Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kochaniutka , czyli to takie wczasy u rodziny:lol2:, ale, ale jak rodzinne strony to do mnie już niedaleko, może by tak na sobotę się umówić? co ty na to, ulicę moją znasz:lol2: więc spokojnie trafisz, mówię całkiem serio

Bardzo chętnie, tylko nie mam czym dojechać :lol2:. Prawka nie mam :p. Jak mi syn wyzdrowieje, wybierzemy sie na całodniowy wypad do Kraka. Może wtedy udałoby się nam spotkać?

:lol2:

mam nadzieje reni że głupoty już z głowy wywietrzały i nie będziesz usuwać, zamykać etc wątku. najwyżej pozwolę ci na małą przerwę.

Krzesełko w garderobie cudne. zresztą..... czegożby można się spodziewać w takim domku!!!

mam nadzieję, ze będziesz nas karmić fociami i zaspakajać naszą ciekawość :)

Hej Reni,

pytałaś u mnie o rolety. Jak chcesz namiar, to mogę Ci podesłać na priv, ale to lokalny wykonawca z Wawy.

Cena rolety to 270 zł za wymiar 78x160cm (do ciepłych okien). Materiał blackout gumowany od zewnątrz. Jesteśmy bardzo z nich zadowoleni- sprawdzają się w te upały:)Pozdrawiam:bye:

witaj reni

strasznie dawno mnie tu nie było. dzisiaj wpadam sobie, nadrabiam zaległości i co :confused: od razu ścinasz mnie z nóg możliwie najgorszą wiadomością :mad:

NIE LIKWIDUJ WĄTKU bo nie podołam do końca bez twoich wnętrz :no: galerii widzę że już nie ma i gdzie będę podglądać ? :p

mam nadzieję że poczekasz ze swoją decyzją przynajmniej do końca roku to może w tedy ze wszystkim zdążę. na potwierdzenie konieczności istnienia twojego tematu po raz kolejny mam pytanko. ten zgrabny szary grzejniczek w łazience to elektryczny? jakie ma wymiary i jakiej jest firmy? dzięki za odpowiedź.

DUŻO SŁONKA NA URLOPIE

pozdrawiam