Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mój jakiś dziwak - olał, że tak powiem "swoje" - twierdzi, ze mu domu większego/kolejnego/zarobku na domu mu trzeba i że nie on najważniejszy, nie bierze udziału w "wyścigu" no jakiś dziwak :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

A tak ja też nie biorę Magda :no:.

Mąż też nie. Mam to w d... Ale tu różne sytuacje rodzinne się złożyły, ja czasami wolę ustąpić, za dumna na to jestem.

Ilonka no co Ty super retro łazienka:D A serio schody super tylko przemalowaci boskie drzwi:rolleyes:

Podoba mi się i jestem pewna ,ze zrobisz z tego CUDO:):)

:hug:

Pani właścicielka ciągle jest przekonana, że tak się wprowadzimy, jak jest. Ciągle nam przypominała, żebyśmy pamiętali i przykręcili gniazdka na dole, bo mały raczkuje i to niebezpieczne dla niego. Zdziwi się, jak kiedyś podjedzie i zobaczy, co zrobiliśmy :o.

:hug:

Pani właścicielka ciągle jest przekonana, że tak się wprowadzimy, jak jest. Ciągle nam przypominała, żebyśmy pamiętali i przykręcili gniazdka na dole, bo mały raczkuje i to niebezpieczne dla niego. Zdziwi się, jak kiedyś podjedzie i zobaczy, co zrobiliśmy :o.

:lol2::lol2: no to kobitka chyba mało widziała jak to taki dobrobyt dla niej:yes: syn chyba nigdzie jej nie zabierał:(

:lol2::lol2: no to kobitka chyba mało widziała jak to taki dobrobyt dla niej:yes: syn chyba nigdzie jej nie zabierał:(

Dokładnie! Dla mnie to po prostu smutne, bo kazał jej siedzieć w tym domu, nie sprzedawać, a gołym okiem widać, że ledwo koniec z końcem wiązała (gaz odłączony, wszystko na węgiel, a koszty zjadały całą rentę. Dół był wynajmowany studentom, no ale do jakiegoś czasu chętnych na wynajem też zabrakło, to postanowiła sprzedać).

No ale poszła do ładnego, 50-metrowego mieszkania w nowym budownictwie.

Nie zawsze Gosia moi dziadkowie częściej wymieniają meble niż ja:o tacy emeryci:lol2:

Dokładnie ,moje babcie częściej remontują niż my :)..

racja my się śmiejemy a dla niej cały świat legł w gruzach :(.?Musiała sprzedać dom w którym żyła parę ładnych lat :(.

Może na mieszkaniu odżyje i pozna jakieś miłe sąsiadki :)

Dokładnie ,moje babcie częściej remontują niż my :)..

racja my się śmiejemy a dla niej cały świat legł w gruzach :(.?Musiała sprzedać dom w którym żyła parę ładnych lat :(.

Może na mieszkaniu odżyje i pozna jakieś miłe sąsiadki :)

Mirka, to dom jej rodziców i całe życie tam spędziła.