mirkamis 01.07.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka u nas takie kluby są od roku do 3-4 lat.Możesz wykupić karnet i wybierać godziny.Czy Ty mozesz być z dzieckiem to nie wiem bo nie testowałam tegp klubu.Poszukaj u Was i zadzwoń . Jak lubi dzieci to jest też dużo zajęć popołudniowych dla takich maluchów i wtedy mama przychodzi z dzieckiem.U nas mam aerobik ,rytmika,angielski przez zabawę i to było wszystko od roku - te akurat testowałam i było fajnie ,młoda zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 wiesz, jedzenie (szeroko pojęte) to mój konik i jednocześnie jedna z ważniejszych rzeczy dla mnie. Ja robię najczęściej zakupy i potrafię OPR zrobić żonie, jak kupi nie to co miałem na myśli I jestem bardzo wyczulony na punkcie żywności - i zawsze patrzę na etykiety (no chyba że to samo kupuję już n-ty raz to wtedy nie) Mam tak samo, tylko właśnie mnie wkurza, jak są wędliny za szybką na stoisku mięsnym i małym drukiem na etykiecie ten skład jest napisany, ja nie zobaczę. Wiem, że zawsze mogę poprosić panią, żeby przeczytała skład, ale ludzie w kolejce by chyba mnie utłukli jak schaboszczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka u nas takie kluby są od roku do 3-4 lat.Możesz wykupić karnet i wybierać godziny.Czy Ty mozesz być z dzieckiem to nie wiem bo nie testowałam tegp klubu.Poszukaj u Was i zadzwoń . Jak lubi dzieci to jest też dużo zajęć popołudniowych dla takich maluchów i wtedy mama przychodzi z dzieckiem.U nas mam aerobik ,rytmika,angielski przez zabawę i to było wszystko od roku - te akurat testowałam i było fajnie ,młoda zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 kamila, tylko jakim cudem ludzie, którzy nie mają co do garnka włożyć, mają nadwagę? Kiedyś biedni byli chudzi. Dzisiaj mają otyłość. Nie jakąś małą, tylko tak dużą, że dostają skierowanie do dietetyczki na NFZ, bo pewnie zagraża życiu. Oj, teraz jest chyba odwrotnie. Ludzie szczupli są bardziej świadomi tego, co jedzą, stać ich na lepsze, zdrowsze produkty, dbają o siebie, chodzą do klubów i siłowni. A ludzie biedni jedzą te przysłowiowe ziemniaki, ja nie mówię, że głodują i z głodu są chudzi jak w Afryce z rozdętym brzuchem, ale odżywiają się bardzo niezdrowo, wybierają tanie produkty pakowane chemią, chleb najtańszy zapychający, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ano takim, że są 2 rodzaje nadwagi - nadwaga ubogich i nadwaga bogatych. efekt końcowy jest taki sam, ale wynika z odmiennych przyczyn Kiedyś biedni byli chudzi, bo żywili się dobrze (prawidłowo), tylko mniej jedli (z biedy) teraz jedzą dużo, tyle że "śmieci" Otóż to. Nawet z pola sobie zjedli owoce, warzywa, mleko od krowy, jaja od kury - więcej też pewnie fizycznie pracowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ano takim, że są 2 rodzaje nadwagi - nadwaga ubogich i nadwaga bogatych. efekt końcowy jest taki sam, ale wynika z odmiennych przyczyn Kiedyś biedni byli chudzi, bo żywili się dobrze, tylko mniej jedli teraz jedzą dużo, tyle że "śmieci" No właśnie o tym mówię! Bo najłatwiej powiedzieć: "Nie stać mnie na zdrowe jedzenie". Gówno prawda. Kto powiedział, że wędlina musi być na każdej kanapce? Ta dobra wystarczy kilka razy w tygodniu, żeby uzupełnić potrzeby organizmu. Ja jem tylko w święta Wielkanocne i też żyję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ilonka- po ile ta kanapa modułowa Swing? Tu cena pewnie też zależy od ilości modułów? Edytowane 1 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka- po ile ta kanapa modułowa Swing? Ten zestaw co na Insta około 10 tys. 13, ale jest właśnie przecena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No właśnie o tym mówię! Bo najłatwiej powiedzieć: "Nie stać mnie na zdrowe jedzenie". Gówno prawda. Kto powiedział, że wędlina musi być na każdej kanapce? Ta dobra wystarczy kilka razy w tygodniu, żeby uzupełnić potrzeby organizmu. Ja jem tylko w święta Wielkanocne i też żyję . Ale nie musi być wędlina, ale w takim razie co? No np. ser - też lepszy - nierzadko w cenie dobrej wędliny. Warzywa? Latem spoko, a zimą? Jakby nie patrzeć, zdrowe jedzenie wychodzi drożej niż to szitowe, niezależnie od proporcji dawkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ten zestaw co na Insta około 10 tys. 13, ale jest właśnie przecena. Ale przecena na 10 z 13 czy z 10 na... powiem Ci, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ceną. Myślałam, że zdecydowanie więcej, bo raz że Kler, dwa że mega piękne designerskie i funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ale nie musi być wędlina, ale w takim razie co? No np. ser - też lepszy - nierzadko w cenie dobrej wędliny. Warzywa? Latem spoko, a zimą? Jakby nie patrzeć, zdrowe jedzenie wychodzi drożej niż to szitowe, niezależnie od proporcji dawkowania. Nie no, to na pewno. Chodziło mi tylko o to, że nie trzeba aż tyle jeść. Osobiście wolę lepiej, a mniej. My nie oszczędzamy na jedzeniu, ale wydajemy tyle, ile znajomi, którzy niby oszczędzają. Tylko że oni kupują tanio, a dużo. z 13 na 10 (z groszami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ...Jakby nie patrzeć, zdrowe jedzenie wychodzi drożej niż to szitowe, niezależnie od proporcji dawkowania. zgadzam się jeszcze należy brać pod uwagę pracę jaką się wykonuje a wyżywienie - bo jak ktoś przykładowo siedzi za biurkiem to i serkiem/sałatką się naje... a jak ktoś zapierdziela fizycznie to musi zjeść i to konkretnie... mięso zawsze na obiad i to dużo - bo facet musi jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Materiał jest gruby, ogólnie widać jakość na żywo . Te tańsze kanapy mają taki cienki filc. Jest super wygodna! Jak siedzisz, to wydaje Ci się, że leżysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 jeszcze należy brać pod uwagę pracę jaką się wykonuje a wyżywienie Tak, jak ktoś pracuje na budowie, to pół bochenka chleba lub cały na drugie śniadanie to mus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) zgadzam się jeszcze należy brać pod uwagę pracę jaką się wykonuje a wyżywienie - bo jak ktoś przykładowo siedzi za biurkiem to i serkiem/sałatką się naje... a jak ktoś zapierdziela fizycznie to musi zjeść i to konkretnie... mięso zawsze na obiad i to dużo - bo facet musi jeść O, kochana... gdybyś posłuchała mojego męża, który ma pracę umysłową, to dowiedziałabyś się, jak wiele energii pochłania mózg podczas pracy, jak dużo substancji odżywczych (mięcha po trzykroć) potrzebuje organizm, żeby dobrze funkcjonować w takiej pracy, i że sałata to jest dobra dla królika a nie dla ciężko pracującego człowieka. i że obiad bez mięsa to nie obiad. Niestety, nie ugięłam się. Mięso jemy dwa razy w tygodniu - kurczak, indyk, dwa razy w tyg. rybka, a reszta to dania jarskie. I musiał się przystosować. Ale... pod nosem w pracy ma fastfood więc wiadomo gdzie łazi... Edytowane 1 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Kurcze mój młody na budowie nie pracuje, a pół bochenka wrąbie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 chyba taki okres teraz ma, że młóci w lodówce tylko przeciąg:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 tak to napisałm bez przecinka, że wyszło, że tylko przeciąg w lodówce mam, ale oprócz przciągu w lodówce mam też światło- jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 O, kochana... gdybyś posłuchała mojego męża, który ma pracę umysłową, to dowiedziałabyś się, jak wiele energii pochłania mózg podczas pracy, jak dużo substancji odżywczych (mięcha po trzykroć) potrzebuje organizm, żeby dobrze funkcjonować w takiej pracy, i że sałata to jest dobra dla królika a nie dla ciężko pracującego człowieka. i że obiad bez mięsa to nie obiad. Niestety, nie ugięłam się. Mięso jemy dwa razy w tygodniu - kurczak, indyk, dwa razy w tyg. rybka, a reszta to dania jarskie. I musiał się przystosować. Ale... pod nosem w pracy ma fastfood więc wiadomo gdzie łazi... Wypisz wymaluj mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nilaf, taki wiek pewnie. Mój nie ma tego wieku, a też je za trzech. No ale sporo biega. Chociaż jeszcze nie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts