Mmelisa 28.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 no ja pisze jak najbardziej poważnie no co ty gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Czesc Jeżu :* cmok w bok powinnam byla napisac : w dupe jeza i male jezyki to ja caluje w czolko, ty moja pszczolko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 28.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 A i jeszcze taka szminka to zakup na dość długi czas, na dłużej starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 u mnie to pewnie na jakies 5lat tak czesto usta maluje buhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 O, widzisz, ale przy Malcie to akurat dużo się dzieje. I termy postawili, i galeria jest. A co? Ja muszę znać tylko, co modne:lol2: haha i w ogóle z przymrużeniem oka. Taaa..., ale to nie modna Polanka . Nową galerię stawiają, słyszałaś? Łacina czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 u mnie to pewnie na jakies 5lat tak czesto usta maluje buhahahah U mnie na 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Padnę!!! Ilona a propo szminki to jest tak: Możesz za 22 zł mieć maybelline kolor ma ale to jak jazda starym fiatem dojedziesz, na krótka trasę ok, komfortu zero, wygody zero, niby kolor lakieru pasuje ale metallic to nie jest Szminka MAC ok 90 zł - to jak niemieckie auto dobry kolor, komfort, wygoda, trwałość, standard zachowany Szminka chanel/ Dior/ YSL - te same cechy co Mac ale klasa lexusa, porschaha przy kompaktowym i oklepanych golfie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Loreal starcza mi na lata . Do dzisiaj mam szminkę ze studniówki, jakąś Bell za 3 zł (pewno przeterminowana ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 28.06.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tak, tak - słyszałam i jakieś protesty są, bo za blisko domów mieszkalnych czy coś. Ja najczęściej i tak chodzę do Starego Browaru, bo mam parę kroków piechotką. Jak już mam takie konkretne namiary na Ciebie, to i ja się zlokalizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Padnę!!! Ilona a propo szminki to jest tak: Możesz za 22 zł mieć maybelline kolor ma ale to jak jazda starym fiatem dojedziesz, na krótka trasę ok, komfortu zero, wygody zero, niby kolor lakieru pasuje ale metallic to nie jest Szminka MAC ok 90 zł - to jak niemieckie auto dobry kolor, komfort, wygoda, trwałość, standard zachowany Szminka chanel/ Dior/ YSL - te same cechy co Mac ale klasa lexusa, porschaha przy kompaktowym i oklepanych golfie :D Teraz czaję. Jeśli chodzi o takie wrażenia na pierwszy rzut oka, to w sklepie zawsze podobały mi się kolory lakierów/szminek Chanel, widziałam, że te Maybelline to nie to samo, choć niby to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 U mnie na 10 . tez myslalam o 10ciu... ale skreslilam bo wiem ze po tych 5ciu wywalilabym do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tak, tak - słyszałam i jakieś protesty są, bo za blisko domów mieszkalnych czy coś. Ja najczęściej i tak chodzę do Starego Browaru, bo mam parę kroków piechotką. Jak już mam takie konkretne namiary na Ciebie, to i ja się zlokalizuję. Nooo, Stary Browar jest najfajniejszy, też lubię tam najbardziej i najczęściej . Wiadomo! Ale ze mnie galerianka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Mac to bardzo dobra szminka tak a propo tylko nie luksusowa Na codzień to ja mam średniaki ale mam 2 Topowe na wyjscia jedna czerwień lancoma i jedna nude taki róż zgaszony chanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 tez myslalam o 10ciu... ale skreslilam bo wiem ze po tych 5ciu wywalilabym do kosza Ja bym zapomniała, jak o tej ze studniówki. Leży gdzieś na dnie kuferka, zapomniana, już 12 rok . W swoim życiu miałam może ze trzy szminki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Szminka chanel/ Dior/ YSL - te same cechy co Mac ale klasa lexusa, porschaha przy kompaktowym i oklepanych golfie :D przy tej opcji zabralko mi tylko ceny e no co wy... czy nie wiecie ze ja mam inne bardziej wazne wydatki niz jakas szminka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 e no co wy... czy nie wiecie ze ja mam inne bardziej wazne wydatki niz jakas szminka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Magda jak ładnie umie zobrazować. Pewnie nie raz tłumaczyła się przed mężem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 przy tej opcji zabralko mi tylko ceny e no co wy... czy nie wiecie ze ja mam inne bardziej wazne wydatki niz jakas szminka :lol2: tia, PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 pieknie...pieknie... wpadla taka Meliska.. rambarasu narobila...z tematu wybila i sie zwija musze walizki pakowac, bo w nocy wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dlatego warto mieć 2-3 klasyki i nic wiecej Moim zdaniem jeśli chodzi o ekskluzywne kosmetyki poza wiadomo pielęgnacja warto inwestować w podkład/puder/bronzer a potem ewentualnie w tusz Dobry można juz za ok 100 kupić spokojnie taki co 3 Mce wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts