reni1980 02.07.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 jeśli tak to spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Powiem Wam, że gdyby nie on, w życiu bym się za coś takiego nie zabrała . No ale pojechał tam i powiedział, żeby brać, bo można z tego zrobić cudo, no to uwierzyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 bo można z tego zrobić cudo, no to uwierzyłam . pewno że tak, to i ja wiem ale bez wiedzy i kasy to niemożliwe, jak jest wiedza i kasa to nie wiedzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Yokasta dziękuje widziałam ( moje klimaty) a fota serio nie wiem czym one sie tak zachwycają z kompa Ci skopiuje wiadomość bo z tel nie wiem czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 haha no ja akurat nigdy bez powodu się nie zachwycam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dokładnie, taka osoba z ulicy, która nigdy niczego nie wybudowała (jak ja ), po prostu by przepadła. Aha, i ten rok to już liczę bez spraw urzędowych, bo sprawy urzędowe załatwiamy teraz, czekamy na pozwolenie na rozbudowę (2 miesiące , a jak trzeba będzie się odwoływać, to i dłużej), a potem powoli szukamy architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Wedle dzis mam dzień lezenia - wczoraj posprzatalam i dzis znów zawroty także bede z Wami na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale jak bez planu rozbudowy czekasz na pozwolenie na rozbudowę? chyba musi być projekt rozbudowy aby móc wydać pozwolenie, to jak przy budowie, musisz mieć projekt aby złożyć dokumenty o pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 magda to dobrze, tzn ze będziesz na bieżaco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale jak bez planu rozbudowy czekasz na pozwolenie na rozbudowę? chyba musi być projekt rozbudowy aby móc wydać pozwolenie, to jak przy budowie, musisz mieć projekt aby złożyć dokumenty o pozwolenie na budowę Projekt już mamy. Architekt to w sumie czysta formalność. Tutaj w sumie trzeba było złożyć papiery dotyczące procenta rozbudowy. Jak się zgodzą, to wtedy architekt wie, jaki zrobić projekt. Chyba trochę inne zasady niż przy nowym budownictwie, gdzie już masz podane, ile działki możesz wygospodarować na budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 a w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ilona wszystko sie ekstra zapowiada to teraz czekamy na pozwolenie i ruszacie z architektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Magda dawaj fotę murów, które już stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ilona wszystko sie ekstra zapowiada to teraz czekamy na pozwolenie i ruszacie z architektem? Chcielibyśmy, ale nie mamy kasy . Ale postaramy się załatwić architekta przed sprzedażą mieszkania, żeby - jak sprzedamy - od razu ze wszystkim ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Reni nie wyjdę teraz z domu :/ lezing uprawiam a z okna nie widać bo taras wylany jest juz. Dzis maź robi skupki z płotu te koszyki tzn stoją ale nie zasypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Magda a na jakiej wysokości względem okna tarasowego wylałaś taras, wejdzie ewentualnie legar i deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Magda, ale pokażesz zdjęcie? Jestem ciekawa tych gabionów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pokaże ale efektu nie ma jeszcze bo same skupki stoją bez kamienia- ale dobrze ze nie robiłam wyższych - zaraz WZm fotę wystawie. Przy czyn jeszcze nie obronione - same słupki. Reni tu gdzie okno nie lane jedt ubite i żwir z 15 cm min bedzie a lany jest ten na murach oporowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) ogólnie znów plac budowy się zrobił bo pod każdy słupek trzeba było wylać podmurówkę, wybrać trzeba będzie ziemię i dać krawężnik +kamienie....nie wiem jaka kostka bo nie wiem jak kamienie wyjdą - a zamówiłam szary gnejs http://redhen.pl/server/strona/kamien/gnejs2.jpg Edytowane 2 Lipca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) to nie jest moje - to jest ze str od tego faceta co nam to robi mój jest na 160 cm wysoki słupek gabionowy - przy czym działka mała, od chodnika dom stoi 8 m dalej - więc płot zasłoni wszystko i u mnie z drzewem będzie ( poziomo) to też ze str producenta na 160 cm płot + drzewo http://www.stalmex.eu/images/galeria/gabionyzceownika/22.jpg (brzydki kolor drzewa...) Edytowane 2 Lipca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts