Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A trener osobisty nie oddaje części kasy do klubu?

Nie chyba. Bo to jest tak, że (przynajmniej u mnie)

- wykupuję sobie indywidualne zajęcia u trenera, które odbywają się na siłowni. I on tam jest prywatnie. Jedyne, co musiałby zrobić, to wykupić sobie wejście, ale nie sądzę, żeby to robił, bo przecież ona tam wszystkich zna, więc na pewno wpuszczają go za free.

-ten sam trener może pracować w siłowni jako doradca. Tam, gdzie ja chodzę, kiedy trener ma indywidualne zajęcia, ma na sobie czarną koszulkę, a kiedy jest w pracy i jest ogólnodostępny, ma koszulkę klubu fitness. Czyli w takiej pracy też sobie może podłapać klientów, ale wiadomo, że nie każdy się na to decyduje.

A pewnie jest jeszcze parę innych opcji.

A... i dzień dobry wszystkim koleżankom i kolegom! U nas ładne słoneczko, ja przesadzałam kwiatki i wysyłam CV i już mnie chu.... jasny strzela na to wszystko.

Edytowane przez kam_gosc

Nesska ale guz mózgu z tego co mi w szpitalu mówili ma typowe objawy min silny bol glowy zaraz po przebudzeniu dosłownie jak sie oczy otworzy i wzrasta ciśnienie ;) no ale niech die bada to moze sie uspokoi :)

Trzymam kciuki za termin moze z zaskoczenia Cię weźmie ;)

Nie narzekać na pogodę- rok temu od czerwca do sierpnia były upały ponad 30... Afryka dosłownie ;) to ja wole polskie lato

moj na l4 isc nie moze... wakacji tez juz dawno nie mielismy oprocz krotkich weekendowych wypadow... czasami sie zastanawiam czy jest sens pedzic za tym wszystkim skoro nie mozna sie tym cieszyc...

trzeba znaleźć złoty środek. Wakacje i odpoczynek to jest podstawa, a juz raz w roku to koniecznie. Trzeba kiedyś naładować baterie, organizm to nie perpetum mobile

moj na l4 isc nie moze... wakacji tez juz dawno nie mielismy oprocz krotkich weekendowych wypadow... czasami sie zastanawiam czy jest sens pedzic za tym wszystkim skoro nie mozna sie tym cieszyc...

nie ma sensu Nesska - nie ma:bash: wakacje rok temu u mnie ostatnie i to krótkie i oczywiście wszystko w pędzie, w domu nie mam czasu na nic z pracy czasem do "interesu" - wszystko na mojej głowie od śmieci, liczników, cały dom, dziecko, bunt dziecka - wieczna gotowość 24 h/ na dobę.... chyba organizm powiedział stop i to cholernie mocno

Bardzo ładna kuchnia. Na początku myślałam, że to ta pierwsza, dopiero potem się zorientowałam, że to zdjęcia przed i po. :)

U mnie z telewizorem sprawa się jeszcze bardziej komplikuje. Był facet, który ma zamontować gniazdko do anteny. Kabel będzie szedł przez ścianę nad drzwiami wejściowymi (dwie ściany), żeby go wyprowadzić na ścianę docelową. Ale... ściana docelowa jest cienką ścianą działową, po drugiej stronie jest łazienka i lustro (takie duże od sufitu do umywalki) i istnieje duża szansa, że podczas wiercenia kołków do haka (chcemy hak taki, żeby telewizorem można było kręcić w różne strony, bo nie będzie wisiał centralnie naprzeciw kanapy) wiertarką lustro może pęknąć. Jedyna opcja jaka chyba została, to jakaś szafka rtv i ustawienie telewizora pod kątem do kanapy. :bash::bash::bash: