aneta s 10.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 anetko ja tez sobie o tobie pomyślałam i w myślach mówię: obym drugi raz nie zakładała jak aneta:lol2: Kochana dobrze się zastanów:DJa bez Was żyć nie mogłam a śmiecić u innych też nie chciałam więc nie miałam wyjścia , wróciłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 dziewczyny zdecydowałam, że będę usuwać moje obydwa wątki, na forum pozostaje bo bardzo was wszystkie polubiłam:hug: i pewno i tak bym zaglądała ale galerie zamykam:bye: jak zrobię sypialnię to wkleję na chwilę np: do ani (jeśli się zgodzi) dla najbardziej ciekawskich a poza tym już wszystko widzieliście Że co?! No coś Ty, nie kasuj!!! Zaskoczyłaś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witaj! To ja przychodzę się tu ujawnić, bo czytam od dawna, a Ty chcesz wątek kasować. Mówię stanowcze NIE!!! Piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja co rusz do ciebie cichaczem zaglądam, żeby popatrzeć na ładne wnętrza, bo swoich nie mogę się już doczekać a tu taka wiadomość. Proszę nie znikaj ze swoim domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.07.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Reni, co ja widzę, chcesz usuwać wątek?Nie rób tego! Chciałam przeprosić, że dopiero teraz odzywam się w sprawie leżaka, ale byliśmy z mężem przez kilka dni w Warszawie.Sprawa wygląda beznajdziejnie, ze względu na niestandardowe wymiary (170 cm, 9 kg) kurier życzy sobie za wysłanie ok. 100 zł, a poczta ok. 90 zł. Tak jak pisałam, moi rodzice wybierają się we wakacje, prawdopodobnie w lipcu (czekają na pogodę, która teraz jest ładna, ale zbyt burzowa) do Zakopanego i będą przejeżdżać przez Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ilonko jesli to nie problem dla twoich rodziców to tez tak bym wolała, bo 100 zł trochę dużo choć kwota własciwie rozsądna bo leżak duży, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 dziewczyny jak usunąć wątek, szukam i nie wiem jak:no:podpowiecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.07.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 w życiu nie podpowiemy ani mi się śni reni zooooooooooooooooostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Reni sama nie możesz usunąć...Poproś któregoś z Adminów...szkoda, że nie chcesz go zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 wiedziałam że z Was takie cholery będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.07.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) RENI Błagam nie odchodź to tak jakby stracić kogoś z przyjaciół.... Jesteś moją kopalnią inspiracji (nie żebym swoich nie miał) ale u CIEBIE zawsze mogę oko nacieszyć i pomyslec jakby coś w takim stylu u siebie zrobić PLEASE STAY!!! Edytowane 17 Lipca 2012 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Reni zostań Mam nadzieję, że nie spotkały Cię żadne nieprzyjemności związane z forum, a jeżeli tak to je zlej. Ewentualnie pousuwaj wszystkie fotki mogące pokazać gdzie mieszkacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Reni tak jak Venuska pisze..usuń zdjęcia pokazujace domek od zewnątrz , żeby nie było widać gdzie co i jak a reszta jest tak śliczna ze .... Zostań proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 18.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Reni nie kasuj, pleaseee, co was dziewczyny na kasowanie watkow naszlo ? Chyba zaczne kopiowac zdjecia z moich ulubionych watkow, a miejsca na dysku malo, syn mnie zamorduje i to bedzie WASZA wina... Zaczynam od Twojego tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 18.07.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Reni, zrób jak dziewczyny piszą i zostań...proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Reni, mam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyneczka1983 19.07.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witaj Reni! Rzadko się loguje na forum ale czytam codziennie, ujawniałam się u Ciebie ponad rok temu około marca wychwalajac Twój domek. A tu czytam, że chcesz wszystko usunąć! Jestem na etapie wykańczania domu i ostatnio przejrzałam prawie wszystkie Twoje wpisy, żeby zobaczyć jaką masz fugę w kuchni i jadalni. W końcu znalazłam i kupiłam tą samą, bo tez mam białe płytki. Jak cos robimy w domu i wykonawcy nas pytaja jak ma być to ja zerkam na Twój wątek i czasami się wzoruje, bo oczywiscie mi się prawie wszystko podoba. Mój mąż śmieje się ze mnie i mówi mi w takich sytuacjach "idź zobacz do BOGINI RENI":D Mam nadzieje, że mój skromny wpis przyczyni się do tego, ze nie usuniesz wątku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 19.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Renia jest tylu wielbicieli Twoich wnętrz, wątek cały czas odwiedzają liczni, aktywni forumowicze, że rzeczywiście szkoda usuwać wątek w Twoim przypadku. Ja też zamierzam usunąć wątek, ale u mnie to już całkiem inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.07.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Reni!!!! Malo sie udzielam ANI MI SIE WAZ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.07.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Reni - nie żartuj !!!! Ja się we wrześniu biorę za taras - a tylko u Ciebie znajdę wszystkie informację Nie kasuj wątku - proszę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts