Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kto moze sie pochwalić suszarka do bielizny? Mam okazje kupic za polowe cenę i tak zastanawiam sie czy warto...? Tyle lat funkcjonuje bez ...:)

ja mam chec zakupic....kiedys ;)

uzywalam i bylo super....

Asiazett pokazywala u siebie na watku po kolei co i jak wyglada...suszone normalnie-i w suszarce... :yes:

Ja jak się kiedyś zresetowałam, to mąż po mnie przyjechał i jak wracaliśmy do domu, to najpierw musiał zatrzymać po drodze auto na siusiu, a potem na :sick:

A jak dotarliśmy na miejsce, to zasnęłam od razu na kanapie w salonie. W ciuchach, w makijażu. Mąż nauczony doświadczeniem, żeby zległego pijaka nie ruszać, bo to może pogorszyć sprawę, zostawił mnie tak do rana. Znaczy do późnego południa. Raz i nigdy więcej już do takiego stanu się nie doprowadziłam. Ale to dlatego było, że ja wtedy byłam na diecie i same jogurty jadłam i warzywka z owocami, no to szybko mnie tak ścięło.

Jeszcze za panieńskich czasów tak sie zaprawilam u wujka ze w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na światłach otworzyłem drzwi na zyg....i wypadłem z auta.Przyszły maz zorientował sie po okolo10 km ze mnie nie ma w samochodzie!!!!!! Leżałam w rowie.....:bash:

Kto moze sie pochwalić suszarka do bielizny? Mam okazje kupic za polowe cenę i tak zastanawiam sie czy warto...? Tyle lat funkcjonuje bez ...:)

Moja kumpela ma i bardzo jest zadowolona, wyciaga mokre rzeczy z pralki, składa je i do suszarki. Po wyjęciu nie musi nic prasować. Układa na półkach.