję na chwilę np: do ani (jeśli się zgodzi) dla najbardziej ciekawskich a poza tym już wszystko widzieliście

Reni no coś Ty ,a ja wczoraj przesłałam link mojrmu szwagrowi bo sam chce zrobić taras drewniany ,a u Ciebie było wszystko fajnie pokazane

a ja własnie szukam zeby podesłać swojemu...tylko nie moge tych postow odszukać :(

Wątek jest dla mnie wielką inspiracją i domek tak w sumie niedaleko mojego niedawnego miejsca zamieszkania...:D jesli sie da to prosba o pozostawienie...bo ciągle po cos zaglądam lub pokazuje komus co mi sie podoba...jak bede cos kiedys u siebie dzialać:p

a czy ja juz sie witalam??? czy tylko czytam cichaczem od dawna :sick: