Mmelisa 28.06.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 tia, PC PC juz dawno zaplacone moze teraz pomysle o reku? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Magda jak ładnie umie zobrazować. Pewnie nie raz tłumaczyła się przed mężem . Nooo Uwielbiam moment jak np nowy róż ma tłoczone zdobienia a ja je " niweluje" pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 moj podklad lezy w szufladzie od roku...moze raz byl nalozony po czym szybciej zmyty, bo czulam sie jakby mi ktos maske na twarz nalozyl to jak ktoras z was ma na zbyciu kosmetyk to poprosze... przetestuje czy to faktycznie takie fajne :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tusze tak, zgadzam się, używam często i kupowałam dobre jak chodziłam do pracy. Szminka mnie kusi po Twoim opisie . Puder wiadomo, choć nigdy nie szarpnęłam się na drogi , ale różnica na pewno jest i nawet nie muszę pytać jaka! Kremy dobre lubię, ale kupuję różnie: raz taniej, raz drożej. Osobiście podobają mi się kolory lakierów do paznokcie Chanel, ale nigdy nie kupiłam i szybko nie kupię (na to już szkoda mi kasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 28.06.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nooo Uwielbiam moment jak np nowy róż ma tłoczone zdobienia a ja je " niweluje" pędzlem O, nie! To ja myślałam, że to tylko moja perwersja!!! Co do kosmetyków pudrowych, to miałam puder Lancome i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Teraz używam kosmetyków do pielęgnacji takich bardziejdermokosmetyków - firm aptecznych. Puder mam matujący z La Roche i jest świetny, zdecydowanie lepszy niż to g... z Lancome. Lecę na zakupy btw. Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Na lakier szkoda przynajmniej chanel - luknij sobie Ilona na essie a puder to tez jakis klasyk np perełki guerlain takie co jak sie nie chce podkładu to nakłada sie je i buzia ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.06.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 PC juz dawno zaplacone moze teraz pomysle o reku? :lol2: to trochę późno....jak pomyślisz o tym na etapie projektu, to kominów wentylacyjnych nie robisz (oszczędność), jak kominka nie planujesz, to w ogóle kominów nie masz --> mina kominiarza na widok twojego domu - bezcenne (swoją drogą ostatnio przerabiałem temat ) Wtedy koszt wentylacji sprowadza się do ceny reku. teraz gdybyś chciała WM - możesz, pewnie, ale zawsze zostaną ci niepotrzebne kominy (dodatkowe mostki cieplne ) i jest dodatkwowa robota. WM ma jednak tę przewagę - że wentylacja działa. Wentylacja grawitacyjna - niekoniecznie. Gdybym robił wentylację grawitacyjną - czyli murował kominy tak jak mam w projekcie, to bym w połowie domu wentylacji nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Uwielbiam moment jak np nowy róż ma tłoczone zdobienia a ja je " niweluje" pędzlem Ja też lubię! A potem jak już widać dno pudełka, albo nierówno się układa, to jakoś tak "zapominam" o nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Haha ja tez i wtedy go biorę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Essie widziałam, też fajne kolory! Ale nie kupiłam, bo w takiej nagrzanej szafce stały (z każdej strony oświetlone i prawie tam kipiały), bałam się, że z jakością będzie kiepsko, bo zaschnie przez to szybko, itp. Swoją drogą - jak tak można przechowywać kosmetyki w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 to trochę późno....jak pomyślisz o tym na etapie projektu, to kominów wentylacyjnych nie robisz (oszczędność), jak kominka nie planujesz, to w ogóle kominów nie masz --> mina kominiarza na widok twojego domu - bezcenne (swoją drogą ostatnio przerabiałem temat ) Wtedy koszt wentylacji sprowadza się do ceny reku. teraz gdybyś chciała WM - możesz, pewnie, ale zawsze zostaną ci niepotrzebne kominy (dodatkowe mostki cieplne ) i jest dodatkwowa robota. WM ma jednak tę przewagę - że wentylacja działa. Wentylacja grawitacyjna - niekoniecznie. Gdybym robił wentylację grawitacyjną - czyli murował kominy tak jak mam w projekcie, to bym w połowie domu wentylacji nie miał u mnie w projekcie byly 4 kominy.. w planie naszym mial byc tylko jeden.. w razie gdyby nie wypalilo z PC to by sie kupilo piec i palilo... patrzac w przyszlosc..pomyslelismy o kozie, ktora tez komina potrzebuje..wiec mamy w domu 2 kominy a nie 4 z myla o reku..mialam na mysli (czy teraz ja kupowac-czy mi na to kasy wystraczy ) a nie o tym czy ja zrobic, bo to jest pewniak ze tak nawet nie wiesz jak ja chcialabym zobaczyc ta mine komiarza niestety nie udalo sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Melisa, a masz gaz na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Melisa, a masz gaz na działce? nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Aha, no to super, że macie PC . Gdybym nie miała gazu, to też bym chciała (żeby uniknąć palenia węglem, bo ja wygodna bestia jestem ), ale jak jest gaz, to nie wiem, czy sens zakładać? Koszty spore i chyba tak szybko się nie zwracają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Inwestycja w PC to koszt ktory nie zwroci sie jest to bardzo watpliwe taniej by bylo gdybysmy robili odwierty poziome...niestety jakosc gleby na to nie pozwalala i mamy odwierty pionowe... ale sam fakt myslenia, ze bedzie wygodniej (mniej latania) juz mnie zadawala..tym bardziej ze zamowilismy ze sterownikiem przez internet nie bede musiala klasc sie pod piecem tak jak Madzik gdy wygasnie i nie bedzie chcial odpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Koszty spore i chyba tak szybko się nie zwracają? to trochę bardziej skomplikowane. Wszystko zależy od konkretnego przypadku. Znam takie przypadki,co mają gaz, na działce, a grzeją albo PC albo wręcz samym prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Boszzzz nie zaczynające o ogrzewaniu o pradzie, PeCe, srece i innych kominach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tymczasowy...a ty masz u siebie pc na drugiej taryfie? ze pozniej cieplo jest oddawane w ciagu dnia? bo moj tak planuje zrobic.. wiadomo, druga taryfa jest tansza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Boszzzz nie zaczynające o ogrzewaniu o pradzie, PeCe, srece i innych kominach Madzik nie marudz! przyjedziecie z Renia i dziewczynami, to zobaczysz jak nam bedzie fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Melisa, ja dokładnie myślę jak Ty.Dla wygody warto, nawet jeśli ma się nie zwrócić! Gdybym miała działkę bez gazu, to tylko PC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts