gajzo 25.06.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 przeczytaj jeszcze raz co napisałem..... No wiesz, w komentarzu za przykład (typowy zresztą) bierzesz studia humanistyczne właśnie, więc tak to odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No wiesz, w komentarzu za przykład (typowy zresztą) bierzesz studia humanistyczne właśnie, więc tak to odebrałam dotyczy to wszystkich studiów - które się robi tylko po to żeby je zrobić. A że najczęściej są to studia humanistyczne....(bo najłatwiejsze - a przynajmniej za takie są uważane) Znałem swego czasu mnóstwo osób które dokładnie w tym celu studiowało górnictwo. Na 1 wykładzie oficjalne wykładowca witał przyszłych inzynierów i panie który podjęły studia żeby znaleźć męża (czy coś w tym stylu) - wtedy faktycznie było więcej dziewczyn na studiach niż facetów, nikt nie chciał iść na specjalizacje typowo górnicze, studia były łatwe - bo nikt nie chciał wtedy studiować tego kierunku, więc gdyby stosowali normalne kryteria, to nie mieliby kogo uczyć. Kilka lat później to się diametralnie zmieniło - bo kierunek zrobił się modny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Otóż to. Jak ja zdawałam na studia to na mój kierunek startowało 12 osób na jedno miejsce. Studia humanistyczne i łatwe chyba, więc ludzi multum, a potem kiedy skończył się wyż na te same studia robiono 3 nabór i dostawały się np. osoby z dwójką na świadectwie maturalnym z polskiego (nowa matura, polski się liczył do średniej czy jakoś tak), bo nie mieliby kogo uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.06.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No to u mnie było inaczej. Teraz na komunikację społeczną - dziennikarstwo prasowe jest miejsc 30-70. Nie piszę oczywiście o uczelniach niepublicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Agencje PR już czekają na absolwentów z ofertami darmowego stażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie wiem jak jest teraz. Wybrałam studia, po których wiedziałam że szanse na pracę są takie-sobie a raczej, że nie chcę pracować w zawodzie, za to bardzo mnie interesowały, z przyjemnością się uczyłam. Tylko od początku byłam nastawiona na własny biznes. To z literką L to bujda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Yokasta, ja miałam podejście takie samo jak Ty. Studiowałam coś, co lubiłam i w sumie wiedziałam, że nie będę pracować w zawodzie. I nie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.06.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Agencje PR już czekają na absolwentów z ofertami darmowego stażu Yhym, cos w tym jest. Miałam staż w radio i pierwszego dnia robiłam sondę uliczną, a przez kolejny miesiąc siedziałam w papierkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mi by die nie chciało studiować cos " dla pasji" bo dla pasji to moge na kurs haftowana iść len jestemm haha* można jeszcze napisać haha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 mozna mozna hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jak czujesz że musisz - to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Strach cokolwiek napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Strach cokolwiek napisać? No co Ty Fajna! bez przesadyzmu piszemy jak chcemy i jak lubujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 i co? teraz nikt nie bedzie pisal bo nie wypada???? wezcie dajcie spokoj bo wnerwa zlapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.06.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 no ja to odebrałem jako żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.06.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Melcia to ja Ciebie lublu/liubliu/lubljiu? W sensie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 thx Madzik... ja Ciebie tyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.06.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Melcia to ja Ciebie lublu/liubliu/lubljiu? W sensie kocham thx Madzik... ja Ciebie tyz Geeeee dwie laski razem ..... Dajcie foty....... :rotfl: a emoty jeszcze mogą być?? hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Lolek...nie ma slowa Geeeee jest Feeeeee a moze tez nie ma emotki mam...ale nie bede wklejac..skonczylam z wyglupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.06.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Lolek...nie ma slowa Geeeee jest Feeeeee a moze tez nie ma emotki mam...ale nie bede wklejac..skonczylam z wyglupami bo ja tak z englisza chciałem zapodać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts