mirkamis 28.06.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Hejka!!! Meli szczęśliwej drogi i udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.06.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 hellol melduje ze urodzilam jakby ktos kiedys zastanawial sie nad cesarka to zdecydowanie odradzam (ja mialam bo tak musialo byc ciesze sie ze nie byl to moj wybor bo bym sobie tego nie wybaczyla). strazzne uczucie jal ci dziecko wuszarpuja z brzucha, bol po i zakaz wstawania jeszcze gorszy w ogole tragwdia.....ale na szczescie juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 28.06.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 hellol melduje ze urodzilam jakby ktos kiedys zastanawial sie nad cesarka to zdecydowanie odradzam (ja mialam bo tak musialo byc ciesze sie ze nie byl to moj wybor bo bym sobie tego nie wybaczyla). strazzne uczucie jal ci dziecko wuszarpuja z brzucha, bol po i zakaz wstawania jeszcze gorszy w ogole tragwdia.....ale na szczescie juz po Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska, jak ja to rozumiem dochodz do siebie i ucałuj maleństwo. Gratuluję <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.06.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska - gratuluję Niech maluszek rośnie zdrowo i dostarcza Wam wielu radości O cesarce tez to słyszałam ,jakby nie było jest to zabieg operacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.06.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska kochana gratulacje!!! Szybkiego powrotu do pełnej sprawności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.06.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska Gratulacje http://files.pspgwozdziec.webnode.com/200001467-6d8426f6cb/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.06.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nesska gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.06.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Cześć Wam, NESSKA Gratuluję myślę że pierwszy uśmiech maludy pozwoli Ci zapomnieć o bólu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Przyszlam pomachac lapka.. w koncu skonczylam pakowanie, szykowanie prowiantu, sprzatanie i kapiel.. tak wiec mam tylko 2 godzinki snu i ruszamy w droge... Do nastepnego klikniecia jak tylko zdobede dostep do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.06.2014 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dzien dobry. Macham z promowiska. Czekamy na wjazd i wtedy odplyw o godz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.06.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ... Ja mam nadzieje, ze to bedzie pierwsza i ostatnia budowa . Ze zostanę tam do końca życia. Tym razem na pewno! ja też dopuszczam tylko budowę ewentualnie za jakieś 20lat domku na stare lata... a ten zostawić dla dziecka jeśli będzie chciało hellol melduje ze urodzilam jakby ktos kiedys zastanawial sie nad cesarka to zdecydowanie odradzam (ja mialam bo tak musialo byc ciesze sie ze nie byl to moj wybor bo bym sobie tego nie wybaczyla). strazzne uczucie jal ci dziecko wuszarpuja z brzucha, bol po i zakaz wstawania jeszcze gorszy w ogole tragwdia.....ale na szczescie juz po serdeczne gratulacje poważnie Cię bolało po? nie powinno może za słabe leki dali? ja miałam cesarkę i super, wszystko czułam odwrotnie do Ciebie - nic nie czułam, wyciąganie dziecia widziałam :) bo się odbijało wszystko w szybach, nic nie bolało potem, wiecznie na lekach - bo mój lekarz miał zasadę że jak się jest w szpitalu to ma nic nie boleć, tu jest relax i chwała mu za to ...W parterówce ten sam metraż dałbym więcej powierzchni użytkowej (bez strat na klatkę schodową)... niekoniecznie bo korytarze są zdecydowanie dłuższe chyba że taki projekt domu coś jak kwadrat i korytarz jest w środku, taki bardziej hol szeroki a mały... ja mam parter i korytarze około 20metrów dużo... długie takie glizdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.06.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Hej:bye: Meli szczęśliwej i szerokiej drogi:hug: Przemalowałam stół i robię sobie taki oto wzorek w sypialni;) wkleję Wam fotki a jak wrócę z zakupów to wykasuję Brak zasłon ponieważ czekam na te woalowe:) a i jeden z zamówionych foteli połamali mi w transporcie:( Edytowane 29 Czerwca 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.06.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 LukaszKarolina a karmiłaś? Pierwszą dobę dostawałam ketonal, zeby jakos przezyc a potem to było niewskazane. Dodatkowo przy kroplówce z glukozą nie może być leku przeciwbólowego. Wiadomo, że do przeżycia ale do przyjemności ten czas nie należał. Mnie bolało bardzo, jako tako sprawnie chodziłam i jechalam samochodem w 5 dobie na sciaganiu szwów. London, jak malujesz? Szablonem? Skad? Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 yokasta, moja znajoma karmiła i też nie bolało. Ja słyszałam, że zależy od lekarza (jak każda operacja zresztą - i wyrostek robaczkowy można spartolić!), więc warto go wybrać samemu. No i od tego, czy były komplikacje czy planowana cesarka (taka zaplanowana wcześniej podobno nie jest taka zła, natomiast taka w trakcie porodu - gdy dziecko zeszło do bioder i trzeba wyrywać z powrotem - to już masakra). Co nie zmienia faktu, że przez tak sprzeczne opinie na temat cesarki nigdy nie zdecyduję się na drugie dziecko ! Bo wiadomo, cesarki panicznie się boję, a porodu jeszcze bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 lukaszkarolina pewnie tez zalezy co przeciwbolowego dostajesz ja jade caky czas na na paracetamolu czyli najslabszym.podczas cesarki nic nie bolalo ale czulam szarpanie brzucha mega nieprzyjemne. w ogole masakra czuje sie jak kaleka i sama na siebie jestem zla ze czegos nie moge zrobic....no ale dzieciatko jest cale i zdrowe i to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.06.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 aha ja sie jeszcze tak panicznie balam ze sie cala trzeslam po prostu mna rzucalo na tym stole noe moglam sie uspokoic. ilona nie wszystkim dane jest rodzic latwo a szkoda bo dzieciaczki aa cudne. ja na pewno na trzecie sie nie zdecyduje widac nie jestwm stworzona do rodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nesska, a dlaczego paracetamol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts