Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

postawili parę słupków gabionowych - dobrze, ze wziełam 160 cm - bo 200 cm byłoby przegięciem i zrobiłby się płot jak do twierdzy a tak to akurat ukryje co ma - czyli parterowe okna:lol2:

od 10 idę sprzątać łazienkę i coś dojść nie mogę - właśnie zrobiłam drugą kawkę i siedzę dalej

Edytowane przez Magda_lena85

odpoczywam aż mnie prawa strona boli od leżenia ;) to chyba czas położyć się na lewą :rolleyes:

w ogóle wkurza mnie nieustawny salon - muszę chyba rogówkę na zamówienie zrobić - bo jeden potrójny karlstad to za mało dla nas... fotele z podnóżkami średnio mi się widzą, a nie chce zasłaniać całego prawie okna na taras

jak żyć, z każdej strony nas trują:yes:

E tam, można znaleźć dobre produkty, nie przesadzajcie!

Tylko sporo to kosztuje, ale można, nawet w dużym mieście.

Ja i jajka mam od kury biegającej na swobodzie i wędlinę świetną jakościowo, chociaż nie jem (nie lubię), ale dla małego i męża.

E tam, można znaleźć dobre produkty, nie przesadzajcie!

Tylko sporo to kosztuje, ale można, nawet w dużym mieście.

Ja i jajka mam od kury biegającej na swobodzie i wędlinę świetną jakościowo, chociaż nie jem (nie lubię), ale dla małego i męża.

Niby tak Ilonka my też mamy taką możliwość...tyle ,że te kurki tak czy siak są karmione resztkami naszego jedzenia..to czy to do końca jest tak eko;)

Niby tak Ilonka my też mamy taką możliwość...tyle ,że te kurki tak czy siak są karmione resztkami naszego jedzenia..to czy to do końca jest tak eko;)

Ja mam kurki od teścia :rotfl:. Wiem, co jadły ;).

Albo od wuja.

No ale fakt, wędlinę już nie, w sprawdzony sposób robiona, ale mięso niewiadomego pochodzenia, o tym nie pomyślałam.

Ale wiecie z czego to wynika? Jakby człowiek ciągle nie patrzył, żeby było jak najtaniej, jakby Biedronki nie cieszyły się takim powodzeniem, tylko powiedzmy jakieś delikatesy, jakby ludzie patrzyli na jakość, a nie tylko na cenę, to byłoby inaczej.