Ilona Agata 01.07.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 mój jakiś dziwak - olał, że tak powiem "swoje" - twierdzi, ze mu domu większego/kolejnego/zarobku na domu mu trzeba i że nie on najważniejszy, nie bierze udziału w "wyścigu" no jakiś dziwak :jawdrop: A tak ja też nie biorę Magda . Mąż też nie. Mam to w d... Ale tu różne sytuacje rodzinne się złożyły, ja czasami wolę ustąpić, za dumna na to jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Magda z jednej strony go rozumiem . My też ciągle gonimy za lepszym jutrem ,a po co jak jutro może nas nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 mój ustąpić/olać ehh no dziwny jest pod tym względem - nie raz kłótnia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja od nikogo nic nie dostałam i nie chcę. Po co, żeby później wysłuchiwać. Nie no przepraszam raz od teściowej dostałam pieniądze na firanki. Ile ja się później nasłuchałam, że nieładne, że kolorowe powinnam kupić i że za długie. Nigdy więcej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ilonka no co Ty super retro łazienka:D A serio schody super tylko przemalowaci boskie drzwi:rolleyes: Podoba mi się i jestem pewna ,ze zrobisz z tego CUDO:) Pani właścicielka ciągle jest przekonana, że tak się wprowadzimy, jak jest. Ciągle nam przypominała, żebyśmy pamiętali i przykręcili gniazdka na dole, bo mały raczkuje i to niebezpieczne dla niego. Zdziwi się, jak kiedyś podjedzie i zobaczy, co zrobiliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 :rotfl::rotfl: pani eks właścicielka mnie rozbawiła :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pani właścicielka ciągle jest przekonana, że tak się wprowadzimy, jak jest. Ciągle nam przypominała, żebyśmy pamiętali i przykręcili gniazdka na dole, bo mały raczkuje i to niebezpieczne dla niego. Zdziwi się, jak kiedyś podjedzie i zobaczy, co zrobiliśmy . hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Może zawału dostać jak przyjedzie i nie pozna swojego ex domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dla niej to pewnie cały świat, a my się śmiejemy. Ale nie mogę się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pani właścicielka ciągle jest przekonana, że tak się wprowadzimy, jak jest. Ciągle nam przypominała, żebyśmy pamiętali i przykręcili gniazdka na dole, bo mały raczkuje i to niebezpieczne dla niego. Zdziwi się, jak kiedyś podjedzie i zobaczy, co zrobiliśmy . :lol2: no to kobitka chyba mało widziała jak to taki dobrobyt dla niej:yes: syn chyba nigdzie jej nie zabierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie, starsi ludzie inaczej na to patrzą. Coś jest można korzystać to po co leprze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 :lol2: no to kobitka chyba mało widziała jak to taki dobrobyt dla niej:yes: syn chyba nigdzie jej nie zabierał Dokładnie! Dla mnie to po prostu smutne, bo kazał jej siedzieć w tym domu, nie sprzedawać, a gołym okiem widać, że ledwo koniec z końcem wiązała (gaz odłączony, wszystko na węgiel, a koszty zjadały całą rentę. Dół był wynajmowany studentom, no ale do jakiegoś czasu chętnych na wynajem też zabrakło, to postanowiła sprzedać). No ale poszła do ładnego, 50-metrowego mieszkania w nowym budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tyle jej na stare lata odżyje babulka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie, starsi ludzie inaczej na to patrzą. Coś jest można korzystać to po co leprze. Nie zawsze Gosia moi dziadkowie częściej wymieniają meble niż ja:o tacy emeryci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Aha, ten ogród był w duuużo gorszym stanie, pan od nieruchomości skosił co trzeba, bo jak byliśmy tam pierwszy raz (zaraz jak pojawiło się ogłoszenie), no to chwasty i trawa wyższe od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.07.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pewnie kobita nawet kosiarki nie miała:( może nawet nie wie ,że istnieje takie cudo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie zawsze Gosia moi dziadkowie częściej wymieniają meble niż ja:o tacy emeryci:lol2: Dokładnie ,moje babcie częściej remontują niż my .. racja my się śmiejemy a dla niej cały świat legł w gruzach .?Musiała sprzedać dom w którym żyła parę ładnych lat . Może na mieszkaniu odżyje i pozna jakieś miłe sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dokładnie ,moje babcie częściej remontują niż my .. racja my się śmiejemy a dla niej cały świat legł w gruzach .?Musiała sprzedać dom w którym żyła parę ładnych lat . Może na mieszkaniu odżyje i pozna jakieś miłe sąsiadki Mirka, to dom jej rodziców i całe życie tam spędziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 01.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja wiem że są tacy co chwile coś robię, ale są i tacy jak ta babcia. Tyle że tych drugich jest chyba więcej, bo z czego oni mają to remontować. Z tych emeryturek? Dam rodziny ciężko sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 01.07.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To jeszcze gorzej . Biedna i na dodatek sama:(. Aż mi głupio, że się śmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts