Ilona Agata 30.06.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 30.06.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja postanowiłam że jak mam dać za zwykły 500zł to wolę dołożyć 1000zł i będzie taki jak chcę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 30.06.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Uciekam testować, wyrażę swoją opinię później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Moja ma wersje z Aqua filtr sle thomas twin albo jakos tak taki czerwony w euro RTV AGD w uroki kupiła z ok 1500 na 1000 Ja mam wlasnie zwykły z filtrem wodnym ale na urodziny bym chciała składkę na tego thomasa, A jak on materace i kanapy pięknie pierze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hello wstaliśmy po 11 ktoś jeszcze ma dziecko-śpiocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hello wstaliśmy po 11 ktoś jeszcze ma dziecko-śpiocha? Tak dobrze nie ma nikt . A o której chodzi spać yokasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 yoka ja mam śpiochy, też do 11 i dłuzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 córkę rodziłam od 8 rano do 14,30, myslałam ze zajebię wszystkich, a ze ja pyskata to w sumie miałam spokój i dupy mi nie zawracano, przykładowe oglądanie krocza przez studentów na obchodzie, powiedziałam orynatorowi ze po moim trupie, a jak zapytał dlaczego mam majtki to powiedziałam ze to ja decyduję co robię , nie on syna rodziłam od 7 rano, od razu znieczulenie i czekanie, myślałam ze usnę bo tak odpłynęłam, o 11 przyszła położna z uśmiechem na twarzy i mówi, idziemy rodzić, a ja na to - już? ona no tak, nic nie boli mnie, o 11.30 urodziłam syna......chyba wiecej nie jusze dopowiadać , a nie jeszcze jedno, zaraz po porodzie dali mi syna i pytali czy chcę go mieć czy mają go zabrać abym odpoczęła, bo zwyczajem jest tu ze dziecko przynosza do karmienia ale dopiero po upływie doby dają je pod opiekę matce, :yes::yes: WIdzisz Reni... u mnie tak w normalnym państwowym szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 U mnie też tak było, tzn. można sobie było wybrać i tak do końca pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hello wstaliśmy po 11 ktoś jeszcze ma dziecko-śpiocha? Ja! Mój dwulatek śpi 3 godziny w dzień A wszyscy mówili... 'zobaczysz jak będzie miał rok..." później... "zobaczysz jak będzie miał dwa lata" A jak miał rok to spał 2 razy po 2-3 godziny! A Twój post na blogu o początkach chodzenia! Bingo! Wg wszystkich miałam nie mieć życia jak dziecko zacznie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 U nas w szpitalu owianym złą sławą ,połóżne chciały mi dać znieczulenie same od siebie tylko nie zdążyły bo akcja za szybko postępowała.na oddziale oprócz dołujących obchodów na telefon miałam położne ,które dziecko przewijały i ubierały.No i jako ,że moja non stop ryczała to przychodziły i mi ja zabierały żebym odpoczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Mój w pierwszym roku był śpiochem na potęgę (15 godzin/dobę). Teraz w nocy śpi jakieś 10-11 (21-7/8 rano) i od tygodnia rezygnuje z drzemki w ciągu dnia . Dzisiaj spał całe 10 minut! Ale przy ojcu zgrywa takiego geroja, że spać w dzień nie musi. jak tata w pracy, to śpi godzinkę-dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Mój miał taki etap, że nie bywał śpiący w dzień. Ale ja się uparłam, że dziecko spać w dzień musi. I tak go ustawiłam, że śpi. Lulałam, nosiłam, przytulałam, a jak nic nie działało to na spacer. I śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Oglądam ostatnio powtórki rodzinka.pl - rozumiem ze to serial, fikcja, scenariusz Ale u nich tak rodzinnie, jej sie wszystko chce piękna, ubrana, pracuje szkoda ze w realu tak nie ma Madzia, ja też oglądam. Bo już mam telewizor i obyło się bez kucia ścian. Przyszedł facet, założył nam nkę, a kabel od anteny puścił w przewodzie wentylacyjnym, tak ładnie wszystko zakryte, nic nie widać, potem rozkręciliśmy trochę meble w kuchni i kabel idzie pod meblami, potem chowa się w listwie i wychodzi na ścianie, gdzie zawiesiliśmy telewizor. Teraz tylko muszę rozejrzeć się za jakąś meblościanką, ale taką, co zakryje mi kabel od telewizora i dekodera. Wysłałam nawet projekt do kilku stolarzy, ale póki co czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Eee tam w rodzinka.pl pewnie żadne dzieci nie spały, Natalia miała czas na obcasy, prace, prasowanie i fryzjera przy trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja też zauważyłam, że ona w obcasach po domu pomyka i pranie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ale syf w domu mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Masz Magda rację i książkę poczytała My to chyba niezorganizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Agatah, mój dzisiaj przyciął komara na spacerze, 3 sekundy po 3 razy i wyspany! Takiego mam synka . Regeneruje się mały w tempie ekspresowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 u mnie leje i leje, od rana tak mocno ze już 3 raz wychodzę po bułkę i się wracam:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts