yokasta 25.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja idę na drzemkę a Wy się rządźcie (matko, teraz nie wiem czy to poprawne ) papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 "Poszłem" całe szczęście nigdy nie będzie zatwierdzone . Wiecie, są błędy i błędy, niektóre wchodzą do słownika, bo są powszechne i można uznać, że zgodne z normą językową (zauważcie, że często norma jest wyjątkiem! To jest już uwarunkowane historycznie, a język - jak wiadomo - musi żyć), ale "poszłem" się do tego nie zalicza . Pamiętam aferę . Ale wiecie, ludzie inteligentni robią błędy! Ja pracowałam z dyslektykami (nawet specjalne studia skończyłam dodatkowo i pracę mgr też pisałam z dysleksji - to mój mały konik ), no i zdarza się w najlepszej rodzinie (moja jest tego przykładem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 no tak..zamieszania narobily o pisowni i wybywaja... bo juz nie ma o czym innym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Robil ktos ostatnio jakies zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Był facet od kablówki, okazało się, że tam gdzie chcę mieć telewizor musi być gniazdko do anteny, a nie ma go na tej ścianie. Wobec tego czeka mnie kucie, w ścianie, odrywanie listew i inne takie atrakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 O, już mnie poprawiacie na blogu, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mmelisa, ja robiłam. Massimo dla mnie, Zara dla małego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 O, już mnie poprawiacie na blogu, dzięki . Haha, serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mmelisa, ja robiłam. Massimo dla mnie, Zara dla małego . szukalam massimo u nas.. i nie moge znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Haha, serio? si, chociaż słusznie ale to dosyć zabawne . Właśnie musze do zary podjechać, tylko u nas nigdy na wyprzedażach nic interesującego nie ma. Ok, lecę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 "Poszłem" całe szczęście nigdy nie będzie zatwierdzone . Wiecie, są błędy i błędy, niektóre wchodzą do słownika, bo są powszechne i można uznać, że zgodne z normą językową (zauważcie, że często norma jest wyjątkiem! To jest już uwarunkowane historycznie, a język - jak wiadomo - musi żyć), ale "poszłem" się do tego nie zalicza . Pamiętam aferę . Ale wiecie, ludzie inteligentni robią błędy! Ja pracowałam z dyslektykami (nawet specjalne studia skończyłam dodatkowo i pracę mgr też pisałam z dysleksji - to mój mały konik ), no i zdarza się w najlepszej rodzinie (moja jest tego przykładem ). No to nie dziwota, że męża masz dyslektyka, skoro to Twój konik. Masz żywy materiał badawczy. To, że ludzie inteligentni robią błędy to norma. Nie ma w tym nic dziwnego. Można być inteligentnym a niewyedukowanym w językowych meandrach. I w ogóle można być inteligentnym bez edukacji. Co innego intelektualista. Takiemu się nie godzi. Ja rozróżniam te dwa pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Poluję na sandały, ale szukam tanich, a ostatnio mierzyłam Hilfigera, tak leżały (super wygodne, miękka skórka, podeszwa wyprofilowana jak sportowa, a jednak były eleganckie!), że innych nie chcę . No to będę bez sandałów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) No to nie dziwota, że męża masz dyslektyka, skoro to Twój konik. Masz żywy materiał badawczy. To, że ludzie inteligentni robią błędy to norma. Nie ma w tym nic dziwnego. Można być inteligentnym a niewyedukowanym w językowych meandrach. I w ogóle można być inteligentnym bez edukacji. Co innego intelektualista. Takiemu się nie godzi. Ja rozróżniam te dwa pojęcia. Raczej było już za późno, jak się dowiedziałam . To znaczy wpadłam po uszy i wyszło, że on ma dysleksję! Ja nie rozróżniam, bo tak naprawdę dużo zależy od tego, z jakiego domu pochodzisz, jak mówili rodzice, itp. No chyba że sądzimy tak jak kiedyś: inteligent pochodzi tylko z rodziny inteligenckiej, a robotnik zostanie robotnikiem mimo wykształcenia. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 zawsze można powrócić do seksu, swoją drogą dawno o nim nie było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 zawsze można powrócić do seksu, swoją drogą dawno o nim nie było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ilona co kupiłaś w massimo, ja czekam aż będzie jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 zawsze można powrócić do seksu, swoją drogą dawno o nim nie było:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 przedwczoraj we faktach był ten zatrzymany przystojniak w USA, która widziała??????????, no zajebiste ciacho, super był tekst jednej amerykanki , która napisała, proszę o uwięzienie go w moim domu, postaram się go dobrze ukarać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Reni ty nie do massimo a do jakiegos innego ciucholandu z koronkami... haleczkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 cholerka nie widzialam tego hahaha jest gdzies w necie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts