Magda_lena85 25.06.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ale my razem czy osobno to jesteśmy #mrau# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Magda, dla samej pasji może nie, ale dla wiedzy, która mi się przydaje każdego dnia. Bo to, że nie pracuję w zawodzie nie oznacza, że nie korzystam z tego co się nauczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ale my razem czy osobno to jesteśmy #mrau# kitty kitty... mrauuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jakie tu dzisiaj tematy poważne zostały poruszone...fiu fiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 a co on właściwie przeskrobał? bo jeśli gwałt to ja bym nie miała nic przeciwko:lol: :rotfl: Ja też, ahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jakie tu dzisiaj tematy poważne zostały poruszone...fiu fiu.... no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Doczytalam o tym pieknisiu ktory wzbudził tutaj dzisiaj tyle emocji...:pPodobno dom mody Chanel chciałby go od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Tymczasowy, serio? Uważasz, że student, który wybiera kierunki humanistyczne jest średnio inteligentny? Nie mam pytań, nie mam słów... Ja raczej miałam na myśli takich, którzy idą z braku laku, bez faktycznych zainteresowań. Jak ktoś idzie na pedagogikę, bo zawsze chciał być przedszkolanką - super! Jak ktoś idzie, bo to łatwe studia (łatwo się dostać i nikogo nie wywalają) - nie mam słów (ale tak właśnie idzie większość). Poza tym yokasta ma rację! Wydaje mi się, że właśnie w taką stronę to idzie! Teraz młodzi studiują dla obycia, poszerzenia horyzontów, dla mgr przed nazwiskiem, dla zainteresowań, żeby dłużej zatrzymać młodość, a nie od razu do pracy, haha! Na pewno nie po to, żeby pracować w zawodzie. W tym momencie to kwestia przypadku. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Doczytalam o tym pieknisiu ktory wzbudził tutaj dzisiaj tyle emocji...:pPodobno dom mody Chanel chciałby go od zaraz. tez czytalam gosciu ma zapewniona kariere...wiec szybko kasa na kaucje sie znajdzie fanki beda wplacac hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Przykład " z domu" .Moj syn zamierza studiować od października na AWF -ie generalnie tylko dlatego ze sa to studia przez które można sie " ślizgnac"Owszem jest sportowcem skończył podstawówkę gimnazjum i liceum sportowe ale podjęcie nauki na takiej uczelni jest kompletnie bezsensowne.Tak uważam.Magister od fikolkow...taka przyszłość go czeka.Moim życzeniem była Politechnika ale wyśmiał ze na studiach to on ma zamiar melanżowac a nie zakuwac po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jest taka piosenka.. to na melanzu ,to bylo na melaznu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Znam znam...nawet czasami praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Przykład " z domu" .Moj syn zamierza studiować od października na AWF -ie generalnie tylko dlatego ze sa to studia przez które można sie " ślizgnac"Owszem jest sportowcem skończył podstawówkę gimnazjum i liceum sportowe ale podjęcie nauki na takiej uczelni jest kompletnie bezsensowne.Tak uważam.Magister od fikolkow...taka przyszłość go czeka.Moim życzeniem była Politechnika ale wyśmiał ze na studiach to on ma zamiar melanżowac a nie zakuwac po nocach. A trener osobisty? Co jak co, ale wuefiści mają w szkole żyć nie umierać! Jednak w szkołach teraz miejsc nie ma... A może powiedz mu, że będzie zarabiał 1 500, to może mu się odechce??? Pomelanżuje pięć lat, a potem będzie zapier*, żeby związać koniec z końcem. A tak pouczy się pięć lat, a potem całe życie wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 :lol2: nie ma to jak zaszalec...pomelanzowac i ty sie dziwisz chlopakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mel- znam takie melanże, haha.Fajna- moj trener jest po Awuefie. Treningi personalne. Taka kase trzepie ze hoho. A ze ciacho niezle i ze dobry trener, to klientek i klientow ma sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ilona...i co ? chlopak ma isc pod przymusem uczyc sie? studia mozna zrobic zawsze.... skoro taki kierunek wybiera.. jego sprawa...he? a moze zostanie trenerem reprezentacji Polski kiedys i otrzyma 10x wieksza stawke niz napisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mel- znam takie melanże, haha. . taa wlasnie widze po awatarku ktos ci wąsa dokleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Moj młody jest zafiksowany na trenera personalnego właśnie.;)No zobaczymy....wolałabym polibude jednak.Kuzyn skończył w zeszłym roku 7 tys na rękę zarabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No dokładnie. Nie ma nic gorszego niż studia pod przymusem. znajomy chciał do seminarium a rodzice ze nie, ze na medycynę. Dostał sie, studia skończył po czym pierdyknal rodzicom dyplomem i mowi: chcieliscie to macie a teraz ide do seminarium i poszed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 zmykam...dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts