nilaf 26.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a jak ktos pyta, ojejku nie zimno Ci w tych sandałkach...to mówię, zimno jest w zimie, a w lecie trza korzystać i nosić sandałki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 26.06.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) A trener osobisty nie oddaje części kasy do klubu? Nie chyba. Bo to jest tak, że (przynajmniej u mnie) - wykupuję sobie indywidualne zajęcia u trenera, które odbywają się na siłowni. I on tam jest prywatnie. Jedyne, co musiałby zrobić, to wykupić sobie wejście, ale nie sądzę, żeby to robił, bo przecież ona tam wszystkich zna, więc na pewno wpuszczają go za free. -ten sam trener może pracować w siłowni jako doradca. Tam, gdzie ja chodzę, kiedy trener ma indywidualne zajęcia, ma na sobie czarną koszulkę, a kiedy jest w pracy i jest ogólnodostępny, ma koszulkę klubu fitness. Czyli w takiej pracy też sobie może podłapać klientów, ale wiadomo, że nie każdy się na to decyduje. A pewnie jest jeszcze parę innych opcji. A... i dzień dobry wszystkim koleżankom i kolegom! U nas ładne słoneczko, ja przesadzałam kwiatki i wysyłam CV i już mnie chu.... jasny strzela na to wszystko. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nesska ale guz mózgu z tego co mi w szpitalu mówili ma typowe objawy min silny bol glowy zaraz po przebudzeniu dosłownie jak sie oczy otworzy i wzrasta ciśnienie no ale niech die bada to moze sie uspokoi Trzymam kciuki za termin moze z zaskoczenia Cię weźmie Nie narzekać na pogodę- rok temu od czerwca do sierpnia były upały ponad 30... Afryka dosłownie to ja wole polskie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A ja się pochwalę swoim strojem, taki kupiłam, i muszę przyznać że baaardzo ładnie leży i super odszyty taki kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 26.06.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 to ja powiem ,że guz ma rózne objawy .Znajoma ma - niestety i byly inne objawy . Nawet lekarze zdziwieni ,wszystko zależy od miejsca. Weźcie nie straszcie człowieka przed wizytą u neurologa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Juz kasuję . Ja z tych co zawsze wszytkie objawy u siebie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 mojego czesto boli glowa ale jak dla mnie to jest na tle nerwowym- wlasna dzialalnosc, budowa domu- nie zawsze bylo kolorowo. od kilju lat jest na takich obrotach ze trudno zostac przy zdrowych zmyslach jak sie ma tyle na glowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 dokładnie Nesska ,ale jak ma się uspokoić to lepiej niech idzie i się przebada .wtedy jeden stres odejdzie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 26.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nie narzekać na pogodę- rok temu od czerwca do sierpnia były upały ponad 30... Afryka dosłownie to ja wole polskie lato dokładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 26.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No dokładnie. Koniecznie niech się przebada. Mnie kiedyś właśnie tak złapało i potem drugi i jeszcze raz, że płakałam z bólu i mąż już powiedział, że mi nie odpuścii. Mam iść do lekarza i koniec. No i mnie niemal siłą zawlókł do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 pewnie ze lepiej sie przepadac. ale stres i tak jest... dobra koniec marudzenia. nilaf fajny kostium tylko lata w tym roku nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 nilaf fajny kostium tylko lata w tym roku nie bedzie będzie, będzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ekstra strój Nesska tak kończąc temat to miałam przez ost 4 lata za dużo na głowie ( jeszcze nie mam wszystkich wyników badań) ale lekarz kazał iść na długie l4, długie wakacje i polowe zajęć odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 moj na l4 isc nie moze... wakacji tez juz dawno nie mielismy oprocz krotkich weekendowych wypadow... czasami sie zastanawiam czy jest sens pedzic za tym wszystkim skoro nie mozna sie tym cieszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 moj na l4 isc nie moze... wakacji tez juz dawno nie mielismy oprocz krotkich weekendowych wypadow... czasami sie zastanawiam czy jest sens pedzic za tym wszystkim skoro nie mozna sie tym cieszyc... trzeba znaleźć złoty środek. Wakacje i odpoczynek to jest podstawa, a juz raz w roku to koniecznie. Trzeba kiedyś naładować baterie, organizm to nie perpetum mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kilka zdjęć kuchni koleżanki, o której kiedyś już pisałam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=6531622&viewfull=1#post6531622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kilka zdjęć kuchni koleżanki, o której kiedyś już pisałam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=6531622&viewfull=1#post6531622 kurcze ale fajna szuflada z przyprawami, chyba odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 super Masz Magda rację :)Odpoczynek to podstawa .Mózg potrzebuje resetu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 moj na l4 isc nie moze... wakacji tez juz dawno nie mielismy oprocz krotkich weekendowych wypadow... czasami sie zastanawiam czy jest sens pedzic za tym wszystkim skoro nie mozna sie tym cieszyc... nie ma sensu Nesska - nie ma:bash: wakacje rok temu u mnie ostatnie i to krótkie i oczywiście wszystko w pędzie, w domu nie mam czasu na nic z pracy czasem do "interesu" - wszystko na mojej głowie od śmieci, liczników, cały dom, dziecko, bunt dziecka - wieczna gotowość 24 h/ na dobę.... chyba organizm powiedział stop i to cholernie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 26.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Bardzo ładna kuchnia. Na początku myślałam, że to ta pierwsza, dopiero potem się zorientowałam, że to zdjęcia przed i po. U mnie z telewizorem sprawa się jeszcze bardziej komplikuje. Był facet, który ma zamontować gniazdko do anteny. Kabel będzie szedł przez ścianę nad drzwiami wejściowymi (dwie ściany), żeby go wyprowadzić na ścianę docelową. Ale... ściana docelowa jest cienką ścianą działową, po drugiej stronie jest łazienka i lustro (takie duże od sufitu do umywalki) i istnieje duża szansa, że podczas wiercenia kołków do haka (chcemy hak taki, żeby telewizorem można było kręcić w różne strony, bo nie będzie wisiał centralnie naprzeciw kanapy) wiertarką lustro może pęknąć. Jedyna opcja jaka chyba została, to jakaś szafka rtv i ustawienie telewizora pod kątem do kanapy. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts