Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni a mogłabyś mi podać wymiary swojego domku, tzn szerokość, długosc i jaka wysokośc do kalenicy i czy według Ciebie jest ok czy też coś byś ulepszyła...będę bardzo wdzięczna za wskazówki:)

ok, jak wrócę z pracy to pomierzę wszystko:)

mam nawet z muratora projekt domku do samodzielnego zrobienia, jak chcesz to ci wyślę bo mi już się nie przyda

ja tez ciuchy rzucam ale na deskę do prasowania bo krzesełko za ładne:lol2:

Reni jak znajdziesz chwilę - daj proszę jeszcze raz namiary na firmę z której kupowałaś swoje deski na taras. Zapisałam sobie i nie mogę znaleźć.

I czy 70 zł/m2. za montaż tarasu - legary i deski na przygotowanej już wylewce to normalna cena ?? Wiesz może ??

I jeszcze jedno - ile muszę kupić zapasu - bo na mój taras 23m2 jedna firma proponuje 33m2 - nie przesadzają ??

atika to tartak we śremiu koło poznania

trudno mi powiedzieć czy to dużo czy mało, nie orientowałam się co do ceny montażu, popytaj w innych firmach tylko tak możesz to sprawdzić, odpad moim zdaniem przesadzony bo to aż 40% więcej a deski na tarasie biorąc pod uwagę szerokość i długość możesz rozdysponować co do sztuki, i tak powinnaś to wyliczyć, czyli np wychodzi ci 23 m3 to 4,5 na 5, jeśli deska ma 5 m dł to wylicz ile ich wejdzie na 4,5 mb dł, dodatkowo dodaj 2 deski na zapas

dziewczyny chciałbym wam pokazać nową łazienkę siostry mojego męża(mojej szwagierki, którą pozdrawiam:D), w której aranżacji brałam udział:D

co prawda jeszcze nie skończona a zdjęcia śle mi jak na lekarstwo ale pokazuję co mam, oczywiście łazienka totalny fuul wypas, z takich co uczeń przerósł mistrza:lol2:

38.jpg

reni, widać Twoją rękę :D. Łazienka świetnie się zapowiada. Też planuję brodzik wpuszczony w podłogę. Powiedz mi, czy do kabiny prysznicowej jest otwarte wejście czy będą tam jeszcze drzwi?

Reni, jesli pozwolisz jeszcze z prywatą polecę;)

Kochane dziewczynki, znacie jakąś szkółkę wysyłkową drzew, sprawdzoną? Potrzebuję 7 szt. brzozy pożytecznej. Okazy mniejsze niż u naszej forumowej Marjel. Ktoś wie coś?

hehe doorenbosa poszukujesz .... ja szukałam dużo, gdzieś miałam zapisane namiary ale teraz nie potrafię znaleźć. Jak duże ? W mojej szkółce (u Kapiasa) trzy metrowe kosztowały grubo powyżej 3 stów (w doniczce).

W innej ale goły korzeń: Brzoza pożyteczna „Doorenbos” wys.300-350 szczepienie na wys.150 – 180 obwód pnia:10-12 cena 100.00 goły korzeń.