Magda_lena85 30.06.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Syf jak syf Obiad codziennie razem, dzieci leżą na kanapach, ona uśmiechnięta ciagle z zakupami jedzeniowymi faaaaajnie haha dobrze ze to serial bo raczej żadna matka o zdrowych zmysłach tak sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ilonka moja po roku tez przechodziła etap ,że spanie w dzień jest beee.Co się nasłuchałam od ..........Później się zmieniło i chociaż ja ją zmuszałam to jak zasnęła to i 3 godziny spała .Tak do 4 lat:D.Teraz widzę ,że czasami drzemka dobrze by jej zrobiła, ale nie z nią te numery- niestety szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Uciekam, laski, do lekarza. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ilonka moja po roku tez przechodziła etap ,że spanie w dzień jest beee.Co się nasłuchałam od .......... Później się zmieniło i chociaż ja ją zmuszałam to jak zasnęła to i 3 godziny spała .Tak do 4 lat:D.Teraz widzę ,że czasami drzemka dobrze by jej zrobiła, ale nie z nią te numery- niestety szkoda czasu. No oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Syf jak syf Obiad codziennie razem, dzieci leżą na kanapach, ona uśmiechnięta ciagle z zakupami jedzeniowymi faaaaajnie haha dobrze ze to serial bo raczej żadna matka o zdrowych zmysłach tak sie nie da Wszystko zależy od organizacji. Trzech rosłych chłopaków ma, wierzę, że daliby radę jako-tako funkcjonować. Jeden kosi trawnik, drugi robi zakupy, trzeci obiera ziemniaki/wyjmuje naczynia ze zmywarki, itp. U mnie w domu tak było, zawsze był obiad razem! No ale z bratem mieliśmy obowiązki i często to my gotowaliśmy/odgrzewaliśmy po szkole. Ja prasowanie, on zakupy, nie ma, że boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Później się zmieniło i chociaż ja ją zmuszałam to jak zasnęła to i 3 godziny spała .Tak do 4 lat to tak samo u mnie, wymagałam spania w dzień i robiłam wszystko aby dzieci spały ale jak już zasnęły to i 4 godziny spały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 to tak samo u mnie, wymagałam spania w dzień i robiłam wszystko aby dzieci spały ale jak już zasnęły to i 4 godziny spały Mój 10 minut ostatnio. Ok, w piątek 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 słuchajcie u mnie tez zawsze obiad razem, jeśli jemy późno ze wzgledu na męża to dzieci jedzą obiad w szkole a potem w domu, często dla nich to wczesna kolacja ale jemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 My tez razem ,zawsze czekamy na m. Ilonka ja miałam dwie siostry i prace w domu podzielone były i każda musiała swoją działkę zrobić czy się chciało czy nie.Teraz jak patrzę na młodych to aż się boję ,rodzice pracują wkoło domu a oni przed komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ale w tym serialu nikt jej nie pomaga ona zbiera po nich syfu i robią wszystko Dobrze ze to serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 30.06.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 tak jak piszecie, wszystko kwestia organizacji...i czasami trochę przymusu - nie ma to tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 to tak samo u mnie, wymagałam spania w dzień i robiłam wszystko aby dzieci spały ale jak już zasnęły to i 4 godziny spały Pod warunkiem, że dziecko zasypia wieczorem o normalnej porze Bo jak się zdrzemnie godzinkę w dzień, a póxniej urzęduje do 23 to faktycznie chyba ta drzemka bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ale w tym serialu nikt jej nie pomaga ona zbiera po nich syfu i robią wszystko Dobrze ze to serial To prawda. U nas nie było przebacz i tak samo chcę wychować małego, bo sama z całym domem nie ujadę, zwłaszcza, jeśli miałabym mieć drugie dziecko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Agata no dokładnie, moje musiało wstać najpóźniej o 15 aby poszło znowu o 20, jak wstało o 17 bo przegapiłam to potem problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 30.06.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Moja zasypiała o godzinie 15 spała do 18- 18.30 i o 21 znowu spała .Za to teraz dama mówi że ma wakacje i 22 jej do łóżka nie przegonisz:).. Jak nauczyć dziecko nie bycia tak uległym .Normalnie jak ją obserwuje to ona wszystko po dyktando koleżanek robi ,zero sprzeciwu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 30.06.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ale syf w domu mają! Właśnie!!! Nie mogę tego zdzierżyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No i dobrze, jakby mały potrafił wszystko wokół siebie zrobić, że bez mamusi i żony sobie poradzi.Mój brat był tak wychowany, że i ugotować w razie W wszystko potrafi, poprać, posprzątać, nie było podziału na męskie-damskie. Razem skręcaliśmy meble czy malowaliśmy płot, razem gotowaliśmy czy przebieraliśmy pościel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.06.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Umiejętności to jedno ale u facetów najważniejsze sa chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ale u rodzinki ona pracuje nie po 8 godzin tylko róznie a on w domu, więc ma czas posprzatać po sniadaniu i zdrobic obiad, jak mój m jest w domu bo ma wolne to ja przychodze z pracy i pierwsze co robię to siadam z kawą potem czekam na obiad przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Umiejętności to jedno ale u facetów najważniejsze sa chęci Potem się załącza wygoda, jak żona za bardzo wyręcza. Ale znam pary, gdzie facet nawet herbaty sobie nie zrobi! Żona na porodówkę, to on do mamusi na kilka dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts