Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość tymczasowy19
Z tego co się zdarzyłam z orientować to dwóch panów tu zagląda. Czy się mylę?

ile tak naprawdę zagląda to nikt nie wie ;)

wypowiada się 2 ;)

Wpisałam omnomnom w wyszukiwarke i smaczne to nie jest

:rotfl:

Hello, szanowne Panie i Panowie.

Yokasta - nadrobiłam zaległości. Na blog weszłam, poczytałam. Podoba mi się Twój styl. Jest dowcipny. Jak się ma taki język, to wcale nie trzeba pisać "haha", bo wiadomo, że autor sili się na żart w dodatku nawet inteligentny! Podoba mi się bardzo to. Powinnaś pisać jakieś felietony czy książkę nawet!

Patelnia zakupiona - na Westwingu były fajne, to na co czekać. :D:

A wczoraj po prostu masakra.... zakupiliśmy telewizor i zamówiliśmy montaż kablówki. Dodam, że ja od czasu, gdy wyprowadziłam się z rodzinnego domu, czyli w wieku lat 19, kiedy zaczęły się studia, nie miałam telewizora. I potem, kiedy mieszkaliśmy z ówczesnym narzeczonym a obecnym mężem, też nie mieliśmy telewizora, czyli jakieś 8 lat. Wszyscy znajomi na nas patrzyli zdziwieni jak to tak można, a w pracy koleżanki pytały, co robimy w domu, jak spędzamy czas po pracy, skoro nie mamy telewizora. Z kolei stolarz, ktory mierzył nam ściany do zrobienia mebli w salonie też pytał: gdzie będzie telewizor, a my mówiliśmy, że nie będzie. Ale wczoraj był mecz... zmieniliśmy dostawcę internetu, jakiś nowy router...mężowi cięło się bardzo na komputerze, pikseloza... się wkurzył i zamówił. Powiem, że dla mnie teraz to taka dziwna myśl, że będziemy mieć telewizor. :)

Gość tymczasowy19
Madzia już wiedzą co Ci dolega? Jak mogę spytać.

Magda - ja też jestem ciekaw....

Gosia dokładnie, zwłaszcza jak tymczasowy napisał ze widzi dużo byków "tu i ówdzie"

kurcze ja jakoś szczególnie nie śledzę czy to co napisałam jest stylistycznie poprawne, na blogu pewno bym 4 razy czytała zanim coś puszczę ale tu luzik

no to się wytłumaczę - zaglądam naprawdę w różne miejsca i mialem na mysli właśnie te miejsca w które zaglądam(sporo tego i bardzo szerokie spektrum :D),nie miałem na myśli żadnego konkretnego. (a juz na pewno nie ten wątek, bo tutaj jak renia napisałaś jest luźno)

też błędy stylistyczne robię, często szyk zdania nie ten itp (tak, to przez te szybkie pisanie) - ale jak widzę napisane "dórzy" to mi się słabo robi....