nilaf 01.07.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nilaf, taki wiek pewnie. Mój nie ma tego wieku, a też je za trzech. No ale sporo biega. Chociaż jeszcze nie chodzi . Potrzebuje podwójnej energii, bo biega na czterech:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Potrzebuje podwójnej energii, bo biega na czterech:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Papa dziewczyny i tymczasowy, spadam do domku, żeberek z sosem zrobić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 dzisiaj będą bez ziemniaków, albo dobra po jednym ziemniaku:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie musi być chleba. Ja chleba nie jem w ogóle. I żyję. I schudłam. Przyszły młynki. Ten kolor popielaty to niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ale chrzanicie :lol2: oooo chrzan uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.07.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda, jeśli szukasz kanapy polecam te z salonu Inne Meble. Gdybym miała kupować to zdecydowanie tam.Super wzornictwo i normalne ceny. Zresztą, żałuję, że wtedy się nie zdecydowała, ale przecież z Karlstadem nie będę do końca życia Chociaż ma on tę zaletę, że pokrycia da się uprać. A wzornictwo baaardzo skandynawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 to należysz chyba do tego 1% (lub mniej) społeczeństwa co myśli podobnie. Cała reszta uważa, że to niemożliwe, nie da się, no jak to tak - bez chleba naszego codziennego?!? Ziemniaków też nie jem i kiedy mówię, że nie jem, to reakcja niezmiennie jest taka sama: to co ty jesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.07.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 kamila_kajmakowa Moje mlynki dotarły. Jak nadal chcesz sie wymienić to daj znac. W przyszlym tyg. Bede w pl. To sie dogadamy Czesc wszystkim. Pozdrowienia z gorącego Milano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.07.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 kamila_kajmakowa Moje mlynki dotarły. Jak nadal chcesz sie wymienić to daj znac. W przyszlym tyg. Bede w pl. To sie dogadamy Czesc wszystkim. Pozdrowienia z gorącego Milano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) robiłam dziś pizze na kolację - zamiast standardowego szpinaku w liściach dałam buraki liściaste /mangold ( nie wiem czy to dobrze tłumaczę bo ziarenka miałam z DE od bio-uzależnionej kuzynki, tu nie chodzi o botwinkę ! ) - rewelacja jak ktoś ma. Za rok więcej tego nasadzę rośnie jak krzew - a nadaje się do sałatek, zapiekanek, tart itp. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ziemniaków też nie jem i kiedy mówię, że nie jem, to reakcja niezmiennie jest taka sama: to co ty jesz?! Ja jem kawałek mięsa + talerz warzyw (na parze albo z sałata a'la grecka). Chleb jem. Jak nie jadłam, to ważyłam 44 kg . Makaronu nigdy sobie nie odpuszczę, haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 robiłam dziś pizze na kolację - zamiast standardowego szpinaku w liściach dałam buraki liściaste /mangold ( nie wiem czy to dobrze tłumaczę bo ziarenka miałam z DE od bio-uzależnionej kuzynki, tu nie chodzi o botwinkę ! ) - rewelacja jak ktoś ma. Za rok więcej tego nasadzę rośnie jak krzew - a nadaje się do sałatek, zapiekanek, tart itp. Nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 no właśnie Ilona też nie znałam - rok temu u niej jadłam - ona zastępowałam tym szpinak bo się objadł i mi dała ziarenka.Podobno kiedyś w Polsce to była bardzo popularna roślina - burak liściasty ( nie mylić z burakiem i botwinką) - bardzo łagodne w smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 U nas nie można tego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Odebraliśmy klucze do naszej willi, mam zdjęcia ze środka . Mały za każdym razem płacze jak tam wchodzimy i chce uciekać. W co ja się wpakowałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.07.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda napisałam Ci wyżej o kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 tak, tak Jana czytałam i je gogluję od jakiegoś czasu dzięki:) Ilona - można dostać tylko mało kto zna a rośnie jak chwast -bez wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To będę szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka, pokaż zdjęcia:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts