fajna kobieta 26.06.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja uwielbiam jej piosenki jak tylko ma gdzieś blisko koncert zawsze staram sie byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mel ale chyba 20 lat i kg w dół no co ty.... to nie jest jej wina, ze tak jej zdjecie oprawiono ja tez bym tak mogla wygladac po czarymary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.06.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 może i dobrze wygląda ale czy aż tak młodo, chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kto moze sie pochwalić suszarka do bielizny? Mam okazje kupic za polowe cenę i tak zastanawiam sie czy warto...? Tyle lat funkcjonuje bez ... ja mam chec zakupic....kiedys uzywalam i bylo super.... Asiazett pokazywala u siebie na watku po kolei co i jak wyglada...suszone normalnie-i w suszarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja jak się kiedyś zresetowałam, to mąż po mnie przyjechał i jak wracaliśmy do domu, to najpierw musiał zatrzymać po drodze auto na siusiu, a potem na A jak dotarliśmy na miejsce, to zasnęłam od razu na kanapie w salonie. W ciuchach, w makijażu. Mąż nauczony doświadczeniem, żeby zległego pijaka nie ruszać, bo to może pogorszyć sprawę, zostawił mnie tak do rana. Znaczy do późnego południa. Raz i nigdy więcej już do takiego stanu się nie doprowadziłam. Ale to dlatego było, że ja wtedy byłam na diecie i same jogurty jadłam i warzywka z owocami, no to szybko mnie tak ścięło. Jeszcze za panieńskich czasów tak sie zaprawilam u wujka ze w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na światłach otworzyłem drzwi na zyg....i wypadłem z auta.Przyszły maz zorientował sie po okolo10 km ze mnie nie ma w samochodzie!!!!!! Leżałam w rowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja mam zawsze wrażenie jak ją widzę, że te ciuchy to na siebie wciska trochę, zawsze takie opiete to wszystko i takie trochę tandetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ja mam chec zakupic....kiedys uzywalam i bylo super.... Asiazett pokazywala u siebie na watku po kolei co i jak wyglada...suszone normalnie-i w suszarce... Ooooo muszę poszukać gdzie.:)No zastanawiam sie bo okazja jest w sklepie okolo3 tys a mogę mieć za 1400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Fajna, żartujesz sobie chyba...po 10 km???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Fajna ma tez córkę śpiewa u niej w hurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Fajna, żartujesz sobie chyba...po 10 km???? Myślał ze sie wyrzyg....i przysnelam z tylu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Fajna...ale musialo byc ci fajnie :rotfl: ciekawe jaka mine mial przyszly maz zobaczywszy ze cie nie ma tam gdzie powinnas byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kto moze sie pochwalić suszarka do bielizny? Mam okazje kupic za polowe cenę i tak zastanawiam sie czy warto...? Tyle lat funkcjonuje bez ... Moja kumpela ma i bardzo jest zadowolona, wyciaga mokre rzeczy z pralki, składa je i do suszarki. Po wyjęciu nie musi nic prasować. Układa na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a Ty co, spałaś sobie w tym rowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 26.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O, matko. Dobrze, że się w ogóle skapnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No tak wszyscy mówią którzy posiadają suszarki...ze juz sobie niewyobrażaja życie bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a Ty co, spałaś sobie w tym rowie? Nie pamietam NIC!!!!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 U mnie moj nie chce jej miec...a ja swoje... chce i bede...chocbym miala zbierac na nia rok czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No tak wszyscy mówią którzy posiadają suszarki...ze juz sobie niewyobrażaja życie bez. To jak masz okazję i za taką cenę to sie nie zastanawiaj, a jesczze jak masz gdzie wstawić. W lecie to trochę mnie uciążliwe bo pranie szybko schnie, ale zimą to luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.06.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kur....gdybym ja pytała mojego co chce mieć to byśmy do dzisiaj w lepiance mieszkali!!! On nigdy nic nie potrzebuje!!!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 26.06.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 U mnie moj nie chce jej miec...a ja swoje... chce i bede...chocbym miala zbierac na nia rok czasu Każ mu poprasować parę razy to zmieni zdanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts