Gość tymczasowy19 26.06.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Problem jest tez tego typu ze u nas AWF-u nie ma!!!! Najbliżej w Gorzowie...wiec wynajęcie mieszkania wraz z utrzymaniem 1500zl....:sick:Inwestycja bezzwrotna... wiec to może o to właśnie chodzi... pewna część moich rówieśników, miała uczelnię na miejscu (lub prawie na miejscu), a mimo to wybierało studia 150-200km dalej.... a melanżować można wszędzie, także na polibudzie....jak wszędzie są kierunki trudniejsze i łatwiejsze (pamiętam swego czasu - wtedy były jeszcze egzaminy wstępne i były podziały na kierunki na które jest się łatwo dostać i trudno i utrzymać, trudno dostać i łatwo utrzymać a także łatwo dostać i łatwo utrzymać (wspomniane wcześniej górnictwo) Edytowane 26 Czerwca 2014 przez tymczasowy19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kawa kawka kawuuuunia Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dobre rano wszystkim, jak samopoczucie z okazji czwartku? Bo wiecie czwartek:D to jest taki mały piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czesc Nilaf u mnie wszystko jedno czy to czwartek, piatek... mam wakacje.. a i tak mloda o godz 7 mnie budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzien doberek!!! Ja tylko na chwilkę bo idę sie katować na fitnessie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzien doberek!!! Ja tylko na chwilkę bo idę sie katować na fitnessie. Sama ćwiczysz, czy jakieś grupowe zajęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czesc Nilaf u mnie wszystko jedno czy to czwartek, piatek... mam wakacje.. a i tak mloda o godz 7 mnie budzi O takiej to dobrze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Samej to by mi sie nie chciało....:DGrupowe ale pózniej jeszcze godzinka na bieżni.Wtedy juz sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mmel a was wakacje tylko lipiec chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A ja sobie ćwiczę sama w domu, włączam płytę Mel B i lecę z koksem. Najgorszy był pierwszy miesiąc , tak mi się nie chciało, najgorzej było z mobilizacją. Teraz już wpadłam w rytm i spoko, organizm sam się domaga ćwiczeń. A powiem Wam, że efekty po Mel - mega:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 U nas wakacje..jak ktos pracujacy (to ma 5tyg w lipcu przewaznie, badz od polowy lipca) ale ogolnie to mamy je od ubieglego tygodnia od piatku do 17sierpnia nastepnego dnia szkola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Płyty to ja tez mam :DGorzej z motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Hejka!!! U mnie dzisiaj ciężko .Wczoraj młoda żegnała przedszkole a mamuska wrażliwa i non stop łzy do oczu się cisną .Nie wiem z jakiego powodu i to najlepsze :lol2:. Za dwa miesiące znowu będą się cisły jak do szkoły pójdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O to Extra bo w Szwecji tylko lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja chyba w koncu zaczne tez sport uprawiac... wczoraj dotarly moje kolejne zamowione buty... moze w koncu beda dobre w rozm! przekonam sie o tym w poniedzialek jak juz bede w domku... listonosz ponoc szukal mnie po calej wsi... wyslalam na adres domowy rodzicow..a nikt mojego nazwiska po mezu nie zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mirka..bo jestes miekusia... wiec poplakalas sobie.. mnie duma rozpierala jak corka zaczela szkole a jeszcze wieksza ze ukonczyla klase 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Wczoraj chciało mi się śmiać z mojego, bo od jakiegoś czasu tak z przymrużeniem oka podchodził do moich ćwiczeń, coś tam sie podśmiewał, że oho takie ćwiczenia, co to za ćwiczenia- że luzik. No to sie wczoraj wkurzyłam i mówię -dawaj zakłąd, że nie dasz rady. I oczywiście wysiadł w połowie - i tak sie skończyło jego cwaniakowanie- wstyd:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O to Extra bo w Szwecji tylko lipiec. wszystko zalezy od firmy w jakiej sie pracuje... w poprzedniej moj mial tez lipiec .. ja mialam problemy,..bo w hotelu biznes pelna para i ludzi potrzeba..ale kto inny jak nie ja ..zawsze go mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Strasznie miekusia jeżeli o nią chodzi , w innych twarda jak skała.Jak w rodzinie problemy były z siostra i to nie tylko z tego roku to ja twarda i innych pocieszałam ,ochrzaniałam że przeżywają jak twardzi mają być. Mnie to nawet dziś wzruszyło jak pani pozwoliła jej zostać na podwieczorku :lol2::lol2:( to było jej marzenie ). Na poprawę humoru zrobiłam wypad na zakupy . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Nilaf dobrze to załatwiłaś - szacun .Ja mojego zawsze tak uciszam .Tylko żeby rodzić za mnie poszedł to juz problem.U nas wszedł na ostatnią minutę na salę i później mówił ,że to takie straszne nie jest jak się mówi ,bo żona nawet nie jękła .Przy drugim będę sie drzeć ,że na korytarzu usłyszy . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts