reni1980 03.07.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Magda standard.......z mężem mój zawiózł komputer córki aby go odwirusować, akurat teraz kiedy synowi do babci dałam Ipada, czyli w domu zostaliśmy bez kompa, mało tego nie zawiózł facetowi sterowników czyli tym samym to tak jak by go wogóle nie zawiózł bo facet i tak nic nie zrobi;););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 :bash::bash: nie no mówię Wam ja na starość będę lesbijką jak tak dalej pójdzie 2 tyg temu facet był z serwisu do okien - w ramach gwarancji - część wyregulował, na część kazał napisać maila i osobne zlecenie - w tym okazuje się, że szybę którą pękła wymienią gratis w ramach gwarancji.... 2 tyg pisze maila i napisac nie może ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.07.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Masaże....byłam przedwczoraj na tajskim masażu stop.Bosko!!!! Nawet sobie sprawy nie zdawałam ze taki wydawałoby sie zwykły masaż stop moze byc tak rozluzniajacy :yes:Cudowne uczucie....prawie usnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fajny Ty to jesteś agentka :lol2: sprawy na "ostrzu" a ta pier... masaż i Praga - qrdę też tak chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.07.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Faceci...oni tylko pozorni tacy pierdolowaci sa a jak przyjdzie co do czego to...:mad:Moj tez pierdolowaty sie wydawał.:bash::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 akurat! i tak Ci nikt nie uwierzy! faceci muszą być w parze z tak doskonałą jednostką jaką jest kobieta - bo inaczej wyginą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Magda...ja tam Luzik ja nie z tych płaczacych :lol2:Robię swoje.:yes:Zawsze dom dzieci maz były priorytetem sobie odmawiałem wielu rzeczy żeby im było lepiej godzilam siena rożne ustępstwa żeby tylko oni byli zadowoleni szlam na kompromisy które nie zawsze mi pasowały.I co z tego dostałam???? Same wiecie.... Edytowane 3 Lipca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 03.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Magda to mogę się do Ciebie odezwać za parę lat. Jak też bym się zdecydowała na zmianę orientacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No właśnie ta moja koleżanka też miała wszystko robione, błędnik później jej również wykluczyli, ale mimo wszystko poszła do tego "znachora":) i jej pomógł, była chyba na trzech sesjach. Masaże na pewno pomogą. Mój mąż kiedyś z powodu stresu miał coś z plecami, a że nie mógł wziąć zwolnienia lekarskiego to przez całe 8 godzin stał przed komputerem i na stojąco klikał na komputerze, lekarz przepisał mu potem jakieś leki, co się na depresję przepisuje i to mu rozluźniło te mięśnie w plecach. Potem chodził jeszcze na jakieś zajęcia na plecy do klubu fitness. u mnie prawdopodobnie przez stres w pracy przyplątało się zapalenie tarczycy, Hashimoto:/ także jak widać to jest nasz największy wróg w dzisiejszych czasach, ale jak się przed nim uchronić?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ma sformatować dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ale jak się przed nim uchronić?:/ rozwieść się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Faceci...oni tylko pozorni tacy pierdolowaci sa a jak przyjdzie co do czego to...:mad:Moj tez pierdolowaty sie wydawał.:bash::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.07.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 bratkaf ja tez Hashimoto mam zapalenie tarczycy ale wyrównane juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.07.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Bratkaf nie da się - trzeba chyba złapać dystans i NO Stress:cool: ehh Ci faceci ... szkoda gadać rozwieść sięhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif a to nie o stres chodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 tymczasowy daj jakiś przykład od żony, może my też się tak zachowujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Magda no o stres ale facet to chyba go najwięcej nam daje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wiecie, kiedyś robili takie badania. Facet z żoną żyje statystycznie kilka lat dłużej niż bez żony (wiadomo: inny tryb życia, bez imprez, alkoholu, ale też żonka zadba o niego, przypilnuje, obiad, śniadanie do pracy, wyśle na badania). Za to kobieta w związku żyje tak samo długo jak stare panny . Wniosek? My dbamy o siebie same, a oni bez nas by zginęli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 wiesz ale to znajomy który obi przysługę, wolę mu dać wszystko niż ma szukać i tracić swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.07.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Kurwa twoja mac!!!!W domu mam taki burdel ze masakra!!!!:bash:Jeszcze mi wujek antyków naznosil na przechowanie bo remont robi w domu.Potykam sie ciagle o jakieś klamoty z epoki. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ilona fantastyczne badania a jakie prawdziwe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts