reni1980 02.07.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale dominikana trwa tydzień i koniec a dom i ogrodzenia na lata:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 poza tym w domu w wakacje na tarasie to jak wczasy in inclusive, tylko nastawienie trzeba zmienić, ja pracuje u siebie to i wolnego nie wezmę aby w domu siedzień, ale jak bym pracowała u kogoś i miała urlop to mogłabym go spędzić na własnym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ale jak ma się wolne i zostaje się w domu, to człowiek łazi i szuka, co by tu zrobić. A to okna pomyje, a to w szafach poprzebiera, a zasłony popierze i poprasuje... Ja już kiedyś przerobiłam taki urlop. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dokładnie w domu zawsze robota sie znajdzie, leci tv/ net, obiad, sprzątanie, pranie i inne- na wakacjach tego nie ma i człowiek umysł resetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale psychicznie mozna odpoczać, tak jak ktoś jeszcze nie ma dzieci to leżenie na tarasie do południa a potem popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 U mnie lezenie kończy sie tak, ze widzę chwasty, cos trzeba przyciąć, w trawie zielsko jakies i po lezeniu. Do tego sąsiad+ kosiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 wiesz jak to się mówi - gdyby nie dom to bym na Dominikanie leżała teraz;) Haha, no! Coś o tym wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 wiecie to jest inny problem, dzisiaj młodzi ludzie nie umieją odpoczywać bo ciągle są w ruchu, ja tez tak siedzę z winkiem na tarasie ale juz po 2 minutach to przetrę kurze, odkurzę a to chwasty a to okno przetrę itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Moze z wiekiem przyjdzie mi to co przeżywa Renia " cieszyć sie domem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 wiecie to jest inny problem, dzisiaj młodzi ludzie nie umieją odpoczywać bo ciągle są w ruchu, ja tez tak siedzę z winkiem na tarasie ale juz po 2 minutach to przetrę kurze, odkurzę a to chwasty a to okno przetrę itd.... Moja teściowa, już nie w młodym wieku, ale ma tak samo. W miejscu nie usiedzi dłużej. 5-10 minut posiedzi i już ją nosi. A to kwiaty podlać, bo za sucho mają, a to w ogrodzie przepielić, itp. To jest kwestia charakteru, nie wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Moze z wiekiem przyjdzie mi to co przeżywa Renia " cieszyć sie domem" ale wiesz Magda ja czuję ze się starzeję, kiedyś bym spała do 10 czy 11 mając wolny weekend a teraz wstaję o 8 i cieszę się piciem kawki patrząc na okno w jadalni, kiedys bym leciała na disco lub weekend a teraz jedyne o czym marzę to posiedzieć sobotę i niedzielę w domku:o:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ojjj to adekwatnie sie zachowuje co do wieku przypisanego na zdjęciu Śpię kiedy mogę do 11, zamiast siedzieć na dworze i pić kawę to wole wypić po drodze z McDonaldsa no i ciagle nie czuje potrzeby kupowania np talerzy V&B bo przecież te z ikea sa ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.07.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ojjj to adekwatnie sie zachowuje co do wieku przypisanego na zdjęciu Śpię kiedy mogę do 11, zamiast siedzieć na dworze i pić kawę to wole wypić po drodze z McDonaldsa no i ciagle nie czuje potrzeby kupowania np talerzy V&B bo przecież te z ikea sa ekstra Ja to nie mogłam sobie odpuścić sztućców z V&B . Chyba się starzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Mi bliżej do Reni z upodobaniami. Ja też nie mogłabym odpuścić sobie takich elementów wnętrzarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ech no te talerze nie mają nic do rzeczy to kwestia chęci posiadania czegoś bardziej luksusowego niż ikea, chyba nie ma to związku z wiekiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 a pamiętacie moje małe marzenie - kosa:lol2: dziś kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 a pamiętacie moje małe marzenie - kosa:lol2: dziś kupuję no i git. Trzeba realizować swoje małe marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 02.07.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ale wiesz Magda ja czuję ze się starzeję, kiedyś bym spała do 10 czy 11 mając wolny weekend a teraz wstaję o 8 i cieszę się piciem kawki patrząc na okno w jadalni, kiedys bym leciała na disco lub weekend a teraz jedyne o czym marzę to posiedzieć sobotę i niedzielę w domku:o:o:o:o:o:o:o ooo to tak jak ja, uwielbiam odpoczywać na tarasie, z kawką. Uwielbiam weekendy spędzone leniwie w domu. A mnie nie było bo byłam u yoki na blogu, kurcze ale mnie wciągnęło. Jakie ta dziewczyna ma lekkie pióro, albo lekką klawiaturę, a i uwielbia M.Krajewskiego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja za Krajewskim nie przepadam, ale Yoka naprawdę pisze fajnie. Z tej dwójki to zdecydowanie ona ma lepsze pióro! A ostatni post to bardzo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 jeszcze piła do ciecia drewna, ogrodzenie i wsio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts