Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wiecie to jest inny problem, dzisiaj młodzi ludzie nie umieją odpoczywać bo ciągle są w ruchu, ja tez tak siedzę z winkiem na tarasie ale juz po 2 minutach to przetrę kurze, odkurzę a to chwasty a to okno przetrę itd....:lol2:

Moja teściowa, już nie w młodym wieku, ale ma tak samo. W miejscu nie usiedzi dłużej. 5-10 minut posiedzi i już ją nosi. A to kwiaty podlać, bo za sucho mają, a to w ogrodzie przepielić, itp. To jest kwestia charakteru, nie wieku.

Moze z wiekiem przyjdzie mi to co przeżywa Renia " cieszyć sie domem" ;)

ale wiesz Magda ja czuję ze się starzeję, kiedyś bym spała do 10 czy 11 mając wolny weekend a teraz wstaję o 8 i cieszę się piciem kawki patrząc na okno w jadalni, kiedys bym leciała na disco lub weekend a teraz jedyne o czym marzę to posiedzieć sobotę i niedzielę w domku:o:o:o:o:o:o:o

Ojjj to adekwatnie sie zachowuje co do wieku przypisanego na zdjęciu ;)

Śpię kiedy mogę do 11, zamiast siedzieć na dworze i pić kawę to wole wypić po drodze z McDonaldsa no i ciagle nie czuje potrzeby kupowania np talerzy V&B bo przecież te z ikea sa ekstra ;)

Ja to nie mogłam sobie odpuścić sztućców z V&B :D. Chyba się starzeję... :lol:

ale wiesz Magda ja czuję ze się starzeję, kiedyś bym spała do 10 czy 11 mając wolny weekend a teraz wstaję o 8 i cieszę się piciem kawki patrząc na okno w jadalni, kiedys bym leciała na disco lub weekend a teraz jedyne o czym marzę to posiedzieć sobotę i niedzielę w domku:o:o:o:o:o:o:o

ooo to tak jak ja, uwielbiam odpoczywać na tarasie, z kawką. Uwielbiam weekendy spędzone leniwie w domu. A mnie nie było bo byłam u yoki na blogu, kurcze ale mnie wciągnęło. Jakie ta dziewczyna ma lekkie pióro, albo lekką klawiaturę;), a i uwielbia M.Krajewskiego:wiggle::yes: