Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny zdecydowałam, że będę usuwać moje obydwa wątki, na forum pozostaje bo bardzo was wszystkie polubiłam:hug:

i pewno i tak bym zaglądała ale galerie zamykam:bye:

jak zrobię sypialnię to wkleję na chwilę np: do ani (jeśli się zgodzi) dla najbardziej ciekawskich a poza tym już wszystko widzieliście

Że co?! No coś Ty, nie kasuj!!!

Zaskoczyłaś mnie.

Reni, co ja widzę, chcesz usuwać wątek?

Nie rób tego!

Chciałam przeprosić, że dopiero teraz odzywam się w sprawie leżaka, ale byliśmy z mężem przez kilka dni w Warszawie.

Sprawa wygląda beznajdziejnie, ze względu na niestandardowe wymiary (170 cm, 9 kg) kurier życzy sobie za wysłanie ok. 100 zł, a poczta ok. 90 zł. Tak jak pisałam, moi rodzice wybierają się we wakacje, prawdopodobnie w lipcu (czekają na pogodę, która teraz jest ładna, ale zbyt burzowa) do Zakopanego i będą przejeżdżać przez Katowice.

RENI

Błagam nie odchodź to tak jakby stracić kogoś z przyjaciół....

Jesteś moją kopalnią inspiracji (nie żebym swoich nie miał) ale u CIEBIE zawsze mogę oko nacieszyć i pomyslec jakby coś w takim stylu u siebie zrobić

P

L

E

A

S

E

S

T

A

Y

!!!

Edytowane przez lolek7825

Witaj Reni! Rzadko się loguje na forum ale czytam codziennie, ujawniałam się u Ciebie ponad rok temu około marca wychwalajac Twój domek. A tu czytam, że chcesz wszystko usunąć! Jestem na etapie wykańczania domu i ostatnio przejrzałam prawie wszystkie Twoje wpisy, żeby zobaczyć jaką masz fugę w kuchni i jadalni. W końcu znalazłam i kupiłam tą samą, bo tez mam białe płytki. Jak cos robimy w domu i wykonawcy nas pytaja jak ma być to ja zerkam na Twój wątek i czasami się wzoruje, bo oczywiscie mi się prawie wszystko podoba. Mój mąż śmieje się ze mnie i mówi mi w takich sytuacjach "idź zobacz do BOGINI RENI":D Mam nadzieje, że mój skromny wpis przyczyni się do tego, ze nie usuniesz wątku. Pozdrawiam!