Venus_m 05.04.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Reni bardzo fajna minimalistyczna lazienka Czy te swieczki stoja pod lekkim skosem? (wiem, czepiam sie). Mysle, ze czarna podloga nie jest taka straszna, bo to przetrze sie mopem i czysto, gorzej jak dywan czarny i widac te okruszki wchodzace miedzy wloski ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Reni bardzo fajna minimalistyczna lazienka Czy te swieczki stoja pod lekkim skosem? (wiem, czepiam sie). Mysle, ze czarna podloga nie jest taka straszna, bo to przetrze sie mopem i czysto, gorzej jak dywan czarny i widac te okruszki wchodzace miedzy wloski ;/ łojej, pod skosem?, wydaje mi się że ta półka ma poziom, ale jak bedzie poziomica pod reką to sprawdzę, jeśli o to pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 nie, slonce chodzilo mi raczej o to, ze ta podstawka ze swieczkami stoi pod lekkim katem chyba... A nie prosto jak w wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.04.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Reni, a zapomniałam w naszym czarnym przycisku, widzę odbicie Twoich nóg w leginsach chyba nawet jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Venus już dwa razy byłam w kibelku patrzeć co ci tam nie gra, ha,ha i nic nie widzę, myślałam początkowo ze półka nie w poziomie i myśle jak ty to cholera widzisz? MarJel masz rację w leginsach a o tych krzywych nogach nie wspomniałaś z uprzejmości, ja widze dobitnie, jak te nogi krzywo wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No wiesz,że krzywe to nie zauważyłam i nie powiedziałabym, ale za to jakie chude! Nie jedna by takich nóg Ci zazdrościła. A po drugie jakby były nie zgrabne to bym ich nie przyfilowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ojej zwracam honor Faktycznie stoja prosto swieczki, jedno ujecie mnie zmylilo a zeby obejrzec nogi to az sie wrocilam do poprzedniej strony ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 venus no to się wyjaśniło a już byłam skłonna z poziomicą biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no wlasnie az sie przestraszylam ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No masz... Prawie przegapiłam! Łazienka super - jak zresztą wszystko u Ciebie Reni, ale chyba znowu się powtarzam... Aaa - i cofam się, żeby również obejrzeć nogi, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nogi niczego sobie, ale moja uwagę przykuł jeden szczegół, a w sumie kilka (choć pozostałe zobaczyłam dopiero po odnotowaniu czarnego ręcznika) - Reni, Ty chyba straaaszną perfekcjonistką jesteś? Oczywiście, w Twoich wnętrzach podziałało to tylko na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ilonko perfekcjonistka chyba nie, choć są rzeczy które spędzają mi sen z powiek, czarne ręczniki kupiłam dwa abym miała na wymianę, liliowe z górnej chyba by mnie denewowały. Zadziwiający jest fakt, że wszystkie tu sptykające się dziewuchy mają niesamowite sokole oko i uwagę przyciągającą szczegóły, czasem czuję sie jakim miała kilka bratnich dusz, bo przyznacie szczerze normalny człek na wszystko tak nie zwraca uwagi.Jezu piszę i ogladam fakty i ponioslam się z kanapy aby poprawić fotele stojące na środku pokoju, aby były w takiej samej odległości od telewizora, łoj Ilona a może ty masz rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 choć ledwo dyszę, to aż się skuliłam i turlam się ze śmiechu Ps. WC śliczne. Ps2. Renie tak mają, czyt przypadłość na P Ps3. Nienawidzę zdrobnienia swojego imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak mi się wydaje, że to jednak nieuleczalny perfekcjonizm Kto normalny ma na co dzień ręczniki w kolorze łazienki? Dodam, że ja również takowe zakupiłam i swego czasu ubolewałam nawet, że nie wymyślono brązowego papieru toaletowego (co by się jednak w praktyce chyba nie sprawdziło ), a patrząc na Twoje zdjęcia pomyślałam, że znowu czarny papier byłby jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak mi się wydaje, że to jednak nieuleczalny perfekcjonizm Kto normalny ma na co dzień ręczniki w kolorze łazienki? Dodam, że ja również takowe zakupiłam i swego czasu ubolewałam nawet, że nie wymyślono brązowego papieru toaletowego (co by się jednak w praktyce chyba nie sprawdziło ), a patrząc na Twoje zdjęcia pomyślałam, że znowu czarny papier byłby jak znalazł też myślę o czarym papierze i nawet go widziałam na forum, na zdjeciu jakieś łazienki czyba Korozja wkleiła zdjęcie z jakiegoś salonu łazienek, ale kurcze jeszcze w sklepie nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Rere kochaniutka a z czego tak się uśmiałaś, z tego jak usłyszałam od Venus że mam coś pod skosem, he,he Renata nie lubię a renia to już wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 z przesuwania fotelii się uśmiałam oczywiście A co do perfekcjonizmu, to wydaje mi się, że większzość forumowiczów takową cechę posiada. Niestety ja też nad czym ubolewa mój mąż. Zawsze po jego sprzątaniu chodzę i przesuwam rzeczy, których nie odstawił na miejsce. Czasem to kwestia centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 rere właśnie centymetrów, po porodzie mojej córki, mój mąż aby zrobić mi przyjemność posprzątał całe mieszkanie, po powrocie ze szpitala leżalam jedną noc na przeciwko stolika pod telewizor gdy juz następnego dnia na kolanach podeszlam do półki aby samemu zetrzeć kurze i przestawić ramki w drugim kierunku przodem do telewizora, nie miałam sily się wykapać ale to musialam zrobić, a że stolik niski to na kolanach nie bylo tak ciężko, wytrzymalam tylko jedną noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Rere kochaniutka a z czego tak się uśmiałaś, z tego jak usłyszałam od Venus że mam coś pod skosem, he,he Renata nie lubię a renia to już wogóle A jak lubisz, żeby się do Ciebie zwracano? Reni może być? Bo nie wiem, czy nie popełniałam jakiegoś faux pas Jak znajdziesz ciemny papier, to poproszę namiary Sama się może rozejrzę za takowym (choć w sklepach raczej nie ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ilonka nie no co ty nie ma żadnego problemu jak kto tam mówi, przyzwyczaić się musiałam, teraz to juz nie problem ale dziecka bym tak nie nazwała, także mów jak ci wygodnie mówisz w sklepach nie ma, o cholera no z netu to zamawiać nie będę, bo wstyd się przyznać komu kolwiek, niezły ubaw był by swoją drogą na imprezach, już słyszę mojego męża "moja żona zamawia papier do kibelka przez internet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts