kam_gosc 01.07.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja jem kawałek mięsa + talerz warzyw (na parze albo z sałata a'la grecka). Chleb jem. Jak nie jadłam, to ważyłam 44 kg . Makaronu nigdy sobie nie odpuszczę, haha. I bardzo dobrze. Ja też takie obiady jem. Ty nie musisz się odchudzać, więc Tobie wszystko jedno, ale dla tych, co chcą zgubić parę centymetrów... dobrze najpierw jeść sałatę, bo ona zapycha żołądek, daje uczucie sytości i przyspiesza procesy trawienia. Dopiero po sałacie można jeść bardziej kaloryczne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 to dotyczy nie tylko sałaty ale wszystkich warzyw "zielonych" Mają mało W (i co za tym idzie kalorii też) To prawda. Madzia, a z takich nowinek zielonych, próbowałaś jarmuż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nawet nie jestem w stanie Was nadrobic..wiec pomacham sobie tak zza krzaka i uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Z takich rzeczy, to mój dziadek robił faćkę, czyli lebiodę z kaszą jęczmienną i skwarkami. O boziu, jakież to było pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wiecie co, galerii nie będzie, choć pewnie to byłoby ciekawe, bo metamorfoza szykuje się spora . Chcemy podjechać i zrobić aparatem zdjęcia przed (a potem po ), na razie cykałam telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Niczego nie znam z rzeczy, o których gadacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Madzia, a z takich nowinek zielonych, próbowałaś jarmuż? tak, tak znam - młody pije z niego koktajl odkąd skończył 8 m-c - jest "specyficzny" w smaku ale bardzo zdrowy. Chipsy niektórzy z niego robią Nawet nie jestem w stanie Was nadrobic..wiec pomacham sobie tak zza krzaka i uciekam... Helloł Madziuś :* Magda, właśnie sobie uświadomiłem, jak zobaczyłem zdjęcia, że często to w domu rodzinnym jadałem jeśli się nie mylę, to to można łatwo kupić http://www.sadowniczy.pl/product-pol-5248-BURAK-LISCIOWY-Lukullus-5-g.html http://www.sadowniczy.pl/product-pol-5249-BURAK-LISCIOWY-Rhubarb-Chard-5-g.html mój ma czerwone to łodygi mówiłam, kiedyś to było popularne bardzo u nas taka kuchnia "inna" była dość często - bo jak widzę, co jedzą moje bio kuzynki to czasem mam wrażenie, że banan to samo zło dania z cieciorki itp to na bieżąco.... i jaglanka na 1002 sposobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wiecie co, galerii nie będzie, choć pewnie to byłoby ciekawe, bo metamorfoza szykuje się spora . Chcemy podjechać i zrobić aparatem zdjęcia przed (a potem po ), na razie cykałam telefonem. No ale pokażesz te foty czy będziesz nas tu trzymać w niepewności i dozować napięcie? Ja nic nie widziałam, bo dołączyłam do forum jak już wszystko było pousuwane. I Madzi zdjęcia też niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No ale pokażesz te foty czy będziesz nas tu trzymać w niepewności i dozować napięcie? Ja nic nie widziałam, bo dołączyłam do forum jak już wszystko było pousuwane. I Madzi zdjęcia też niet Pokażę, pokażę, zgrywam na kompa i sama pierwszy raz oglądam na większym ekranie. Myślałam, że na zdjęciach będzie to lepiej wyglądać. Ale nie. Jest masakra i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Także Wam też nie oszczędzę tych widoków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja bardzo lubię krem z jarmużu i chipsy właśnie. Jaglankę też bardzo - nawet czasem jakiś deser z jaglanki popełnię. A jak nie mam czasu, to nawet sobie ugotuję szklankę jaglanki i dodam pesto, wkroję pomidorki koktajlowe i już mam obiad. A jaglanka to jedyna kasza, która ma odczyn zasadowy i nie zakwasza naszego organizmu. Jest bardzo zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Aż się zalogowałam i na zdjęcia czekam Moja sis tak remontowała i do dzisiaj żałuje ,że zdjęć przed nie zrobiła . Ja to wiecznie wszystko aparatem uwieczniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.07.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona, ale nie chcesz prowadzić galerii, bo to kwestia braku czasu, czy po prostu za długi proces (metamorfoza,urzadzanie itd) i brak chęci? Może chociaż wątek z inspiracjami? Nie bądź żyła :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jaglaną uwielbiam ,ja robię z warzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Kamila a chipsy to jak normalnie do piekarnika? ja lubię przepisy z tej strony ( i stąd robiłam wiosną koktajk z jarmużu dla Młodego ) http://www.jadlonomia.com/2013/10/zielony-koktajl-z-jarmuzem.html wege przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona, ale nie chcesz prowadzić galerii, bo to kwestia braku czasu, czy po prostu za długi proces (metamorfoza,urzadzanie itd) i brak chęci? Może chociaż wątek z inspiracjami? Nie bądź żyła :* Brak czasu, prywatność (za dużo mnie - na blogu i jeszcze tutaj!), pewnie u Reni mogę coś wrzucić, ale póki co - nie chcę galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dobra, patrzcie w co się wpakowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Haha, nie wiem dlaczego nie dodało kuchni, pokoju i klatki schodowej, a podłużne bokiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jaglaną uwielbiam ,ja robię z warzywami A ja to chyba nie potrafię przygotować kaszy jaglanej... Kiedyś chciałam zrobić śniadanie na słodko, dodałam do niej cukru z wanilią i no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka to co pokazałaś jak dla mnie nie takie straszne . No stary dom ,piwnice w takim budownictwie wyglądają tak samo . Na pocieszenie dodam ,że sis miała gorzej .Remontowała miejsce gdzie było składowane siano i słoma ,cały dach do wymiany.Jak byś ten syf zobaczyła to bys się załamała jeszcze bardziej . Dasz radę ,ja kibicuję i trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts