nilaf 26.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ja sie pytam, dlaczego ten bocian zrobił zrzut w PL??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 letni deszczyk mi nie przeszkadza tylko czemu jest tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 nie no, nie narzekam, bo jakby mnie zrzucił np. w Sudanie, to by dopiero było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 albo na Alasce, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 w sumie jakby nie patrzeć to ten nasz klimat nie jest najgorszy, mamy śnieg, deszcz, słonko, piękną jesień, czasami sie trafi piękne lato, zimę z puszystym sniegiem. A sa tacy, którzy w zyciu śniegu nie widzieli, albo deszcz raz na 40 lat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nesska dziękuję na razie leczenie i lezenie w domu Ty w dwupaku jeszcze? Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 26.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 taki klimat:D właśnie ja tam lubie ten klimat tylko mnie od razu nie linczujcie - nie lubię upałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a i jeszcze kiedyś słyszałam, że nie ma złej pogody, jest tylko złe nastawienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 tylko to piekne lato coraz rzadziej. dzisiaj to taka pogoda ze zaczynam za zima tesknic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 26.06.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 w sumie jakby nie patrzeć to ten nasz klimat nie jest najgorszy, mamy śnieg, deszcz, słonko, piękną jesień, czasami sie trafi piękne lato, zimę z puszystym sniegiem. A sa tacy, którzy w zyciu śniegu nie widzieli, albo deszcz raz na 40 lat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 no to dziewczęta i chłopaki, uwaga pozytywnie sie nastawiamy, zaczynamy dzień od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim, jaki dzis wspaniały dzień mamy, nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 cóż za cudowna pogoda i ten wspaniały letni deszczyk i ten rześki wiaterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 magda niestety jeszcze w dwupaku. na sobote mam termin ale raczej sie nie zanosi...samopoczucie ok tylko to czekanie najgorsze... moj m jutro idzie na rezonans glowy wmowil sobie ze ma guza mozgu (znerwicowany jest strasznie) takze jeszcze przed porodem mi atrakcji nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 26.06.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim, jaki dzis wspaniały dzień mamy, nieprawdaż cała noc padało (raczej lało!), ale teraz będzie tylko lepiej w weekend będzie juz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a pomidorki w ogródku chcecie, a fasolkę chcecie...no....to musi padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.06.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 wiecie co grzechem jest narzekać na pogodę w tym roku, krótka zima, ciepła do tego, szybko przyszła ładna wiosna, teraz wcale nie jest zimno, lato fajne, dzień słońca, dzień deszczu, jeszcze trawy nie podlewałam w tym roku, poza tym jakie zimno skoro ja dzis mam sandały:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 26.06.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 wiecie co grzechem jest narzekać na pogodę w tym roku, któta zima, ciepła do tego, szybko przyszła ładna wiosna, teraz wcale nie jest zimno, lato fajne, dzień słońca, dzień deszczu, jeszcze trawy nie podlewałam w tym roku, poza tym jakie zimno skoro ja dzis mam sandały:eek: no ale teraz za to będzie dużo koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 wiecie co grzechem jest narzekać na pogodę w tym roku, krótka zima, ciepła do tego, szybko przyszła ładna wiosna, teraz wcale nie jest zimno, lato fajne, dzień słońca, dzień deszczu, jeszcze trawy nie podlewałam w tym roku, poza tym jakie zimno skoro ja dzis mam sandały:eek: Brawo Renia, tak jest i tak trzymać, ja też od maja w sandałach śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 sandaly u mnie to kozaki chyba... no dobra chcialam sobie pomarudzic ;p zrobilam sobie piekny taras i jeszcze nie bylo tak gieplego wieczoru zeby sobie na nim posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts