gośka.Ł. 02.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja też nie blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja też nie blondi Jeszcze chwila i wysuniemy się na prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ostatnio ścięłam włosy. Teraz są przed ramię. Ciągle je tykam z nadzieją, że mi odrosną Ha... ja ściełam na Kożuchowską a miałam do połowy pleców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.07.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Hejo ja nadal nie mam zdjęcia:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 02.07.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jeszcze chwila i wysuniemy się na prowadzenie przyznawać się która jeszcze brunetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.07.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ok o tych co zapomniałam już chyba poszło:) na priv no ja blond, ale mam jakieś takie rude refleksy chyba, włosów nie farbuję, także nawet do końca nie wiem jaki to kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 02.07.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Takich krótkich jak Kożuchowska to ja nigdy nie miałam i będę miała. Ale też myślę o sporym ścięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja już mam zdjęcie. Ładna ta nasza nowa koleżanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ostatnio ścięłam włosy. Teraz są przed ramię. Ciągle je tykam z nadzieją, że mi odrosną (w jednej sekundzie) Ja też nie blondynka . Chociaż kiedyś byłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Oki doszło dziękowac:yes: śliczne ząbki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ilona, a Ty nie taka ciemniejsza blondi? Tak mi się zdawało. W takim razie szatynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.07.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Oki doszło dziękowac:yes: śliczne ząbki:D Też będę takie miała (mam nadzieję) jak zdejmę apracisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 02.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ulala,piękna kobieta z Ciebie Beatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ok o tych co zapomniałam już chyba poszło:) na priv no ja blond, ale mam jakieś takie rude refleksy chyba, włosów nie farbuję, także nawet do końca nie wiem jaki to kolor To Twoje naturalne . To zazdroszczę. I włosów (chciałabym mieć jakiś zdecydowany, naturalny kolor!) i zębów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 02.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A ja nowa to nie dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ilona, a Ty nie taka ciemniejsza blondi? Tak mi się zdawało. W takim razie szatynka? Ja jestem kundel. Czyli ni jasne, ni ciemne. Nawet nie szara mysz (jak większość szatynek), po prostu kundel. Mieszaniec taki . Trudno określić co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 no to super, dzięki za miłe słowa:) ja Ilonka podczytuję twojego bloga, podoba mi się twój styl pisania i też mi się wydawało, że jesteś ciemną blondynką, a włosy to masz chyba też naturalne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Takich krótkich jak Kożuchowska to ja nigdy nie miałam i będę miała. Ale też myślę o sporym ścięciu. A ja miałam i nie głupio wyglądałam, nie głupio Może kiedyś wrócę do tej długości, ale póki co muszę poprawić kondycję czupryny, bo nie najlepiej z nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 02.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja też nie blondynka . Chociaż kiedyś byłam . Ilonka, a tak właśnie miałam pytać czy Ty czasami kiedyś nie miałaś włosów blond, bo w którymś Twoim wpisie na blogu dojrzalam rakme ze zdjęciem i wydawało mi się ze to jesteś Ty i ze masz włosy blond i długie do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A ja nie wiem o co chodzi U mnie wlosy co chwile inne - teraz bym braz chciala jasny albo znow ombre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts