Nesska 29.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 a my bysmy tylko plodzily....marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ooo tak - zapomniałam - masz rację Ilona a my bysmy tylko plodzily....marzenie i wymyślały, że cellulit, że za mały/za duzy biust, że znów ma okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 I jeszcze obchód . Bez majtek w rozkroku na wprost drzwi na przyjście lekarza bym położyła . Oj, płodziłabym Nesska, płodziła! Żebyś wiedziała! Jeszcze sutki mogliby mu macać przy wszystkich, żeby sprawdzić, czy jest mleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.06.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ilona hahaha oj obchód to marzenie każdego faceta :lol2: a z sutkami to obowiązkowo nadgryzanie do krwi - bo przecież czasem dzieci je masakrują na początku:lol2: jakby faceci rodzili to ja chcę min 5 dzieciaków - ale po każdym porodzie ma wyglądać jak w dniu ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No jasne, że masakrują! Tak sobie myślę, jakie my mamy warunki w tych szpitalach. Niby rodzić po ludzku... A jak bydło... Zero szacunku dla cudzego ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.06.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 szacunku...godności, prywatności.... zazwyczaj trakt porodowy przedzielony "prześcieradłami" a np rodzi kilka...każda z mężem - może to dobrze, że jednak tak boli, że nie zwraca się uwagę na innych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 O tym samym Magda pomyślałam! Powiedziałam właśnie do męża: "Piątkę bym ci zrobiła!". Ale jednak... Nie chciałabym, żeby to przechodził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 szacunku...godności, prywatności.... zazwyczaj trakt porodowy przedzielony "prześcieradłami" a np rodzi kilka...każda z mężem - może to dobrze, że jednak tak boli, że nie zwraca się uwagę na innych:lol2: Ja pamiętam, jak brali dzieciaczki na badania. USG główki chyba... Podjeżdżał położny z wózkiem identycznym jak salowe roznoszące obiad. Tobołek obok tobołka. Trzy piętra. Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.06.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To jednak w moim szpitalu w miarę po ludzku było. Żadnych studentów. Pacjentki oglądane dyskretnie, maks 2 w jednej sali, pojedyncze sale do porodów, na podpaskę laski zakładały majtki (a tu Reni mi się przypomina jak dopiekła lekarzowi ), za to kobiety lekarki cholernie nieuprzejme, nieostrożne, bez krzty delikatności. I mi uwagę zwracali, że dziecko na łóżku trzymam (kimał sobie przy mojej nodze ), podnieśli mi tym ciśnienie bo po cc nie mogłam co sekundę wstawać i sięgać po młodego do tej mydelniczki. Ale jestem pozytywnie nastawiona do drugiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.06.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja też się witam. Laski, tak opisujecie ten poród, że kobiecie nierodzącej odechciewa się już czegokolwiek. Nic to, dziś idę do gina, zbada mnie i ustalimy termin tego zabiegu na drożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 kamila, ja tam wolałabym wiedzieć przed, bo byłam w szoku. Babki gadają, że była euforia, sruty, tuty, a jak dostanę na ręce to wszystko zapomnę. No... Gorzko się zawiodłam! yokasta, nie obraź się, ale byłaś po cc, mało wiesz o naruszaniu intymności pacjentek w Twoim szpitalu. U nas też nosiłyśmy majtki, wiadomo, ale trochę na nielegalu , a dla mnie nawet dyskretne oglądanie rany przez obcego faceta (+ pielęgniarka) w sali, w której jest jeszcze ktoś poza mną (inna pacjentka), kiedy wiem, że drzwi na korytarz nie są zakluczone jest mega naruszeniem intymności i tyle. No ale ja jestem przewrażliwiona, nie ukrywam tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 U mnie znowu położne były ok, miałam tę anemię zagrażającą życiu, więc chodzono wokół mnie na paluszkach, lekarz co moment zaglądał i we wszystkim mi pomagano, nikt nie burczał, że dziecko na łóżku, miałam nawet przydzielone swoje studentki, które we wszystkim mi pomagały, wózek inwalidzki do dyspozycji, full service . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hejka!!! Ale temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja leżałam w szpitalu gin. na Polnej jakiś czas temu i kiedy mnie wypisywano do domu, to najpierw zostałam wezwana do gabinetu jakiegoś mega giga profesora, który pozjadał wszystkie rozumy i był wyjątkowo niemiły. Musiałam się rozebrać i z gołym tyłkiem przeparadować na fotel, gdzie stało 6 studentów czy stażystów, dwóch lekarzy i pielęgniarka. MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 hejka jezusiu, jeszcze nigdy tyle nie miałam do nadrobienia:o:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 tak, ja karmiłam piersią po cc (akcja porodowa się popaprała i szybkie cięcie musieli robić)... bolało jak się macica w tym momencie obkurczała ale zaraz leki i błogo już było dziewczyny co tam obchody i miętoszenie sutków dla mleka!! wiecie co u mnie było!!!! to dopiero wstyd... obchód... lekarzy dwóch, 2 pielęgniarki, praktykanci czy cuś! a tu trzeba się rozkraczyć na łóżku i pokazać bliznę - każdy po kolei musi obejrzeć! a potem lekarz oglądał krocze (choć miałam cc) jak wygląda krew na podpasce i najgorsze wąchał mnie TAM!!! bo to jakiś kurna podobno expert że po zapachu poznaje czy się dobrze goi matko jaki wstyd!! a wszyscy się na to gapili i komentarze pod nosem... koszmar! ale bardzo mnie to nie zraziło i za rok znów leżałam tam i miałam cc - tym razem już planowane przez zdrowie ja teraz już tylko cc mogę rodzić, bo jak dwie miałam to mój lekarz już mi nie pozwoli próbować nawet naturalnie... powiedział że jeszcze 2 razy MAX może mnie pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no to w skrócie Nesska ogromne gratulacje, trzymajcie się cieplutko:hug::hug::hug: co do mojego domu, bo często było reni to i tamto, mnie dom kosztował około 7 z przodu ale jeśli dzis miałabym sprzedawać i dodać działkę po dzisiejszej cenie musiałabym wołać milion 200 tysięcy, bo inaczej to bez sensu, działki tanio nie kupię gdybym miała budować od nowa, czy ktoś da za mój dom tyle.... nie wiem, z jednej strony dużo, ale z drugiej nie biorąc pod uwagę jak dziś deweloper buduje, malusia działka i najtańszym kosztem co do porodu, rodziłam 2 razy, córkę dawno temu w państwowym szpitalu i wolę do tego nie wracać, poniżenie na maksa, syna w prywatnym szpitalu ze znieczuleniem zewnątrzoponowym i tak mogę rodzić co roku wczoraj w czeladzkim tk maxx były buty korsa z czarnego zamszu , roz 39 za 360 zł, zajebiste ale na mnie małe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja Korsa sandałki widziałam u nas w Poznaniu na wyprzedaży też w takiej cenie były, ale nie było mojego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a co do rodzących facetów......dajcie spokój, połowa by zmarła:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts