Magda_lena85 25.06.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Luzik Gosia Wypuszczaja mnie dzis i potem l4 dlugie i laryngolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 hejka laski i chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Madzia już wiedzą co Ci dolega? Jak mogę spytać.Boże przez te wywody na temat pisowni to strach coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 to się wybyczysz , ile na tym L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Chlopcy? Czy chlopcze Nie wiedza dostane leki i lezing w domu jak przejdzie to badania blednika itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Gosia dokładnie, zwłaszcza jak tymczasowy napisał ze widzi dużo byków "tu i ówdzie" kurcze ja jakoś szczególnie nie śledzę czy to co napisałam jest stylistycznie poprawne, na blogu pewno bym 4 razy czytała zanim coś puszczę ale tu luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.06.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Z tego co się zdarzyłam z orientować to dwóch panów tu zagląda. Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.06.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wpisałam omnomnom w wyszukiwarke i smaczne to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.06.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To fajnie Ranią, że tak myślisz. To Twoje miejsce i zawsze można było się zrelaksować. Czasami śmiałam się i starałam nie posiekać, a to dzięki temu, że tu taki ludzik. Kocham was dziewczyny za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Z tego co się zdarzyłam z orientować to dwóch panów tu zagląda. Czy się mylę? ile tak naprawdę zagląda to nikt nie wie wypowiada się 2 Wpisałam omnomnom w wyszukiwarke i smaczne to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Orty mnie wkur stylistyka mniej bo czesto pisze szybko i szybko tez mowie.Chociaz np w blogach wiadomo orty niewybaczalne ale najgorsze sa teksty nic nie wnoszace i tzw oczywiste oczywistosci czyli pisanie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.06.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Orty mnie wkur stylistyka mniej bo czesto pisze szybko i szybko tez mowie.Chociaz np w blogach wiadomo orty niewybaczalne ale najgorsze sa teksty nic nie wnoszace i tzw oczywiste oczywistosci czyli pisanie bez sensu Oj a tego jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Hello, szanowne Panie i Panowie. Yokasta - nadrobiłam zaległości. Na blog weszłam, poczytałam. Podoba mi się Twój styl. Jest dowcipny. Jak się ma taki język, to wcale nie trzeba pisać "haha", bo wiadomo, że autor sili się na żart w dodatku nawet inteligentny! Podoba mi się bardzo to. Powinnaś pisać jakieś felietony czy książkę nawet! Patelnia zakupiona - na Westwingu były fajne, to na co czekać. : A wczoraj po prostu masakra.... zakupiliśmy telewizor i zamówiliśmy montaż kablówki. Dodam, że ja od czasu, gdy wyprowadziłam się z rodzinnego domu, czyli w wieku lat 19, kiedy zaczęły się studia, nie miałam telewizora. I potem, kiedy mieszkaliśmy z ówczesnym narzeczonym a obecnym mężem, też nie mieliśmy telewizora, czyli jakieś 8 lat. Wszyscy znajomi na nas patrzyli zdziwieni jak to tak można, a w pracy koleżanki pytały, co robimy w domu, jak spędzamy czas po pracy, skoro nie mamy telewizora. Z kolei stolarz, ktory mierzył nam ściany do zrobienia mebli w salonie też pytał: gdzie będzie telewizor, a my mówiliśmy, że nie będzie. Ale wczoraj był mecz... zmieniliśmy dostawcę internetu, jakiś nowy router...mężowi cięło się bardzo na komputerze, pikseloza... się wkurzył i zamówił. Powiem, że dla mnie teraz to taka dziwna myśl, że będziemy mieć telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Madzia już wiedzą co Ci dolega? Jak mogę spytać. Magda - ja też jestem ciekaw.... Gosia dokładnie, zwłaszcza jak tymczasowy napisał ze widzi dużo byków "tu i ówdzie" kurcze ja jakoś szczególnie nie śledzę czy to co napisałam jest stylistycznie poprawne, na blogu pewno bym 4 razy czytała zanim coś puszczę ale tu luzik no to się wytłumaczę - zaglądam naprawdę w różne miejsca i mialem na mysli właśnie te miejsca w które zaglądam(sporo tego i bardzo szerokie spektrum ),nie miałem na myśli żadnego konkretnego. (a juz na pewno nie ten wątek, bo tutaj jak renia napisałaś jest luźno) też błędy stylistyczne robię, często szyk zdania nie ten itp (tak, to przez te szybkie pisanie) - ale jak widzę napisane "dórzy" to mi się słabo robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 oj tam gadanie.... ja wywodow nie czytalam na temat pisowni... za duzo tego bylo napisane .. a ja mialam lenia w czytaniu byki robie i bede robic... a pisze bez naszych literowek bo nie chce mi sie co chwile przelaczac program na nasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 chciałam skosić trawę a tam paliwa brak :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 25.06.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 oj tam gadanie.... ja wywodow nie czytalam na temat pisowni... za duzo tego bylo napisane .. a ja mialam lenia w czytaniu byki robie i bede robic... a pisze bez naszych literowek bo nie chce mi sie co chwile przelaczac program na nasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kamila, jestem teraz jak ta róża czerwona w moim ogródku dzięki . Tymczasowy, co to znaczy dórzy , że duży niby? O matko . Dobra, idę w końcu robić kawę, bo my dopiero wstaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 yoka dokładnie duży trzeba się domyślać przy tak oczywistym błędzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts