reni1980 01.07.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 hejka laski wczoraj cały dzień lało a dziś piękne słońce córka nad morzem też ma słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona, chyba zbyt mocno bierzesz do siebie to co się pisze.Nie były to przestrogi, a jedynie informacja, że dziecko wcale dużo mięsa nie potrzebuje. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 hejka laski wczoraj cały dzień lało a dziś piękne słońce córka nad morzem też ma słońce U mnie deszczyk, ale są widoki na słonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 dostalam młynek:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 01.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie w takiej ilości jak jest podawana dzieciom obecnie. Nie mówię, że wszystkim, ale generalnie jemy za dużo białka. http://natemat.pl/72247,przebialczeni-polacy-przesadzaja-z-bialkiem Podstawą diety dziecka powinny być węglowodany złożone, warzywa i owoce. Dziecko potrzebuje ok. 50 g białka na dobę. W większości pochodzenia zwierzęcego. Jeszcze jedno, żeby nie było, że siedzę i liczę ile białka moje dziecko zjada Jeśli dieta dziecka jest urozmaicona, i codziennie dostaje posiłek zawierający mięso, pije mleko, zjada jogurt, warzywa, owoce, to wszystko jest w porządku Organizm zdrowego człowieka sam dobrze wie czego chce i domaga sie tego. Jeśli dziecko nie jedzie na samych bułach czy ciastkach to wszystko jest ok tylko że akurat z tego co zacytowałaś, to największym problemem jest nadmiar węglowodanów Co jest gorsze - słodkie napoje, soczki, słodkie jogurty, słone przekąski (czipsy,paluszki itd) - po których za chwilę jest się znowu głodnym - czy większa ilośc białka, którego ciężko zjeść tak naprawdę za dużo - bo jest szybko uczucie sytości - ale tak jak napisałaś - to dotyczy zdrowego człowieka (że te uczucie sytości działa dobrze) Problem w tym, że żywność jest coraz gorsza i coraz więcej ludzi ma problem z tym uczuciem sytości, co widać na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 dostalam młynek:wave: Manu, do mnie też dzisiaj przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda dzis mam ten lakier na sobie, maluje się fajnie bo przy tak dużym pędzelku raz pociągam i nic się nie marze, kupiłam taki pomarańczowo różowy, i lazurowy, typowo letnie, jak będzie następne promo kupię jakieś klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ale będę pieprzyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a ja już pieprzę, od dziś też będę solić, bo mam dwa:wave: a i kupiłam świetną karafkę do wody z solo eve w tkmaxx za 99,00 a na czerwonej maszynie po 279,00:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ten klasyk nude jest ładny, kurcze zawsze mi było szkoda kasy na te lakiery-trochę kosztuja, ale może się skuszę na ten nude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.07.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 tylko że akurat z tego co zacytowałaś, to największym problemem jest nadmiar węglowodanów Co jest gorsze - słodkie napoje, soczki, słodkie jogurty, słone przekąski (czipsy,paluszki itd) - po których za chwilę jest się znowu głodnym - czy większa ilośc białka, którego ciężko zjeść tak naprawdę za dużo - bo jest szybko uczucie sytości - ale tak jak napisałaś - to dotyczy zdrowego człowieka (że te uczucie sytości działa dobrze) Problem w tym, że żywność jest coraz gorsza i coraz więcej ludzi ma problem z tym uczuciem sytości, co widać na ulicach A gdzie napisałam o słodkich napojach, słodkich jogurtach, przekąskach? Napisałam o węglowodanach złożonych. Kasze, makarony, płatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a ja już pieprzę, od dziś też będę solić, bo mam dwa:wave: a i kupiłam świetną karafkę do wody z solo eve w tkmaxx za 99,00 a na czerwonej maszynie po 279,00:D osz Ty:P, a mi tylko jeden udało się upolować na West, jak jeszcze będzie jakaś akcja cenowa- to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 01.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 agatah - tak się składa, ze ja mniej więcej wiem co ile ma B, T, W - mam nawet specjalny arkusz, który przelicza mi wszystko. Ale korzystam z niego sporadycznie, bo nie czuję takiej potrzeby. Jestem już dość długo na żywieniu LC - specjalnie nie używam słowa dieta - bo dieta to dla mnie coś co stosuje się krótkookresowo - a w moim przypadku to jest normalność, codzienność. Ilona - żeby nie było - wędliny też nie tknę, chyba że sobie ją sam zrobię. Niestety bardzo szybko dogonilismy zachód jesli chodzi o produkcje wędlin, dzisiaj większość wędlin które można kupić jest niejadalna (na pewno dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 agatah - tak się składa, ze ja mniej więcej wiem co ile ma B, T, W - mam nawet specjalny arkusz, który przelicza mi wszystko. Ale korzystam z niego sporadycznie, bo nie czuję takiej potrzeby. Jestem już dość długo na żywieniu LC - specjalnie nie używam słowa dieta - bo dieta to dla mnie coś co stosuje się krótkookresowo - a w moim przypadku to jest normalność, codzienność. Ilona - żeby nie było - wędliny też nie tknę, chyba że sobie ją sam zrobię. Niestety bardzo szybko dogonilismy zachód jesli chodzi o produkcje wędlin, dzisiaj większość wędlin które można kupić jest niejadalna (na pewno dla mnie) Jak ktoś ma domek i kawałek działki to warto wygospodarować miejsce na wędzarnik. Niech się chowają te wszystkie niby "ECO" wędliny. Jakie pyszne szyneczki, jakie kruche indycze piersi wędzone, a rybka świeża z wędzarnika - poezja. Kurcze już mi ślinianki zaczęły pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.07.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 POd warunkiem, że ma się sprawdzone mięso bo to co w sklepach to już na starcie nafaszerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 jak klasyki to tylko essie fiji - mój ulubiony Hej Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 POd warunkiem, że ma się sprawdzone mięso bo to co w sklepach to już na starcie nafaszerowane no tak, karmią te zwierzxęta antybiotykami, sterydami. Z tym sprawdzonym mięsem to juz trochę gorzej, trzeba szukac małych masarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nilaf ten co pomalowane są paznokcie to który to dokładnie numer, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 jak żyć, z każdej strony nas trują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nilaf ten co pomalowane są paznokcie to który to dokładnie numer, wiesz? 623 Nude Attitude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts