Tatarak 03.07.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Obiecuję solennie, że założę. Sama chciałaby popisać o różnych rzeczach. Pokazać i pomarzyć. Tylko niech złapię czas za ogon Pestka, biorąc pod uwagę, jak intensywnie się udzielasz na forum, uważam, że te 2 minuty ekstra na założenie swojego wątku to wykroisz bo ja Ci założę!! (czy to już jest groźba karalna?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Reniu, krzesło świetne, ale jak na 28 grudnia to ciepło u Ciebie i słoneczko piękne [ATTACH=CONFIG]121138[/ATTACH] Pesteczko, czy ja mogę zaadoptowac sobie to zdjęcie i wkleić u siebie w wątku? Generalnie nie jest to mój styl, ale coś mi się w tym zdjęciu podoba więc chciałabym móc do niego wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Reniu, krzesło świetne, ale jak na 28 grudnia to ciepło u Ciebie i słoneczko piękne . A ja dopiero po wpisie Ani zwróciłam uwagę na datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.07.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a ja na datę wogóle nie popatrzyłam;) fiolet bedzie fajny do tej bieli;)Będziesz miała jeszcze coś w fiolecie w sypialni czy tylko krzesło będzie takim akcentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 dzięki dziewczyny pestka materiał nazywa się obiciowy i mówią na niego alacantara, nie wiem czy dobrze napisałam:eek: anetko fioletowe mam lampki nocne w sypialni i będą fioletowe poduchy z tego samego materiału co siedzisko fotela, teściowa szyje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 ALACANTARA to syntetyczna odmiana zamszu, zwana również “super zamszem” (z ang. – Super-Suede).Posiada wszystkie zalety naturalnego zamszu nie posiada natomiast jego wad. Ta luksusowa tkanina jest do nabycia w doskonałej cenie: 22,99 zł/mb.:)Dobrze trafiłam? Pytam ze względu na mój podziadkowy fotel. Będe potrzebowała jeden rodzaj tkaniny w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 tak pesteczko a ja dałam 34 zł za mb:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie wiem dlaczego, ale alacantara kojarzy mi się z Zieniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.07.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Reni, świetny wybór ta alcantra te próbki na chesterfieldy, które kiedyś pokazywałam, to właśnie alcantra. Jest miękka, przyjemna, ładna, a nie zbiera paprochów tak jak zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 z Zieniem... DOBRE. Poznałam go jak jeszcze był nieopierzonym młodziutkim nikomu nie znanym projektantem i uszył kiecki do sesji foto dla Steczkowskiej. Ledwie mówił taki był nieśmialutki, bladziutki i chudziutki. Reni, to masz tu jest taniej http://www.same-meble.eu/alacantara-tkanina-obiciowa/ może jeszcze do czegoś Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Reni, świetny wybór ta alcantra te próbki na chesterfieldy, które kiedyś pokazywałam, to właśnie alcantra. Jest miękka, przyjemna, ładna, a nie zbiera paprochów tak jak zamsz. własnie u ciebie ją zobaczyłam i szukałam nie znając nazwy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Reni no to szykuje się fajowa sypialnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 dziewczyny zdecydowałam, że będę usuwać moje obydwa wątki, na forum pozostaje bo bardzo was wszystkie polubiłam:hug: i pewno i tak bym zaglądała ale galerie zamykam:bye: jak zrobię sypialnię to wkleję na chwilę np: do ani (jeśli się zgodzi) dla najbardziej ciekawskich a poza tym już wszystko widzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.07.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Reni, daj chwilkę czasu. Jeszcze raz obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 pestka jeszcze nie wiem jak się kasuje:lol2: takze spoko az tak szybko nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.07.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Reni no coś Ty ,a ja wczoraj przesłałam link mojrmu szwagrowi bo sam chce zrobić taras drewniany ,a u Ciebie było wszystko fajnie pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.07.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To dobrze, że nie wiesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Reni:mad:no ja już raz na taki genialny pomysł wpadłam i Patrz czym się skończyło:mad::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 anetko ja tez sobie o tobie pomyślałam i w myślach mówię: obym drugi raz nie zakładała jak aneta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Reni no coś Ty ,a ja wczoraj przesłałam link mojrmu szwagrowi bo sam chce zrobić taras drewniany ,a u Ciebie było wszystko fajnie pokazane a ja własnie szukam zeby podesłać swojemu...tylko nie moge tych postow odszukać Wątek jest dla mnie wielką inspiracją i domek tak w sumie niedaleko mojego niedawnego miejsca zamieszkania... jesli sie da to prosba o pozostawienie...bo ciągle po cos zaglądam lub pokazuje komus co mi sie podoba...jak bede cos kiedys u siebie dzialać a czy ja juz sie witalam??? czy tylko czytam cichaczem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts