Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilonka to co pokazałaś jak dla mnie nie takie straszne :D.

No stary dom ,piwnice w takim budownictwie wyglądają tak samo .

Na pocieszenie dodam ,że sis miała gorzej .Remontowała miejsce gdzie było składowane siano i słoma ,cały dach do wymiany.Jak byś ten syf zobaczyła to bys się załamała jeszcze bardziej .

Dasz radę ,ja kibicuję i trzymam kciuki :) .

:hug:

Ta klatka schodowa jest dla mnie straszna, bo ma jakieś łuki, zakola :sick:, trójkątne schody, no ale w całości będzie przeniesiona na środek domu, bo drzwi wejściowe będą od frontu (teraz są z boku i schody do nich uniemożliwiają wjazd do garażu, a garaż jest poza bryłą domu i zostanie połączony z budynkiem).

Ilona - przypomnij jeszcze ile cię to kosztowało?

jedno jest pewne - jest pole do popisu ;)

Nie podałam ceny :no:.

Powiem Ci, że powinno wyjść mniej więcej tyle, ile budowa poza Poznaniem (ale blisko, jakieś 5 km od granic). Tylko że tu mniejsza działka (550 m2), a pod Pzn. byłoby w tej cenie ok. 800 m2.

Ilonka, kupiłaś ten dom? No to niezła metamorfoza się szykuje. ;) Podejrzewam, że można z tego zrobić świetną nowoczesną kostkę. :)

Zrób zakładkę na blogu. Będziesz miała na pewno więcej wejść.

A tak w ogóle to czytałaś co napisałam Ci u siebie?:rolleyes:

Ilonka, kupiłaś ten dom? No to niezła metamorfoza się szykuje. ;) Podejrzewam, że można z tego zrobić świetną nowoczesną kostkę. :)

Zrób zakładkę na blogu. Będziesz miała na pewno więcej wejść.

A tak w ogóle to czytałaś co napisałam Ci u siebie?:rolleyes:

Planujemy nowoczesną kostkę. Salon z jadalnią będzie dobudowany z tyłu, bo teraz jest tam 110 m2, a planujemy 160 m2.

Okna inaczej, ściany poza nośnymi wszystkie do wyburzenia, kawałek nośnej również :o, żeby dom na ten salon otworzyć.