Nesska 30.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 kamila dasz rade przeciez my do tego stworzone jestesmy a slyszalyscie o nowym reality show- porod na lonie natury? idzie laska nad rzeke i w krzakach rodzi (bez lekarza ale przy kamerach) to dopiero trzeba byc pojebanym... a wy tu jakies znieczulenia wymyslacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Gratis 3 lata temu u mnie chcieli 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a Magda kupiłam te lakiery essie, dzis będę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 idzie laska nad rzeke i w krzakach rodzi (bez lekarza ale przy kamerach) to dopiero trzeba byc pojebanym... a wy tu jakies znieczulenia wymyslacie... no pojebana na maxa a pępowinę też sama odcina czy operator kamery?:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Poród w krzakach? Moja koleżanka rodziła w wodzie, w szpitalu w Nowej Soli, ten szpital w rankingu Rodzić po ludzku zajmuje nieustannie pierwsze miejsce. Mówiła, że wówczas poród to kaszka z mleczkiem, że naturalnymi sposobami typu właśnie woda, naturalna pozycja, można sobie bardzo pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a Magda kupiłam te lakiery essie, dzis będę malować Top coat kupiłaś? Moze byc golden Rose za 10 zł Ja tez mam nowymi 2 szt essie uwielbiam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no to w wodzie i ze znieczuleniem to bułka z masłem w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 reni nie wiem moze sama odgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no tego topa nie kupiłam właśnie, a bo stałam w kolejce do pizzy hut, to mówię do męża, ty stój a ja sobie polecę do supherfarm, ledwo weszłam a mi już dzwoni, ze siedzi, no i tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zależy jak to w wodzie wyglada bo większość przypadków to leżysz w wodzie ale jak sa parte to musisz wyjść bo lekarz nie widzi ci sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Reni, ale super z tą córeczką. Tak to można rodzić! Magda czyli potem tylko gorzej? Ilona zupełnie moja stylistyka!!! Zastanawiasz się nad betonem architektonicznym może? Tak, w salonie, bo salon dobudowujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ten top kupisz w każdym nawet osiedlowym a schnie wtedy szybko i utwardza. Jakie kolory kupiłaś? Kolorowe czy nude-pastele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe, ale podane za późno (anestezjolog ciągle zajęty ), w dodatku źle założone, bo jedna strona minimalnie znieczulona, druga wcale. Powiedzieli mi, że mam krzywy kręgosłup, dlatego nie udało się znieczulić, co jest gówno prawdą, bo jestem prosta jak struna, haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zależy jak to w wodzie wyglada bo większość przypadków to leżysz w wodzie ale jak sa parte to musisz wyjść bo lekarz nie widzi ci sie dzieje Ona właśnie do samego końca w wodzie, po prostu urodziła dziecko w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 30.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej dziewczyny. To ja tak na chwilę i z innej beczki. Kupiłam wczoraj odkurzacz i jadę go wypróbować. Testowała go kiedyś Pani Gadżet. U niej to pięknie wyglądała. Ciekawe jak będzie naprawdę. I jeszcze się pochwalę :lol2: przywieźli mi wypoczynek, a jutro mają dostarczyć łóżko do sypialni. Z najważniejszych spraw to wreszcie po miesiącu mój m Przywiózł bramę, więc można instalować. No to nachwaliłam się Jadę testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Oglądam ostatnio powtórki rodzinka.pl - rozumiem ze to serial, fikcja, scenariusz Ale u nich tak rodzinnie, jej sie wszystko chce piękna, ubrana, pracuje szkoda ze w realu tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej dziewczyny. To ja tak na chwilę i z innej beczki. Kupiłam wczoraj odkurzacz i jadę go wypróbować. Testowała go kiedyś Pani Gadżet. U niej to pięknie wyglądała. Ciekawe jak będzie naprawdę. I jeszcze się pochwalę :lol2: przywieźli mi wypoczynek, a jutro mają dostarczyć uszko do sypialni. Z najważniejszych spraw to wreszcie po miesiącu mój m Przywiózł bramę, więc można instalować. No to nachwaliłam się Jadę testować. Gosia!!! Mówisz o tym thomas?? Ma funkcje prania?? Gadżet go testowała - moja mAma go ma i rewelka- często go pożyczaj od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 O to ten co ma moja mama dopiero widać z nim syf z materacy, kanap itp zwykły tyle nie wyciąga syfu Chciałabym go bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej dziewczyny. To ja tak na chwilę i z innej beczki. Kupiłam wczoraj odkurzacz i jadę go wypróbować. Testowała go kiedyś Pani Gadżet. U niej to pięknie wyglądała. Ciekawe jak będzie naprawdę. I jeszcze się pochwalę :lol2: przywieźli mi wypoczynek, a jutro mają dostarczyć łóżko do sypialni. Z najważniejszych spraw to wreszcie po miesiącu mój m Przywiózł bramę, więc można instalować. No to nachwaliłam się Jadę testować. Jaki odkurzacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 30.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Thomas aqua+ multi clean x10 parquet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts