Ilona Agata 25.06.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ilona...i co ? chlopak ma isc pod przymusem uczyc sie? studia mozna zrobic zawsze.... skoro taki kierunek wybiera.. jego sprawa...he? a moze zostanie trenerem reprezentacji Polski kiedys i otrzyma 10x wieksza stawke niz napisalas No nie, pod przymusem to nie wyjdzie i tyle. Chodzi o to, żeby umiejętnie zmotywować, haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No dokładnie. Nie ma nic gorszego niż studia pod przymusem. znajomy chciał do seminarium a rodzice ze nie, ze na medycynę. Dostał sie, studia skończył po czym pierdyknal rodzicom dyplomem i mowi: chcieliscie to macie a teraz ide do seminarium i poszed Haha, masakra. Moi też chcieli brata na medycynę. Celowo położył egzamin . Poszedł gdzie chciał. Pamiętam tylko, że ten drugi kierunek był niby na doczepkę i rodzice byli mega zdziwieni, jak się denerwował przed wstępnymi, bo on to traktował poważnie, ale nikomu nie powiedział . Przy mnie nie upierali się, nie radzili już nic, wolna ręka i też nie wyszłam na tym najlepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie da sie ukryć ze po uniwerku pracy nie ma.:sick:Młodzież pcha sie na uniwersytet bo łatwo ukończyć a ze jest bez perspektyw nie myślą o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jestem po polibudzie niech idzie na ten awf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie da sie ukryć ze po uniwerku pracy nie ma.:sick:Młodzież pcha sie na uniwersytet bo łatwo ukończyć a ze jest bez perspektyw nie myślą o tym.. Za moich czasów we wszystkich rankingach uczelni uniwerki były najwyżej! Traktowano jako lepsze uczelnie i tyle. Jak jest teraz - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Wiesz perspektywa utrzymywania go po ukończeniu AWF-u mnie nie zadowala....Pensja 1500 zł to raczej glodowa ...Nie znam osoby po polibudzie ktora narzekalaby na zarobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Z drugiej strony naprawdę nie każdy nadaje się na polibudę! Ja się nie nadaję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kiedyś moze tak było....Dzisiaj większość bezrobotnych to osoby po uniwerku niestety.Psycholodzy pedagodzy socjolodzy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 fajna, tu nawet nie chodzi o zarobki! Bo to zawsze człowiek sobie poradzi. Ale o to, żeby mieć pracę. Ilu ludzi po AWF-ie zostaje trenerami osobistymi? Ilu ich potrzeba na Polskę? A ilu kończy AWF? Od czego to zależy? Może trzeba mieć znajomości, żeby się w tę branżę wcisnąć (wiele jest takich branż...). Dobrze byłoby to sprawdzić. Bo w szkole pracy nie ma i nie będzie (starzy nauczyciele trzymają etat, oj trzymają - są nie do ruszenia choćby nie wiem co, potem pracują na emeryturze, bo to tylko kilka godzin tygodniowo, a dorobić można . Rotacja kadry w szkołach jest zerowa, a jeszcze niż idzie i szkoły raczej zamykają). No i szkoła to idealny przykład miejsca, gdzie matki-nauczycielki wpychają na etat swoje dzieci . Bez pleców nie ma szans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Z tego co wiem, na takiej siłce jest 2-3 trenerów, w Poznaniu mamy maks. 10 dużych siłowni, czyli 20-30 trenerów osobistych. Ilu rocznie wypuszcza uczelnia? 200? 300 absolwentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.06.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Tak naprawdę to wiele zależy od człowieka, trochę mniej od kierunku który skończył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 25.06.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jak będzie trenerem personalnym,to zarobi te 7000 lub wiecej. Wiem ile kasuje moj trener i ile ma klientow. A jeszcze moze byc zatrudniony w klubach fitness.Ilo, a czemu ty zle wyszlas? Pisalas ze masz własną firmę to nie jest chyba zla opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Aktualnie jest boom na trenerów osobistych zarobki wahają sie pomiedzy50-100 zł za godzinę.No niezle ...ale ile jeszcze potrwa ten boom?! Zanim on skończy studia trener personalny moze byc za darmo w każdym klubie .Pozostanie mu praca na etacie za wspomniane juz wcześniej 1500 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Fajna...albo zmalpowanie niejakiej Chodakowskiej.. i biznes sie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Byłby Chodakowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jak będzie trenerem personalnym,to zarobi te 7000 lub wiecej. Wiem ile kasuje moj trener i ile ma klientow. A jeszcze moze byc zatrudniony w klubach fitness. Ilo, a czemu ty zle wyszlas? Pisalas ze masz własną firmę to nie jest chyba zla opcja Bo skończyłam złe studia. A trener osobisty nie oddaje części kasy do klubu? fajna, o to bym się nie martwiła, że nie będą potrzebni, bo będą potrzebni coraz bardziej (ludzie coraz więcej ćwiczą, moda na to jest i nie przeminie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Byłby Chodakowski. no widzisz... ja widze w tym sens... wiec i ty otworz oczy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 dobra.. koniec tego! ide ... mecz juz trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Moj chce byc personalnym i trenerem piłki nożnej.Kur...całe życie w dresie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.06.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A ty spać juz miałaś!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts