Ilona Agata 25.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Reni, dwa klasyczne sweterki, jeden cieniutki w kolorze camel (od dawna na taki polowałam!), drugi grubszy, wełniany. Musiałam brać, bo potem nie ma mojego rozmiaru . Były przecenione o 50% (z 200 na 100). Skład 100% naturalny. No i w Zarze byłam, nabrałam pełno wieszaków, a i tak ostatecznie kupiłam bluzkę z nowej kolekcji . U mnie zawsze tak się kończy . Tylko buty kupuję na wyprzedażach (do samego końca jest mój rozmiar) i teraz dla małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Był facet od kablówki, okazało się, że tam gdzie chcę mieć telewizor musi być gniazdko do anteny, a nie ma go na tej ścianie. Wobec tego czeka mnie kucie, w ścianie, odrywanie listew i inne takie atrakcje. tyle lat nie miałas tv i było ci dobrze - dziwię się ze teraz go instalujesz.... ja przez długi czas miałem taki zwykły - dzieci na nim bajki oglądały a inne kanały były tylko wtedy jak teściowa przyjechała (ona jest uzalezniona od tv) jakiś czas temu kupiliśmy TV taki, niech będzie normalny - ale nawet anteny nie mam zamiaru podłaczać. Internet wystarczy w zupełności a z kablówki mam zamiar zrezygnować niedługo...dzieci przesiadły się na komputery, a tylko dla teściowej nie opłaca się opłacać kablówki (my z zoną w ogóle nie oglądamy). Wystarczy te kilka kanałów tv bezpłatnej Edytowane 25 Czerwca 2014 przez tymczasowy19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wszędzie jest, mi się podoba, mój mąż powiedział że przystojny i nawet wytłumaczył dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 zawsze można powrócić do seksu, swoją drogą dawno o nim nie było:lol2: a wiesz że o tym samym pomyślałem??:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 pokazcie mi link....bo ja nie wiem o kim mowa Tymczasowy, co ty nie powiesz??? bylo zaczac a nie brnac dalej w inna dyskusje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja też nie wiem . W porze wiadomości spacerujemy albo bawimy się w berka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Tymczasowy, co ty nie powiesz??? bylo zaczac a nie brnac dalej w inna dyskusje... hehe, zaraz będzie o trąbieniu przed garażem ale ja zaraz i tak uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja też nie wiem . W porze wiadomości spacerujemy albo bawimy się w berka . a ja tak jak napisałem wyżej, nie oglądam w ogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.06.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja też nie wiem o kim mowa:) i dlaczego zatrzymany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Raczej było już za późno, jak się dowiedziałam . To znaczy wpadłam po uszy i wyszło, że on ma dysleksję! Ja nie rozróżniam, bo tak naprawdę dużo zależy od tego, z jakiego domu pochodzisz, jak mówili rodzice, itp. No chyba że sądzimy tak jak kiedyś: inteligent pochodzi tylko z rodziny inteligenckiej, a robotnik zostanie robotnikiem mimo wykształcenia. Nie, mi nie chodziło o niegdysiejszą przynależność klasową tylko o to, że można być inteligentnym, mimo że nie posiada się wykształcenia, a można być i po doktoracie tępym jak but. Więc dla mnie, że "ludzie inteligentni robią błędy językowe" nie jest żadnym wyznacznikiem. Robią błędy, bo nie są w tej sferze wyedukowani i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kamila..piszemy o jakims przystojnym zatrzymanym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kamila..piszemy o jakims przystojnym zatrzymanym.... A sorry, już się ogarniam. Gdzie fota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 no nie ma foty... czekam na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 no ja dawno nie widziałam takiego faceta:jawdrop::jawdrop::jawdrop:oj dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 yoka daj jego fotę, szybciej znajdziesz, popatrzymy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Dajcie fotę, a nie gadacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 można być inteligentnym, mimo że nie posiada się wykształcenia, a można być i po doktoracie tępym jak but. Niby tak się mówi, ale nie znam nikogo po doktoracie tępego jak but . Może gdzieś są? Osobiście nie znam . Same mądre głowy z doktoratami w moim otoczeniu . Znam za to inteligentnych bez wyższego wykształcenia, tutaj często życie decydowało za nich. Ale to się zmienia! Dzisiaj każdy po gimnazjum idzie do średniej i na studia (nie twierdzę, że to dobrze), są ogólnie dostępne, łatwe do zdobycia, więc naprawdę za 10-15 lat osoba bez studiów będzie w swoim pokoleniu tą głupszą i tyle. Tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 boze jakie wszystkie napalone:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 boze jakie wszystkie napalone:lol: zaczynajac od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.06.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 więc naprawdę za 10-15 lat osoba bez studiów będzie w swoim pokoleniu tą głupszą i tyle. Tak sądzę. ale często moze być bogatszą niż ten po nijakich studiach, wiecie ile dziś brakuje ślusarzy, mechaników czy lakierników i ile mozna zarobic? co z tego jak dziś każdy 20 latek studiuje byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts