Ilona Agata 01.07.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka to co pokazałaś jak dla mnie nie takie straszne . No stary dom ,piwnice w takim budownictwie wyglądają tak samo . Na pocieszenie dodam ,że sis miała gorzej .Remontowała miejsce gdzie było składowane siano i słoma ,cały dach do wymiany.Jak byś ten syf zobaczyła to bys się załamała jeszcze bardziej . Dasz radę ,ja kibicuję i trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Na koniec satysfakcja gwarantowana:) wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ta klatka schodowa jest dla mnie straszna, bo ma jakieś łuki, zakola , trójkątne schody, no ale w całości będzie przeniesiona na środek domu, bo drzwi wejściowe będą od frontu (teraz są z boku i schody do nich uniemożliwiają wjazd do garażu, a garaż jest poza bryłą domu i zostanie połączony z budynkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.07.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ale hacjenda . Jest potencjał, będzie pięknie... Kiedyś tam (nie obrażamy się:*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mnie zawsze przerażały te schody z zakolami panicznie bałam się po takich chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona - przypomnij jeszcze ile cię to kosztowało? jedno jest pewne - jest pole do popisu Nie podałam ceny . Powiem Ci, że powinno wyjść mniej więcej tyle, ile budowa poza Poznaniem (ale blisko, jakieś 5 km od granic). Tylko że tu mniejsza działka (550 m2), a pod Pzn. byłoby w tej cenie ok. 800 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilona dasz rade I tak wszystko do przerobienia. Zobaczysz, że jak już będzie koncepcja co jak zmieniasz i zaczniesz demolkę to pójdzie w momencie. Ja trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mnie zawsze przerażały te schody z zakolami panicznie bałam się po takich chodzić Ja też! Pamiętam, że u jednej i drugiej babci takie były, jak byłam dzieckiem. Bałam się po nich schodzić (wchodzić mniej)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.07.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka, kupiłaś ten dom? No to niezła metamorfoza się szykuje. Podejrzewam, że można z tego zrobić świetną nowoczesną kostkę. Zrób zakładkę na blogu. Będziesz miała na pewno więcej wejść. A tak w ogóle to czytałaś co napisałam Ci u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 o tak schodzenie to koszmar :lol2::lol2: Teraz jedna znajoma ma takie w nowym domku ,jak widzę młodą jak po nich biega to się o nią boją:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A wiecie że miałam możliwość kupienia takiego domu. Co prawda było to jakieś 7 lat temu i 15km od miasta, ale padniecie za jaką cenę 60tyś. Najlepsze że do tego działa 1500. Człowiek młody to głupi jednak jest :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 to ja nie piszę jaka nam okazja zaraz po ślubie przeszła koło nosa :bash: Oj, młody człowiek głupi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 01.07.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nareszcie załapałam się na jakieś foto! Ilona, piwnica! Może dacie radę zaaranżować piwniczkę z winem? Myślałaś nad tym? Znalazłam taki blog o przebudowe domu - chyba na Muratorze też są - krakowska przebudowa Basi i Tomka, czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka, kupiłaś ten dom? No to niezła metamorfoza się szykuje. Podejrzewam, że można z tego zrobić świetną nowoczesną kostkę. Zrób zakładkę na blogu. Będziesz miała na pewno więcej wejść. A tak w ogóle to czytałaś co napisałam Ci u siebie? Planujemy nowoczesną kostkę. Salon z jadalnią będzie dobudowany z tyłu, bo teraz jest tam 110 m2, a planujemy 160 m2. Okna inaczej, ściany poza nośnymi wszystkie do wyburzenia, kawałek nośnej również , żeby dom na ten salon otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 to ja nie piszę jaka nam okazja zaraz po ślubie przeszła koło nosa :bash: Oj, młody człowiek głupi . Mnie żadna nigdy nie przeszła koło nosa! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 My takich okazji to więcej mieliśmy np. mieszkanie 60m za 45tys. Za pół roku było warte 200zł. Ale nie mój m nie będzie mieszkał w bloku. Prosiłam, błagałam nic nie dało, a później szpila nie mówiłam żeby kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Uwielbiam jak ja mam racje i mogę szpile wbić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja też uwielbiam się znęcać nad swoim m. Uwierz za każdym razem mu to wypominam tyle że wolałabym żeby mnie wtedy posłuchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 mój jakiś dziwak - olał, że tak powiem "swoje" - twierdzi, ze mu domu większego/kolejnego/zarobku na domu mu trzeba i że nie on najważniejszy, nie bierze udziału w "wyścigu" no jakiś dziwak :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka no co Ty super retro łazienka:D A serio schody super tylko przemalowaci boskie drzwi:rolleyes: Podoba mi się i jestem pewna ,ze zrobisz z tego CUDO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts