Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Padnę!!!

Ilona a propo szminki to jest tak:

Możesz za 22 zł mieć maybelline kolor ma ale to jak jazda starym fiatem dojedziesz, na krótka trasę ok, komfortu zero, wygody zero, niby kolor lakieru pasuje ale metallic to nie jest ;)

Szminka MAC ok 90 zł - to jak niemieckie auto dobry kolor, komfort, wygoda, trwałość, standard zachowany ;)

Szminka chanel/ Dior/ YSL - te same cechy co Mac ale klasa lexusa, porschaha przy kompaktowym i oklepanych golfie ;)

:D:D :D

Padnę!!!

Ilona a propo szminki to jest tak:

Możesz za 22 zł mieć maybelline kolor ma ale to jak jazda starym fiatem dojedziesz, na krótka trasę ok, komfortu zero, wygody zero, niby kolor lakieru pasuje ale metallic to nie jest ;)

Szminka MAC ok 90 zł - to jak niemieckie auto dobry kolor, komfort, wygoda, trwałość, standard zachowany ;)

Szminka chanel/ Dior/ YSL - te same cechy co Mac ale klasa lexusa, porschaha przy kompaktowym i oklepanych golfie ;)

:D:D :D

Teraz czaję.

Jeśli chodzi o takie wrażenia na pierwszy rzut oka, to w sklepie zawsze podobały mi się kolory lakierów/szminek Chanel, widziałam, że te Maybelline to nie to samo, choć niby to samo ;).

Tak, tak - słyszałam i jakieś protesty są, bo za blisko domów mieszkalnych czy coś. Ja najczęściej i tak chodzę do Starego Browaru, bo mam parę kroków piechotką. Jak już mam takie konkretne namiary na Ciebie, to i ja się zlokalizuję. :)

Nooo, Stary Browar jest najfajniejszy, też lubię tam najbardziej i najczęściej :yes:. Wiadomo!

Ale ze mnie galerianka :rotfl:.