Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

córkę rodziłam od 8 rano do 14,30, myslałam ze zajebię wszystkich, a ze ja pyskata to w sumie miałam spokój i dupy mi nie zawracano, przykładowe oglądanie krocza przez studentów na obchodzie, powiedziałam orynatorowi ze po moim trupie, a jak zapytał dlaczego mam majtki to powiedziałam ze to ja decyduję co robię , nie on

syna rodziłam od 7 rano, od razu znieczulenie i czekanie, myślałam ze usnę bo tak odpłynęłam, o 11 przyszła położna z uśmiechem na twarzy i mówi, idziemy rodzić, a ja na to - już? ona no tak, nic nie boli mnie, o 11.30 urodziłam syna......chyba wiecej nie jusze dopowiadać , a nie jeszcze jedno, zaraz po porodzie dali mi syna i pytali czy chcę go mieć czy mają go zabrać abym odpoczęła, bo zwyczajem jest tu ze dziecko przynosza do karmienia ale dopiero po upływie doby dają je pod opiekę matce, :yes::yes::yes::yes::yes:

WIdzisz Reni... u mnie tak w normalnym państwowym szpitalu :)

Hello :bye: wstaliśmy po 11 :o ktoś jeszcze ma dziecko-śpiocha?

Ja!

Mój dwulatek śpi 3 godziny w dzień :D

A wszyscy mówili... 'zobaczysz jak będzie miał rok..."

później... "zobaczysz jak będzie miał dwa lata"

A jak miał rok to spał 2 razy po 2-3 godziny!

A Twój post na blogu o początkach chodzenia! Bingo!

Wg wszystkich miałam nie mieć życia jak dziecko zacznie chodzić :lol2:

U nas w szpitalu owianym złą sławą ,połóżne chciały mi dać znieczulenie same od siebie tylko nie zdążyły bo akcja za szybko postępowała.na oddziale oprócz dołujących obchodów na telefon miałam położne ,które dziecko przewijały i ubierały.No i jako ,że moja non stop ryczała to przychodziły i mi ja zabierały żebym odpoczęła.

Mój w pierwszym roku był śpiochem na potęgę (15 godzin/dobę).

Teraz w nocy śpi jakieś 10-11 (21-7/8 rano) i od tygodnia rezygnuje z drzemki w ciągu dnia :bash:. Dzisiaj spał całe 10 minut!

Ale przy ojcu zgrywa takiego geroja, że spać w dzień nie musi. jak tata w pracy, to śpi godzinkę-dwie.

Oglądam ostatnio powtórki rodzinka.pl - rozumiem ze to serial, fikcja, scenariusz ;)

Ale u nich tak rodzinnie, jej sie wszystko chce ;) piękna, ubrana, pracuje ;) szkoda ze w realu tak nie ma

Madzia, ja też oglądam. Bo już mam telewizor i obyło się bez kucia ścian. Przyszedł facet, założył nam nkę, a kabel od anteny puścił w przewodzie wentylacyjnym, tak ładnie wszystko zakryte, nic nie widać, potem rozkręciliśmy trochę meble w kuchni i kabel idzie pod meblami, potem chowa się w listwie i wychodzi na ścianie, gdzie zawiesiliśmy telewizor. Teraz tylko muszę rozejrzeć się za jakąś meblościanką, ale taką, co zakryje mi kabel od telewizora i dekodera. Wysłałam nawet projekt do kilku stolarzy, ale póki co czekam na wycenę.