mirkamis 01.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 znajoma ma nie skórę tylko taki jaby zamsz - ale to nie zamsz .Dwójka małych dzieci - przeciera szmatką i nic zero plam i brudu. Ma jasnoszarą piękną - właśnie z tego salonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 o właśnie Ilona bo masz białą - i chyba taką strukturę "chropowatą"??? jak z czyszczeniem? i czy nie farbuje np od ciemnych spodni itp ( takie opinie wyczytałam:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda fajne:yes: mi się podoba tylko bym chciała głębsze siedzisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 serio? omg a ja patrzę na płytkie właśnie bo lubię siedziec a nie leżeć w kler mają piekną serię białą w jasną pepitkę... ale już widzę jaka umazana byłaby u nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Hahah ja uwielbiam leżec jak krowa rozłożona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) o właśnie Ilona bo masz białą - i chyba taką strukturę "chropowatą"??? jak z czyszczeniem? i czy nie farbuje np od ciemnych spodni itp ( takie opinie wyczytałam:lol2:) Tak, kiedyś pofarbowało, ale tylko raz od moich ciemnych getrów (jakiś szajs to był). Ale po kilku myciach zeszło. Dżinsy nie farbują. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Rodzice mają kanapę z Klera jakieś 20 lat i powiem Wam, że - pomijając design - wygląda jak nowa. Jasny beż. Nie dbają o nią jakoś wybitnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ok dzięki - kurka musze coś poszukać ale w normalnej cenie i wym. ok 270 x 160 cm i krótsza oparcie tylko do 1/2 długości gdzieś.... ehh musze kartony powycinać i zobaczyć w ogóle co ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A u mojej znajomej narożnik z klera po trzech latach :sick: totalny kibel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Magda, sprawdzaj polskie firmy, Helvetia (my mamy, choć stelaż już popękał i musieliśmy wzmacniać, bo kiepski, z klepek wykonany, to skóra ok), nie wiem, jakie tam jeszcze są. Chińskie i tanie odradzam. Włoskie są dobre, choć tutaj za jakość trzeba sporo dopłacić. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja chciałam Klera, cena wysoka, ale nadal mniej niż kanapy włoskie, nie strasz londonka, że teraz jakość do dupy . Myślałam (sądząc po wypoczynku rodziców), że wszystko przetrwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda, Ty masz 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona 29 w lipcu pomalowana jestem na zdjęciu...coby starzej hahaha pamiętacie fotel uszak z ikea? wprowadzili do z tej serii kanapę "uszkową" wygląda jakby sie miała przewrócić http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60272366/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja mam kurki od teścia . Wiem, co jadły . Albo od wuja. No ale fakt, wędlinę już nie, w sprawdzony sposób robiona, ale mięso niewiadomego pochodzenia, o tym nie pomyślałam. Ale wiecie z czego to wynika? Jakby człowiek ciągle nie patrzył, żeby było jak najtaniej, jakby Biedronki nie cieszyły się takim powodzeniem, tylko powiedzmy jakieś delikatesy, jakby ludzie patrzyli na jakość, a nie tylko na cenę, to byłoby inaczej. Dokładnie, co z tego że człowiek sobie sam uwędzi, jak nie wie do końca z jakiego to mięsa. Czy świnka i kurka jakichś ulepszaczy do żarełka nie dostawały przypadkowo:confused: A ryby, w sumie to co kupujemy to też coraz częściej z jakichś hodowli podejrzanych:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka wydaje mi się ,że kler kiedyś a dzisiaj to niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda, Ty masz 15 lat? To samo powiedziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wiesz co londonka, szwagier kupił dwa lata temu, wszystko ok z jego wypoczynkiem, ale ma ciemną skórę.Poczekam i zobaczymy, co dalej będzie się z nim działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona nie wiem czy wiesz ale kiedyś mi kliknęłaś pewnie nieświadomie "lajka" na insta i Twój Kostek Senior też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A ja mam z Ikea sofę Kivik i jestem z niej zadowolona. Jak ją brałam to z myślą, a za dwa trzy lata się zniszczy to nie będzie szkoda wymienić, ale jest naprawdę solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 E...no Magda mi się bardzo podoba ta kanapa :o chyba muszę się zastanowić czy by jej nie adoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts