Gość tymczasowy19 27.06.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja pierdykam... caly dzien o niej piszemy tutaj...powinny ja policzki piec, albo uszy szczypac! wiec powinna sie zorientowac ze my tutaj na nia czekamy nie? co jest wazniejsze od nas ? moze masz Madzik racje.. to "to" dzieki czemu jest jej fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.06.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ilona oby szybko poszło wlasnie mialam pytac czy od razu sprzedajecie, siedzicie w nieruchomosciach to wiesz jak dzialac. Super! My coraz czesciej myslimy zeby jednak zostac gdzie jestesmy male przemeblowanie i sie fajniej zrobiło hehe i ten ogródek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Jestem jestem!!!!! :DCała zdrowa najedzona napita :lol2:Swoją droga miło ze sie tak martwicie...:hug:Rozśmiesze Was...dzisiaj znowu miałam zaproszenie na kolejny bankiet.:lol2:Tez do Mercedesa tylko do innego salonu.Nie ide bo tak samo będzie jak wczoraj-pokaz premierowy nowego modelu mercedesa.Fajny....ale nie osobowy.Dostawczy tez to nie jest bo niewyobrażam sobie wozić w nim skrzynek z marchewka czy czymś podobnym.Nazywa sie mercedes klasa V Aaaaa!!!! Gdyby ktos był chętny na zakup mogę ponegocjowac rabat :pWyjściowa cena 250 tys netto. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Gdzie byłam jak nie byłam? :pRano na 9 zakończenie roku u młodej pózniej pojechaliśmy na lody i na zakupy bo w niedziele rano jedzie na obóz wiec trzeba było podokupywac to i owo.Pozniej wpadła koleżanka na kawkę i od słowa do słowa namówiła mnie na wyjazd do Pragi.:yes:Jedziemy w niedziele powrót w środę wieczorkiem.W sumie byłam juz kilka razy...ale z drugiej strony co mam innego do roboty? Troche sie zresetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ilona bylam zerknac na blog...bo ja to ogolnie nie lubie czytac blogow, wiec nie wchodze..ale cos mnie dzisiaj tknelo.. opis o papilotach swietny poplakalam sie ze smiechu a filmik juniora-pojedziesz do babci, dodal wiecej tych lez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mowie wam...ona jest gdzies tam w tym rowie i czeka na mnie az ja znajde I Ty @ przeciwko mnie?????!!!!!:P:P:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 O prosze zguba sie znalazla a wiesz ze mialam ciebie w niedziele juz szukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 I Ty @ przeciwko mnie?????!!!!!:P:P:rotfl: jak przeciwko? no z toba z toba!! nawet flache pisalam, ze wezme i razem wypijemy w tym rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Tym razem nie wylądowałam w rowie.:PKulturalnie dwa kolorowe drineczki szampanik piwko i kilka drineczkow z wódeczka.Ale oczywiście bez wiochy sie nie obyło.Nie było miejsc siedzących tylko stało sie z tym jedzeniem przy takich wysokich stolikach.Wiec wzięłam talerzyk na nim postawiłam kieliszek z koktajlem z krewetek.No i tak jakos niefortunnie ręka zaczepilam o talerzyk ze cały kieliszek z krewetkami wpadł za dekolt. :rotfl: Edytowane 27 Czerwca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 :lol2::rotfl::lol2::rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ilona byłam na blogu.Padlam!!!!!! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dawka dobrego humoru na wieczor :lol2: a ja to czekalam na foto z ta grzywka u Ilony ale sie nie doczekalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No właśnie!!!! Zdjęcia mi zabrakło.:sick:Chyba bym sie posikala ze śmiechu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Myślałam: szkoda, że nie dałam na Insta, no ale byłam taka wk... , że najpierw szybko zdjęłam . Nawet nie chciałam o tym pisać, ale tak jakoś, brak tematu i napisałam. Fajna i kto te krewetki wyjmował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Szkoda ze nie wrzuciłas na Insta....:sick:Najważniejsze to mieć poczucie humoru na swój temat.Ile razy ja juz miałam takie sytuacje ze tylko albo zacząć sie śmiać razem z innymi albo od razu zapaść sie pod ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ilona oby szybko poszło wlasnie mialam pytac czy od razu sprzedajecie, siedzicie w nieruchomosciach to wiesz jak dzialac. Super! My coraz czesciej myslimy zeby jednak zostac gdzie jestesmy male przemeblowanie i sie fajniej zrobiło hehe i ten ogródek . Wiedzieć co i jak, a sprzedać to dwie różne bajki! Z tego co wiem, będzie cholernie ciężko . Wręcz nierealnie opchnąć taką nieruchomość . Mieszkanie było kupione jeszcze na górce, w dodatku standard wyższy (nikogo to nie obchodzi, że podwójne ocieplenie, drewniane okna, trzy szyby, rolety zewnętrzne, lepszy piec, podłogówka, dobre drzwi zewnętrzne, ogrodzenie, itp.). No i my dużo włożyliśmy, bo drewniane podłogi i drzwi, włoskie płytki, kuchnia WFM . Plus to świetna lokalizacja. Minus - mało jest klientów na sto metrów. Większość woli się już budować (marząc, że wybudują się w cenie mieszkania, co oczywiście jest nierealne, ale mało kto potrafi przewidzieć koszty zanim wbije łopatę, najczęściej zaniża je o 30%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Skąd ja to znam...Tez próbuje sprzedać szeregowiec od kilku miesięcy i jak na razie :no:Powiem Ci szczerze ze kiedy za kazdym razem odwiedzającym tłumacze ze drzwi drewniane gres na podłodze piec najnowszej generacji armatura i AGD najwyższej klasy meble kuchenne włoskie itd...to patrzą na mnie jak na UFO.:sick:Patrza i ich wzrok mowi" a co mnie to obchodzi"?! Cieżko jest teraz sprzedać...Mieszkania do 60 metrów schodzą na pniu a wszystko powyżej tego metrażu to juz trzeba mieć ogromne szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No i w sumie nie wiadomo jak to sprzedawać: jako dom nie, bo ludzie przyjadą oglądać i będą zawiedzeni.Jako mieszkanie nie, bo nie będą wyszukiwać mieszkań w takiej cenie (tutaj dochodzi jeszcze piwnica i garaż, w mieszkaniach w bloku kupuje się oddzielnie, więc wystawiona cena relatywnie niższa. No i ogród). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Skąd ja to znam...Tez próbuje sprzedać szeregowiec od kilku miesięcy i jak na razie :no:Powiem Ci szczerze ze kiedy za kazdym razem odwiedzającym tłumacze ze drzwi drewniane gres na podłodze piec najnowszej generacji armatura i AGD najwyższej klasy meble kuchenne włoskie itd...to patrzą na mnie jak na UFO.:sick:Patrza i ich wzrok mowi" a co mnie to obchodzi"?! Cieżko jest teraz sprzedać...Mieszkania do 60 metrów schodzą na pniu a wszystko powyżej tego metrażu to juz trzeba mieć ogromne szczęście. Do 60 m2 schodziły w boomie. Teraz do 50, najlepiej 40 m2, niby kawalerka, ale dwa pokoje lub kawalerka z możliwością podziału (mała sypialnia + salon z aneksem kuchennym). Żeby Cię podłamać, powiem, że w boomie mieszkania sto metrów stan developerski (!) w bloku (taras zamiast ogrodu!) chodziły w Pzn. za okrągły milion. Toż to szok! To szaleństwo już nie wróci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts